Cele mai rele 10 lucruri despre Berbec

Descoperă cele mai rele zece lucruri despre Berbec! Aceste trăsături întunecate nu sunt absolute, dar se pot aplica fiecărui Berbec în grade diferite. Deoarece Berbecul este o minge de foc atât de scăpată de sub control, aceste trăsături negative sunt doar reversul tuturor lucrurilor grozave despre el.

Ca prim semn al zodiacului, Berbecul se naște cu o dorință neobosită de a fi primul în toate. Un semn de foc condus de planeta Marte, Berbecul este și zeul războiului în mitologia greacă.

Berbecii sunt energici, îndrăzneți și trebuie să fie în fruntea topului în tot ceea ce fac.

Cu toate acestea, orice virtute dusă la extrem poate deveni un defect. Curajul poate deveni nesăbuință, încrederea poate deveni aroganță, iar determinarea poate deveni încăpățânare.

Vestea bună pentru Berbeci este că trăsăturile lor negative sunt la cote maxime atunci când sunt tineri și imaturi. De-a lungul timpului și temperați de experiență, ei învață să reducă din ele și să se concentreze asupra trăsăturilor care îi fac să strălucească.

  • Cele mai rele 10 lucruri despre Berbec

 

Iute la mânie


Cu firea lui de războinic, Berbecul este certăreț, predispus la crize de furie și, uneori, va începe o dispută doar pentru a sparge liniștea.

Combativ pe toate fronturile și plin de nevoia arzătoare de a avea întotdeauna dreptate, furia lui îi poate alunga pe toți cei din apropiere. Se enervează foarte repede și se calmează foarte lent.

Nemilos


Este bine să fii competitiv, pentru că de multe ori concurența scoate la iveală ce e mai bun din cineva. Această trăsătură îi face pe oameni să muncească din greu pentru a-și atinge obiectivele, să-și amplifice virtuțile și să-și înlăture defectele.



Dar, Berbecul se situează cu mult peste această noțiune. El se află în punctul în care a fi competitiv se transformă într-o obsesie care îl împinge spre un comportament lipsit de etică. "Scopul scuză mijloacele" este sloganul lui preferat!

Pentru un Berbec, a fi pe locul al doilea înseamnă doar că a fost învins. Partea tristă din toate acestea este că atunci când lucrurile devin un joc de putere între oameni, dragostea și prietenia zboară pe fereastră.

Nechibzuit


Există o diferență între a fi curajos și a fi nesăbuit.

Berbecii, în ciuda instinctelor lor mai bune și a sfaturilor oamenilor cărora le pasă de ei, merg adesea acolo unde îngerii se tem să calce. Aceștia își asumă riscuri care îi pun în pericol fizic și financiar.

Urăsc să fie percepuți ca niște lași, dar nu par la fel de preocupați să pară nesăbuiți. Acest lucru îi va conduce spre acte de curaj/masochism, cum ar fi înotul în Marea Barieră de Corali fără o cușcă de rechini, aruncarea unor sume mari de bani pe lucruri total inutile și implicarea în relații romantice cu oamenii "incitanți" pe care îi cunosc. În cele din urmă va fi rău pentru ei.

Cu inima de piatră


Când ești centrul propriului tău sistem solar, steaua strălucitoare în jurul căreia se învârt cu respect toate celelalte planete, poate fi dificil să te gândești la altceva decât la propriul tău interes.

Poate fi de două ori mai greu să simți ceva în termeni de empatie sau compasiune pentru cei mai puțin norocoși sau de succes decât tine.



În cazuri extreme, Berbecul poate deveni atât de absorbit de propria persoană, încât îi este greu să simtă ceva pentru ceilalți.

Deoarece Berbecii sunt impulsionați mai degrabă de acțiune decât de emoție, se străduiesc să fie în frunte și nu le pasă foarte mult de cei pe care îi lasă în urmă. Acest lucru se poate manifesta prin comportament crud și nepăsător.

Arogant


A fi încrezător este o virtute și nici un alt semn nu emană mai multă încredere decât Berbecul.

Unde se trece linia de la virtute la defect este atunci când a fi încrezător se transformă în a fi îngâmfat.

Așa se întâmplă și în cazul Berbecilor, când ei încep să se ridice, dând jos pe alții. Îi pot răni pe ceilalți cu cuvinte și chiar îi pot intimida și elimina pe toți cei de pe orbita lor.

Ei pot să-și exagereze realizările și virtuțile și să dezvolte tendința de a se lăuda, care nu poate proveni decât din nesiguranța profundă, mai degrabă decât din încrederea adevărată.

Nerăbdător


Înzestrat de astre cu o energie dinamică, o neliniște și cu o atitudine îngâmfată care îl face să simtă că merită să stăpânească lumea, Berbecul devine rapid neliniștit și furios de tot ceea ce simte că stă în calea lui spre dominarea totală a lumii.

Berbecii se plictisesc repede. Sunt mai buni să înceapă proiecte decât să le termine.

Se îndrăgostesc repede, dar adesea nu vor rămâne cu acea persoană dacă altcineva nou le atrage atenția. În conversații, ei urăsc atunci când oamenii nu ajung direct la subiect și adesea vor întrerupe pe cineva pentru a-și exprima propria părere, chiar dacă nimeni nu le-a cerut-o.

Egoist


Berbecul este pe primul loc și nu contează dacă îți place sau nu. Termeni cum ar fi "modest", "smerit" și "dezinteresat" nu există în vocabularul lui.

Dacă folosești vreodată astfel de termeni, s-ar putea să te privească ca și cum ai vorbi o limbă străină.

Berbecii se vor asigura că sunt fericiți înainte ca oricine altcineva să fie.

Încăpățânat


Dacă un Berbec a hotărât ceva, nimeni și nimic nu va putea să-i înlăture acea idee încăpățânată din cap.

Indiferent cât de greșit ar fi și oricât de evident este pentru toată lumea, inclusiv pentru el însuși, îi este îngrozitor de greu și adesea imposibil să recunoască acest lucru.

Deoarece Berbecii sunt atât de motivați să câștige, adesea este foarte greu să te înțelegi cu ei, indiferent cât de bune sunt intențiile tale și cât de solide sunt motivele tale. Dacă sunt hotărâți să pună în aplicare un plan, cel mai bine este să nu le stai în cale.

Desfrânat


Simplu și grosolan spus, Berbecii au coarne și, prin urmare, sunt extrem de excitați.



Este bine să ai o dorință sexuală ridicată, mulți oameni fac eforturi extreme pentru a-și crește libidoul, dar se transformă într-un lucru rău dacă apetitul tău sexual devine o distragere a atenției, îți creează probleme sau face imposibil să te așezi la casa ta cu cineva.

În cazul Berbecului, împreună cu faptul că se plictisește ușor, îl poate determina să caute mai mulți parteneri și să frângă inimle celor cu care începe o relație.

Gelos


Pentru Berbec, gelozia este un produs secundar al naturii lui tăioase și al dorinței sale nesfârșite de a ieși mereu pe primul loc.

Dacă cineva este mai bogat sau mai popular decât el, are tendința de a se comporta ca și cum ar fi fost trădat sau înșelat.

Berbecii au probleme pur și simplu să fie fericiți cu cine sunt și de locul lor în lume.

 

Sursă: zodiachelps

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod