Cum să-l impresionezi încă de la prima întâlnire, în funcție de zodia lui

Iată câteva trucuri pentru a-l impresiona încă de la prima întâlnire!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

La prima întâlnire, Berbecul nu vrea să te ia pe sus, mai ales dacă el a inițiat întâlnirea. Nu este atât de îngrijorat să te verifice direct pentru a te cunoaște mai bine, ci vrea să se bucure de moment și să vă simțiți bine.

Dacă vrei să-l impresionezi, nu te feri de glumele sau dezbaterile lui jucăușe. Chiar și atunci când subiectele par fără rost, Berbecii au opinii puternice și adoră să le împărtășească.

Dacă poți dovedi că le ai pe ale tale și că-l poți provoca, s-ar putea să-l surprinzi, dar într-un sens bun.

Berbecul vrea o parteneră care să țină pasul cu el, așa că arată-i că poți.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurii nu sunt oameni predispuși să exagereze atunci când sunt interesați de cineva. Sunt subtili, dar hotărâți.

La prima întâlnire, Taurul vrea să te cunoască și să afle dacă personalitatea ta se potrivește cu cine spui că ești.

Nu e nevoie de o întâlnire wow, cu ritm rapid pentru a-l impresiona. Organizarea unei întâlniri relaxante, cum ar fi la o cafenea sau undeva cu mâncare bună, îl va impresiona, mai ales dacă îl lași să aleagă locația.

Nu încerca să forțezi interacțiunea, ci pune-i întrebări serioase și lasă-l să răspundă în ritmul lui. Va fi impresionat că îți faci timp să-l cunoști și că te bucuri de conversația cu el.

Fii pregătită să răspunzi la întrebările despre tine, dar nu exagera cu nimic pentru a-l face să te placă mai mult, deoarece ca simți când minți.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pentru a impresiona un bărbat din Gemeni, arată-i că te-ai pregătit bine. Încearcă să-i afli în prealabil hobby-urile și interesele și pune-i întrebări. El apreciază atunci când cineva îl prețuiește cu adevărat și este interesat de ceea ce are de spus.

Deși găsește noile experiențe incitante, îi place și să vorbească despre lucrurile de care este interesat sau la care se pricepe foarte bine. Așadar, lăsa-l să îți spună despre ceea ce îl pasionează.

Cu toate acestea, nu trebuie să-l lași doar pe el să vorbească. Gemenii sunt oameni curioși cărora le place să învețe lucruri noi și sunt fascinați când poți discuta cu ei subiecte noi interesante.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Când vine vorba de prima întâlnire, cel mai probabil, reacțiile Racului vor fi ghidate de sentimentele și impresiile lui despre tine.

Datorită naturii sale intuitive și sensibile, chiar și micile greșeli pot avea un impact mare asupra serii. El caută autenticitate, nu pe cineva care depune eforturi pentru a-l uimi.

Păstrarea lucrurilor simple, cum ar fi să îi gătești masa preferată acasă sau să îl duci într-un loc care îi place deja, îi arată că îți pasă de bunăstarea și de sentimentele lui, ceea ce îi va lăsa o impresie extrem de bună.

Leu(22 iulie - 22 august)

Să impresionezi un Leu la o primă întâlnire nu este neapărat cel mai ușor lucru, dar nu este nici imposibil.

Leii vor să se distreze cât mai mult posibil și vor să fii la nivelul lor.

Aranjează-te la patru ace, arătă același entuziasm ca și el și nu îți fie teamă să-l întrebi despre realizările lui și să manifești interes pentru ele.

S-ar putea să nu îi placă lingușirile excesive și este puțin probabil să-și deschidă inima către tine imediat. Vrea să vadă dacă acesta poate fi un parteneriat egal, așa că oferă-i timp.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fii bine pregătită! Bărbații Fecioară stau excelent atunci când vine vorba de planificare și cred cu fermitate că totul stă în detalii.

Află-i interesele, planifică data întânirii și acordă atenție fiecărui detaliu. Rezeră biletele, aranjează călătoria și pregătește alternative în cazul în care apare ceva.

Arată-i că ești o persoană care poate avea grijă de ea însăși și de el, deși este puțin probabil să permită vreodată asta dacă ajungeți să aveți o relație.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Când vine vorba de prima întâlnire, bărbații Balanța poate să nu aibă nevoie de lumina reflectoarelor sau de o seară plină de gesturi mărețe, dar vor vrea să se simtă speciali și apreciați.

Cum te îmbraci, unde îl duci și cât de mult efort depui în conversații este o reflectare directă a sentimentelor tale pentru el, așa că încercarea de a-ți minimiza interesul nu ar avea impactul dorit.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Impresionarea unui Scorpion încă de la prima întâlnire se rezumă doar la răbdare.

Scorpionul observă când încerci să grăbești lucrurile doar ca să poți sări în pat cu el.

Poate că nu va vrea să vorbească prea mult despre el însuși, așa că respectă asta. Fă-ți timp pentru conversații reale și arată că ești interesată de el și nu de ceea ce poți obține de la el.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii vor să fii tu însăți și vor observa imediat dacă încerci să pari altcineva.

Pentru a impresiona un Săgetător, dovedește-i că te poți adapta cu ușurință. Nu lăsa o schimbare de planuri să îți strice întreaga seară.

Fii sinceră cu el și nu-ți fie teamă să te angajezi în conversații pline de viață, deoarece el vrea să știe dacă ești cineva care îi poate respecta natura independentă, dar și care poate să țină pasul cu inteligența lui.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă scopul tău este să impresionezi un Capricorn încă de la prima întâlnire, trebuie să-i arăți că deții controlul asupra vieții tale, dar fă-o subtil.

Capricornii apreciază oamenii care muncesc din greu, nu se joacă și nu se tem de provocări.

Sugerează-i opțiuni pentru data întâlnirii, dar lăsă-l pe el să ia decizia finală. Oferă-te să plătești pentru orice activitate, dar lasă-l pe el să o facă.

Nu îi plac oamenii expansivi, așa că reține-te.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru a impresiona un Vărsător la o primă întâlnire, ai nevoie doar de un singur lucru: originalitate.

Nu trebuie neapărat să alegi cea mai ciudată sau mai neobișnuită întâlnire pentru ca el să se distreze, dar dacă vei sugera o cină sau un film, trebuie să fie ceva extrem de fascinant pentru a-i capta atenția.

Mai presus de toate, Vărsătorul vrea să te cunoască și să vadă ce te diferențiază de celelalte femei, așa că evidențiază-ți trăsăturile inedite. Chiar dacă te simți puțin ciudat, el va aprecia eforturile tale.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Pentru a impresiona un bărbat din zodia Pești, trebuie să-ți arăți latura vulnerabilă.

El nu vrea să-și piardă timpul cu oameni care nu sunt sinceri și preferă să intre direct în subiect. Dacă nu te simți confortabil să-ți exprimi sentimentele atât de repede, este în regulă, dar trebuie să îi spui direct.

Chiar dacă nu îți pui sufletul pe tavă imediat, el va aprecia micul act de deschidere necesar pentru a-l anunța.

Pe de altă parte, dacă ești ca o carte deschisă, nu te abține. Nu e o persoană subtilă și va fi bucuros să pătrundă în aceste profunzimi emoționale împreună cu tine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod