Anne Hathaway, mărturisire sinceră despre recuperarea postpartum: „Oamenii nu vorbesc despre asta”

Pe lângă faptul că este o celebritate de la Hollywood, Anne Hathaway este și mamă.

Vedeta, în vârstă de 40 de ani, are doi băieți: Jonathan, de 7 ani și Jack, de 3 ani, cu soțul său, Adam Shulman.

Într-un interviu revelator, actrița a discutat despre concepțiile greșite pe care le au oamenii despre călătoria postnatală, subliniind că este orice altceva decât o experiență simplă sau fără efort.

Potrivit vedetei, ideea unei refaceri postanatale rapide este o afirmație înșelătoare. "Oamenii nu vorbesc despre asta și chiar m-a făcut să mă simt mai bine când am descoperit că multe persoane trec prin așa ceva. Este nevoie de trei ani pentru ca organismul tău să-și revină complet după o sarcină.

Eu nici acum nu mi-am revenit. Vreau să fiu foarte, foarte clară în privința asta", a dezvăluit ea.

"Cu al doilea copil al meu, am simțit fiecare minut din acești trei ani. Lasă-ți corpul să fie un corp. Nu este vorba despre unde să ajungi. Este vorba despre acum. Fii prezent și ai grijă de tine și nu-ți face așteptări", a continuat actrița.

În plus, actrița a continuat să-și împărtășească opiniile despre îmbătrânire


Potrivit lui Hathaway, procesul de îmbătrânire diferă de la persoană la persoană și consideră că este timpul să ne abținem să le punem întrebări femeilor în mod constant despre asta.



"Îmbătrânirea este doar un alt cuvânt pentru a trăi. Și ceea ce faci din acel punct este foarte personal și depinde de tine. Mă simt grozav, mă simt mai bine decât mă simțeam la douăzeci de ani, pentru că am mult mai multă grijă de mine", a spus ea.

Hathaway consideră, de asemenea, că fiecare deceniu aduce provocări și cerințe unice. "La 30 de ani, a trebuit să renunț la alcool, nu mai puteam. Nu puteam să duc viața pe care mi-o doream continuând să beau. Iar la 40 de ani am aflat că trebuie să am o alimentație mai bogată nutrițional. As vrea să mă întorc în timp, la cea care eram la 25 de ani, când simțeam că nu trebuie să fac nimic pentru a mă simți bine", a punctat actrița.

Deși, în tinerețe, Anne Hathaway nu lua moda în serios, acum o face și îi place


Într-o notă diferită, actrița a remarcat că, în acest moment, mulți oameni își asumă riscuri când vine vorba de modă.
Hathaway consideră că există mai multe moduri de abordare, subliniind că nu este nevoie să se conformeze unui anumit standard. Oamenii ar trebui să fie pur și simplu ei înșiși, iar acest lucru va fi încântător.

Ea a adăugat, de asemenea, că propriul ei stilist, Erin Walsh, împărtășește convingerea că moda este o formă de auto-exprimare și că încrederea pe care o are în Erin îi permite să fie mai curajoasă.

În plus, actrița a reflectat asupra tinereții sale când i s-au oferit multe oportunități, dar nu a știut întotdeauna să le aprecieze pe deplin. Au fost momente în care s-a simțit încrezătoare în anumite ținute și altele în care s-a chinuit să se simtă bine.
Cu toate acestea, în prezent selectează haine care îi aduc bucurie și le poartă cu recunoștință, constatând că această abordare pare să fie eficientă.




Sursă: brightside
10 Octombrie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod