Povestea de dragoste dintre Shia LaBeouf și Mia Goth: „Ea mi-a salvat viața”

Când lumea lui Shia LaBeouf se prăbușea, soția sa a fost singura persoană care i-a amintit că există speranță și bunătate.

Când Shia LaBeouf a trecut prin cea mai neagră perioadă a vieții lui și toată lumea i-a întors spatele, soția lui, pe atunci înstrăinată, a fost singura persoană care i-a amintit de speranță și bunătate.

Fostul copil vedetă și actor din Transformers a trăit o perioadă tumultoasă la Hollywood. Din fericire, dragostea l-a salvat și continuă să o facă și astăzi.

LaBeouf a trecut printr-o perioadă foarte tulbure în viața sa


Shia LaBeouf a avut un început strălucit de carieră la Hollywood ca și copil actor, debutând cu rolul său din Even Stevens de la Disney Channel și filmul Holes (2003) la începutul anilor 2000, precum și pentru apariția sa alături de Keanu Reeves în Constantine (2005).

Însă abia după Transformers (2007) a fost pus pe hartă ca adult protagonist într-un blockbuster de succes.

Din păcate, faima l-a făcut să-și piardă capul, iar anii 2010 nu au fost atât de ușori pe cât s-ar fi așteptat publicul pentru el.

LaBeouf a început să aleagă roluri mai întunecate și mai serioase, precum cele din Nymphomaniac (2013) de Lars von Trier și filmul Fury (2014) alături de Brad Pitt. Poate că alegerile sale de carieră reflectau luptele sale interioare, deoarece în 2014 au apărut rapoarte din comportamentul său public dezordonat, care a devenit tot mai frecvent în timp.

La acea vreme, Shia și-a făcut o reputație proastă. Oamenii nu știau la ce nebunie să se mai aștepte de la el în continuare.

Această serie de evenimente a culminat în 2017, când Shia a fost condamnat la un an de închisoare pentru conduită dezordonată și forțat să meargă la terapie pentru a-și gestiona furia.

A reușit să-și salveze cariera


În 2019, după ce a primit ajutorul adecvat, LaBeouf s-a întors la Hollywood în Peanut Butter Falcon, apreciat de critici.

În același an, Shia a regizat și scris Honey Boy, un film care s-a bazat pe relația cu tatăl său. Filmul a fost bine primit și de critici și public.

În 2020, Shia a jucat într-o dramă Netflix, Pieces of a Woman, care a primit chiar și o nominalizare la Oscar pentru interpretarea Vanessei Kirby ca actriță principală.

De câțiva ani, actorul stă departe de necazuri și asta se simte și în cariera lui.

  • Povestea de dragoste dintre Shia LaBeouf și Mia Goth


Soția lui i-a redat speranța


În 2012, Shia a cunoscut-o pe Mia Goth în timpul filmărilor pentru Nymphomaniac. Au format un cuplu și s-au căsătorit în 2016. Doi ani mai târziu, s-au despărțit, dar au reușit să-și găsească din nou drumul unul către celălalt în 2022, când s-a anunțat că LaBeouf și Goth s-au împăcat, iar ea era însărcinată cu primul lor copil.

Ceea ce publicul nu știa este că Mia a fost un factor important pentru ca Shia să-și rezolve problemele și să-și găsească calea înapoi.



El a dezvăluit într-un interviu sincer că "nu avea nimic de oferit", dar ea a fost singura persoană care l-a contactat în timp ce el făcea terapie. Shia s-a referit la ea ca la un "înger" și a spus: "Mi-a salvat viața". Nu avea sens pentru el că voia să fie cu el și să-l iubească, dar el a acceptat afecțiunea ei și l-a condus la lumină.

Shia s-a dedicat pe deplin familiei lui


Astăzi, Shia și Mia sunt fericiți împreună și își cresc fiica, născută în martie 2022. LaBeouf își recunoaște comportamentul din trecut și îi este teamă că fiica sa va găsi pe Internet tot ce a făcut cândva. Și este hotărât să construiască o relație frumoasă cu ea acum.

LaBeouf spune: "Acum, până când învață să scrie și să citească, am să creez o relație cu ea în care să mă cunoască mai mult decât această idee despre cine sunt eu în public."

 

Sursă: brightside
 

19 Octombrie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod