4 perechi de zodii care nu se potrivesc deloc în dragoste. Mai bine prieteni decât iubiți!

Iubiți sau prieteni? Unele zodii nu sunt făcute să se potrivească în dormitor, dar se înțeleg de minune ca prieteni!

 

Leu și Scorpion


Scorpionilor le este greu să aibă încredere și să se deschidă față de ceilalți, ceea ce face dificil să se apropie de oameni.

Pe de altă parte, Leul amabil, generos și fidel oferă Scorpionului siguranța de care are nevoie pentru a se deschide cu adevărat.

Ambele semne se admiră și își respectă reciproc sinceritatea și onestitatea. Amândoi sunt extrem de puternici și fermecători, făcându-i o forță de neoprit atunci când se unesc ca prieteni.

Este mult mai dificil ca aceștia doi să se conecteze la nivel romantic. Toate calitățile pe care le admiră unul la celălalt ca prieteni ar putea deveni defecte dacă unul dintre ei crede că celălalt luptă pentru controlul în relație, ceea ce poate duce la multe fricțiuni.

Berbec și Fecioară


Berbecul și Fecioara pot părea incompatibili pe toate planurile la o primă vedere, dar odată ce formează o legătură, se distrează bine împreună.

Amândurora le place să iasă să se distreze, dar și să-și atingă obiectivele.În timp ce această conexiune poate părea a fi o bază solidă pentru ceva mai romantic, poate exista un decalaj în obiceiurile lor sexuale care îi împiedică să devină iubiți, dar să rămână buni prieteni.

Fecioara tânjește să aibă parte de preludiu, dar Berbecul este impetuos și îndrăzneț și vrea să se conecteze oricând sau oriunde îl lovește pasiunea.

Taur și Balanță


Taurul și Balanța au planeta guvernantă pe Venus, ceea ce înseamnă că amândoi sunt atrași de artă și frumusețe.

Ori de câte ori aceste semne zodiacale se conectează, ele descoperă un suflet pereche care prețuiește lucrurile bune din viață.Sunt parteneri de distracție și diverse activități foarte buni, fie că este vorba de vizitarea unei galerii de artă sau de o ieșire la o băutură.

Cu toate acestea, le lipsește compatibilitatea sexuală sau romantică. Taurii pot părea că au prea multe nevoi emoționale de la un semn de aer precum Balanța, iar Balanța este prea detașată emoțional. Prin urmare, sunt cei mai buni prieteni, dar nu și iubiți.

Capricorn și Săgetător


Capricornul și Săgetătorul sunt o combinație de semne zodiacale unică.

Săgetătorul este un spirit liber care crede în trăirea clipei.

Nu este preocupat de realizări sau tradiție, ci, pur și simplu, vrea să iasă și să exploreze tot ceea ce îi aduce viața.

Tradiția, aspirațiile și organizarea sunt toate regăsite la Capricorn.

Drept urmare, acest lucru face ca formarea unei relații romantice să fie destul de dificilă.

Cu toate acestea, au o modalitate de a se completa perfect ca prieteni. Capricornul este acolo pentru Săgetător atunci când are nevoie de sfaturi sau doar de un umăr pe care să plângă, iar Săgetătorul îl ajută pe Capricorn să se relaxeze puțin și să se bucure de moment.Sursă: zodiachelps

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod