Pink și fiica ei de 9 ani au fost la înălțime: Dansul acrobatic aerian de la Billboard Music Awards le-a tăiat respirația spectatorilor

În începutul recitalului din cadrul Galei Premiilor Muzicale Billboard, Pink a urcat pe scenă împreună cu fiica sa, Willow, realizând un dans acrobatic aerian.
Cele două au făcut spectacol la înălțime folosind corzi suspendate deasupra scenei, pe melodia lor de duet „Cover Me in Sunshine”.

Cântăreața americană, care a primit premiul Icon, și-a început recitalul urcând pe scenă cu fiica ei de nouă ani. Cele două au făcut o demonstrație de dans aerian cu corzi, iar publicul a fost fascinat. La finalul melodiei, mama și fiica au revenit cu „picioarele pe pământ” și s-au îmbrățișat înainte ca Willow să părăsească scena.

După melodia „Cover Me in Sunshine”, alături de Pink a urcat pe scenă chitaristul ei și au cântat împreună cel mai nou single al său, „All I Know so Far”.
Starul pop a purtat o rochie neagră și o jachetă scurtă din piele.

Pink a făcut un mix din cele mai populare hit-uri ale sale. După câteva versuri din „Get the Party Started”  a continuat cu „So What”, acompaniată de o trupă rock. A urmat un interludiu din „Blow Me (One Last Kiss)”, apoi a făcut tranziția către „Who Knew” și „Just Like a Pill”. A încheiat cu balada „Just Give Me a Reason”.
„Willow a fost genială!”, a spus Pink în timpul acceptării premiului Icon despre prestația pe scenă a fiicei sale.

Recitalul lui Pink și premiul Icon Award vin la scurt timp după lansarea noului său documentar - „P!nk: All I Know So Far” - care poate fi urmărit pe Amazon Prime Video.

Starul a vorbit într-un interviu pentru People despre copiii săi, Willow, de nouă ani, și Jameson, de patru ani, și despre cum este să meargă împreună cu ei la concerte și turnee.


„Sunt complet ciudați și plini de bucurie, iar eu iubesc fiecare moment. Chiar și zilele grele sunt o binecuvântare”, a spus Pink.

„Willow este o ciudată, iar mie îmi place la nebunie.
Îi place să dansăm împreună după cină și este super distractiv”, a mai spus vedeta.

Pink și fiica sa au lansat un duet înainte de Ziua Îndrăgostiților, după ce au descoperit că muzica le-a oferit alinare în timpul carantinei. „Am lansat acest cântec fără niciun alt motiv în afară de a le oferi oamenilor o rază de speranță și o stare de bine”, a declarat artista.

„Cover Me in Sunshine” nu este primul duet mamă-fiică al celor două. În 2018, Willow și Pink au înregistrat o reinterpretare a melodiei „A Million Dreams (Reprise)”.
De asemenea, Willow a apărut și în videoclipul „Just Like Fire” al mamei sale.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
24 Mai 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod