Petiție pentru arestarea lui Puya, acuzat că a instigat la uciderea maidanezilor

Controversa provocată de eutanasierea câinilor fără stăpân continuă cu un nou subiect de dispută. Apărătorii acestor patrupede vor să-l trimită pe Puya după gratii, după ce artistul a declarat că ar împuşca toţi maidanezii care sunt agresivi cu copiii.
 
Puya și-a atras antipatia celor care iau apărarea câinilor fără stăpân după ce a explicat fără ocolișuri, pe scena Romanian Music Awards, cum ar rezolva el problema maidanezilor. 

Iubitorii de animale au reacționat și au creat o petiție pe site-ul change.org, prin care cer arestarea rapperului.

"Puya şi-a atras dispreţul multor oameni, unii dintre ei fiind înainte de incident fani ai artistului, după ce a urcat pe scena de la Romanian Music Awards şi a îndemnat oamenii să omoare câinii comunitari, a adus jigniri iubitorilor de animale şi a spus că el îi împuşcă", se arată în petiția online care în primele ore ale dimineții de marți strânsese deja peste 500 de semnături. 
 
 

Documentul este adresat Poliţiei Capitalei şi arată că un articol din Codul Penal pedepseşte cu închisoare de la trei luni la trei ani persoana care instigă public la fapte ce constituie infracţiuni.
"Puya a instigat în mod public la uciderea câinilor, implicit încălcarea legii în vigoare în cadrul unui eveniment şi în mod repetat în mass-media", se arată în petiția citată de WOWbiz.ro.
 
Semnatarii documentului le solicită autorităților să ia măsuri şi să nu mai treacă cu vederea astfel de abuzuri.
 
 

Săptămâna trecută, Puya a urcat pe scena galei Romanian Music Awards și a profitat de ocazie pentru a-și exprima opinia în legătură cu problema câinilor fără stăpân.
 
 
"Apropo de javre: trimite-i javrele înapoi lui Brigitte Bardot. 2013: România, nu Congo! Când Cuţu Cuţu şi Grivei se dau la copiii mei iau puşcă şi trag în ei, să mă pomenească, bey... Cuțofililor, Puya e de la Protecţia Copiilor. Oare sunteţi orbi toţi? În loc să ne plângem copiii morţi, noi plângem de mila javrelor care i-au sfâşiat în colţi", a spus rapperul după ce a terminat de cântat piesa "Maidanez". 
 
 

Puya se numără printre vedetele autohtone care s-au declarat de acord cu eutanasierea câinilor fără stăpân după ce un copil în vârstă de patru ani a murit sfâșiat de maidanezi în Parcul Tei din Capitală. 
La începutul lunii septembrie, artistul a comentat pe Facebook incidentul tragic, ameninând că dacă autoritățile nu iau măsuri, în cartierul lui vor fi tot mai puțini câini pe străzi: "Alt copil mort sfâşiat de maidanezi!!!!...
cred că o să înceapă să apară din ce în ce mai mulţi maidanezi morţi în cartierul meu dacă primăria stă pe gânduri încă. Iar pe cei care le plâng de milă javrelor le recomand să îşi canalizeze energia către copiii amărâţi. Ar putea să le dea lor de mâncare când îi zăresc căutând în gunoaiele din faţa blocului. Nu o să dea din coadă dar dacă aveţi morţi primesc şi ei pomană... aşa e creştineşte!!! Viaţa unui copil face mai mult că toate javrele de pe stradă. Puteţi să mă reclamaţi la Animal Planet lu Brigitte Bardot şi la asociaţia Cuţu Cuţu... O să înceapă să dispară din ce în ce mai mulţi maidanezi din cartieru meu!!!! Dumnezeu să-l ierte pe puşti! Deşi sărăcuțu nu a avut nici o vină :((."

Mai multe vedete din showbiz-ul autohton, dar și din alte țări, și-au exprimat public poziția în legătură cu soarta câinilor fără stăpân care trăiesc pe străzile orașelor din România.
 
 
 
În tabăra celor care iau apărarea patrupedelor s-au situat din primele zile de după moartea lui Ionuț staruri de talie internațională, precum Brigitte Bardot și Pamela Anderson, dar și Paula Seling, Andreea Popescu și Simona Sensual.
 
 
 
De partea cealaltă, Lucian Mîndruță, Puya, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu s-au declarat de acord cu eutanasierea maidanezilor, considerând că viețile copiilor și ale bătrânilor sunt mai importante.
 
 
Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2013
 

Comentarii (40)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • DOINA pe 10 Iul 2015, 23:07
    NU UCIDETI CATEI COMUNITARI

    NIMIC NU POATE SCUZA O PERSOANA CE POATE FI DE ACORD CU UCIDEREA UNUI SUFLET !! IN CAZUL CATEILOR COMUNITARI ,FIINTE UCISE FARA NICI O VINA DE CATRE IGNORANTA,DELICVENTA UNOR OAMENI IN COMPLICITATE CU ORGANELE DE STAT !! O SITUATIE "SCAPATA DIN MANA" FIINDCA ASA SE DORESTE DE 26 DE ANI !! LIPSA DE UMANISM SI CIVILIZATIE !!

    0
    0

  • Gherghina Dumitrache pe 10 Iul 2015, 16:31
    Cerem arestarea lui Puya

    CEREM ARESTAREA LUI PUYA,PT INVESTIGAREA LA CRIMĂ,,,,SĂ FIE CONDAMNAT ASPRU...

    2
    0

  • anti puya pe 10 Iul 2015, 15:55
    dispari din univers puya

    asta e un instigator la crima nicidecum artist

    3
    0

  • ion pe 15 Mar 2014, 00:20
    tara arde femeile sterile para maidanezii

    Puia a spus ce spunem si noi .maidanezii trebuie sa moara pentru ca sunt prea multi pe strazi si asa zisi iubitori de maidanezi nu mai adopta nimic .aplicam legea Ionut altfel o sa ne umplem de cacat de javre,boli si tot asa ....... acum se apropie pastele si vor fi omorati cam 2-3 milioane de mielusei care o sa satisfaca multe burti de sustinatori de maidanezi deci ..... hai sictir iubitorilor de maidanezi si sa le vad maidanezii cu burtile in sus

    0
    4

  • jhon pe 11 Oct 2013, 05:31
    bravo puya

    iubiti animalele dar de Paste cand se taie mielul sunteti primii la piata . in nici o tara civilizata nu vedeti tatea potai pe strada. Faceti curat in tara asta, dar incepeti din alta parte

    2
    4

  • constantin cristian pe 3 Oct 2013, 00:07
    Bravo Puya

    Puteti sa va sinucideti de ciuda. De acum va fi macel pe capul javrelor. S-a dat liber la eutanasierea potailor. De voi zoofilii daca am scapa si ar fi bine.

    3
    5

  • Nelu pe 22 Sep 2013, 12:06
    Din cauza asta s-a ajuns sä fim in aceastä stare

    Da, ästia suntem noi, românii. Ne place mahalagismul, am discuta mii de ore, dar nu facem nimic. 'Dacä anul trecut ati fi fost tot asa infläcärati, nu ni s-ar fi furat referendum-ul. DAR, am täcut cu totzii. Acum ar trebui sä moarä mai multi copii si bätrâni, pt. a cädea de acord, cä viatza omului nu poate fi comparatä cu viatza unui animal. In toatä Asia se mänâncä câinii si NIMENI nu este considerat criminal. Pt. femeile care fac mahalagism pe aceastä paginä, nu spun "sä vä fie rusine". Cä tot nu ati intelege. Din päcate cam ästa este nivelul mediei... ca in Groapa lui Eugen Barbu... Nu vä doresc, dar ati merita sä fiti si voi mutilate de fiarele sälbäticite care abundä prin orase.

    2
    5

  • eutanasiatorul pe 20 Sep 2013, 22:34
    M--O--A--R--T--E

    iubitori de maidanezi....sa va moara copii,parintii,fratii si surorile....mancati de maidanezi.sa vedem atunci cum reactionati.pentru ca societatea NU a facut NIMIC,pentru ca asa zisele ong-uri au luat banii si nu au facut nimic in vederea cainilor comunitari s-a ajuns la ura.inloc sa fie sterilizati la timp acum vor fi eutanasiati.sunt mult prea multi.il acuzati pe PUYA.,pe toti care sunt pentru eutanasiere.trebuie sa intelegeti ca s-a ajuns mult prea departe....sa moara un copil....cati dintre voi iubitori de maidanezi a-ti fost sa vedeti trupul fara suflet al micutului sfasiat de coltii fiarelor.doua saptamani a-ti stat ascunsi ca niste lasi.acum protestati.luatii acasa pe semnatura si aveti grija de ei.daca nu faceti pusacarie.imi este scarba ca va puteti numi oameni.......RESPECT....PUYA.

    7
    6

  • Ionut pe 20 Sep 2013, 17:03
    In Balcani suna a ... prostie...

    Inca un eveniment in care vedetele isi incordeaza muschii...ce rezulta, audienta si bani in urma ei. Saracul Puya s-a ales in schimb cu o petitie. Eu cred ca daca vreti sa facem o petitie impotriva lui Puya sa o facem pentru muzica cu care ne infecteaza. Si ca sa ramanem in taramul muzicii, imi aduc aminte cand Cheloo a facut o declaratie foarte asemanatoare doar ca era la adresa oamenilor: "As impusca in cap jumatate din populatia Romaniei...". Atunci nu am vazut pe nimeni agitandu-se cu petitii pentru instigare, dar probabil cainii sunt mult mai valorosi decat oamenii. Eu personal sunt un iubitor de animale (mai putin sobolanii), am caine acasa, imi plac toti cainii, iar maidanezii nu au nici o vina ca s-au nascut in strada, vina e a noastra. M-am jucat cu destui maidanezi dar am fost si atacat in diverse situatii de ei. Ma bucur cand acesti caini sunt jucausi si reactionez atunci cand sunt atacat (pana acum nu am fost muscat pentru ca am reactionat corect), maidanezii sunt si buni si rai, ca oamenii. Dar oricum ar fi maidanezii sunt o problema si cu totii ar trebui sa recunoastem asta, fie ca ii iubim sau nu. Din cate stiu eu se aloca bugete consistente rezolvarea problemei, dar totul ramane la nivel de afacere... daca nu ar mai fi caini pe strazi de unde sa mai fure ei bani... Experientele anterioare ne arata ca politicienii nu vor face nimic pentru rezolvare problemei, dar ce ma intreb eu, e de ce nu actioneaza asociatiile care se bat cu pumnul in piept ca iubesc animalele. Nu am vazut pana acum nici o initiativa, proiect finantat din exterior, din partea asociatiilor pentru constructia de adaposturi pentru caini. E evident ca problema nu se rezolva prin sterilizare si eliberare in strada (sterilizarea nu ii face mai putin agresivi), poate nu se mai inmultesc dar vor musca inca 10 ani, si noai nu mai avem 10 ani sa rezolvam problema. Cu siguranta uciderea lor nu e un act uman, pentru ca animalele aceste nu au nici o vina ca traiesc in strada si nici nu au constiinta binelui si raului, actioneaza instinctiv... deci cine acuza un caine e total lipsit de logica. Si atunci cum sa rezolvam problema? Ce ar fi ca toti iubitorii de animale care plang aceste zile sa isi adune frumos cainii si sa ii tina in casa, iar cu restul (si ar trebui sa fie foarte putini la cati iubitori de maidanezi sunt) sa ii tinem in adaposturi create de asociatii cu bani europeni. Si ca sa nu o mai lungesc pun o intrebare iubitorilor de maidanezi: ce ati fi facut daca era copilul vostru?

    5
    5

  • Milk pe 20 Sep 2013, 15:18
    Caini vs copii

    Nu zice nimeni frate sa lasam copii si batranii sa fie sfasiati de caini, Doamne fereste! Dar acum sincer, analiza logicii voastre: daca un roman da in cap cuiva, eutanasiem toata natia ca deh, nu asa se face... Nu conteaza ca sunt buni si rai oamenii, ii omoram ca unu a dat in cap, s-a creat un precedent, concluzia acestei logici ests ca trebuie scapat de toti. Acum va rog sa raportati la situatia cainilor maidanezi si sa trageti voi concluziile. Situatia cainilor maidanezi trebuie administrata corspunzator din p.d.v social (Dati spre adopii, ingrijiti iar cei f agresivi si bolnavi sa fie eutanasiati - bani s-au alocat , cum se zice , cacalau, pacat ca nu au ajuns acolo unde trebuia fiind interceptati de buzunare nesatule si fara fund). Chiar puteti sa le spuneti copiilor vostrii, ca voi ati cerut sa se omoare animale nevinovate, chiar daca e pt siguranta lor. Un copil vede altfel lucrurile, mult mai profund decat noi. Eu nu as putea sa imi asum asta. In multime gasim refugiu sa ne debarasam de responsabilitate. "Artisti" precum Puya si altii... ei bine, daca astea sunt exeplele ce trebuie urmate in viata si asta e ce ne afiseaza mass-media ca fiind ex de urmat, atunci ar treb sa ne punem un semn mare de intrebare: Nu cumva avem o problema mai mare dacat cainii vagabonzi?

    5
    1

  • ABCD pe 20 Sep 2013, 09:07
    ce au in comun?

    Lucian Mîndruță, Puya, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, Nadine, Bahmuteanca...ce au in comun acesti oameni? Oameni fara capatai, traind numai pe spatele altora.Cum isi permit aceste maimute sa vorbeasca. Locul lor nu este in Romania, ci in jungla. Pentru asanarea morala a Romaniei acest tip de oameni trebuie sa fie alungati.

    6
    6

  • ABCD pe 20 Sep 2013, 09:03
    cra...cra...ce nationalitate e Puya...

    Cra...cra...am cantat ca Puya...

    5
    5

  • ozzy pe 20 Sep 2013, 07:24
    pt ionut

    Se vede treaba ca nu ai copii pt ca altfel n-ai vorbi de cotaiala (aia oricum e pt caini). Un copil inseamna mult mai mult decat a-l face si nu mi s-a parut ca Ionut ar fi fost un copil neglijat. Daca tu crezi ca aia a fost pedeapsa divina pt. rautatea parintilor tie ce-ar trebui sa-ti ia Dumnezeu pt. ca gandesti asa?

    5
    4

  • laci pe 19 Sep 2013, 23:24
    Caini maidanezi

    Nu ne luati de prosti , ONG-urile pt protectia animalelor nu trebuie sa faca diferenta intre animale ,miei , porci , vitei , pisici , caini ....trebuie aparate toate , dar din banii proveniti din donatii , nu de la stat , personal daca trebuie sa aleg intre un copil si 100000 de caini as salva copilul , deci cainii trebuie sa dispara de pe strazi , nu mi se pare normal ca in fiecare zi sa fie muscati copii de acesti maidanezi , inchideti robinetul de alimentare cu bani publici a acestor ONG-uri care dauneaza grav tarii.

    8
    3

  • crina pe 19 Sep 2013, 23:13
    cainii maidanezi

    .. am si eu un bebe si nu vad maidanezii o amenintare pt el....cainii sunt cei mai sinceri prieteni ai omului..mai bine am ajuta la castrarea lor..si printre noi oamenii exista criminali..NU SUNTEM TOTI LA FEL ..CONCLUZIA?

    6
    5

  • mitica pe 19 Sep 2013, 20:29
    Nu s-a intamplat in parc ci pe o proprietate privata pazita

    De ce continuati sa spuneti ca acel eveniment s-a intamplat in parcul Tei?, s-a intamplat pe o proprietate PRIVATA, neamenajata chiar va fuge adevarul permanent de sub ochi? Este o mare diferenta intre spatiul public si spatiul privat, acel copil care"explora" putea intra printr-o gaura din gard pe orice proprietate inclusiv pe una pazita cu caini de lupta, atunci ce faceati? In legatura cu golanul de PUYA, ce-i puteti cere, este un adevarat maidanez, toata lumea canta despre iubire, sentimente, frumusete, golanul canta despre bani, curve, baieti de cartier , incitare, prietenii lui din "La familia" sunt doi drogati nenorociti iar el are o fata de golan cocalar...

    10
    4

  • ina pe 19 Sep 2013, 18:14
    ati luat-o razna

    Cred ca nu veti trai niciodata intr-o tara normala, curata si civilizata, si asta datorita celor care prefera sa vada caini salbatici pe strada, chinuiti, infometati, jegosi. Nu vrea nimeni sa-i omoare, iar Puya a avertizat de fapt autoritatile sa faca ceva concret prin care sa se rezolve problema, altfel oamenii isi vor face dreptate singuri. Sunt o persoana muscata de caine si credeti-ma, daca mi se mai intampla mie sau cuiva din familia mea voi reactiona la fel.

    12
    9

  • Cristina pe 19 Sep 2013, 16:53
    Oameni contra oameni

    Oameni plini de ura contra oameni, mai rau ca acei caini de pe strada sunt cei care au facut acea hartie. Perfera sa vada un on in puscarie decat o instigare in urma acelui copil nevinovat sfasiat de caini.

    5
    5

  • Cristina pe 19 Sep 2013, 16:49
    prevenirea criminalitatii

    To pentru prevenirea criminalitatii trebuie arestati toti cei care accepta sutele de mii de caini care ne pun viata in pericol, pe aia trebuie sa ii dau eu in judecata ca era sa fiu muscata de cainii strazii.

    8
    9

  • ionut pe 19 Sep 2013, 13:14
    ......

    puya e un puscarias, un analfabet, care NU canta, ci behaie!!!......cei care nu iubesc animalele, vreti sa spuneti ca iubesc oameni???........sa fim seriosi!!!.......hingherii sunt fosti puscariasi, tigani.......deci, un om calculat, nu s-ar gandi la crima nici macar o clipa........pune-te frate cu unul de marimea ta, daca esti tare, nu cu un biet animal, care nu face nimic rau sau prrobeaza pe pielea ta, "eutanasierea"!!!.......unde dracu ati vazut voi oameni ucisi de caini??........la tv??.......in vise??........prin filme??........ionut anghel, NU A FOST UCIS DE NICI UN CAINE........si la urma urmei, familiei lui trebuie sa-i pese de el, pt ca a fost copilul lor!!!........ei s-au simtit bine in pat sa faca copiii!!!!..........s-au tu te cotai, iar altul trebuie sa-ti intretina copilul??.........deci, toti cei care au instigat la crima, inclusiv familia copilului, trebuie sa fie trasi la raspundere si sa plateasca pt instigare la crima si violenta!........familia lui ionut anghel, sunt iresponsabili si nu pot fi parinti........ii doare la basca de copilul mort!!......in loc sa-l caute pe ucigas, pe ei ii preocupa sa moara cainii!!!!........pai astia sunt oameni???.........o sa se tina LANT tragediile de ei, pt rautatea pe care o au in ei.........si ca drept rasplata rautatii lor, Dumnezeu le-a luat unul dintre copii, pt ca nu-l meritau!..........."Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni!"..."Numai cand vei iubi un animal, vei simti iubirea cu toata inima"

    11
    16

  • tina pe 19 Sep 2013, 11:28
    pt cei care ii condamna pe iubitorii de animale

    iubitorii de animale au adoptat deja caini, dar in conditiile de fata situatia e scapata de sub control pt ca unii adopta, altii abandoneaza in continuare fara a fi trasi la raspundere....cum ziceam in comentariile de mai sus, prin obligarea detinatorilor de caini sa-i sterilizeze si sa-i microcipeze, in decurs de cativa ani cainii vor disparea de pe strazi si astfel ar fi si o solutie umana, nu ar fi traumatizati iubitorii de animale si mai ales copiii, care sa fim sinceri copiii iubesc cainii. cazul lui ionut a fost o tragedie, dar ceva nu miroase a bine in acest caz. si eu ii urasc pe criminali, violatori, hoti si as vrea sa ii vad schingiuti, si sa va zic de ce? pt ca sunt fiinte rationale capabile sa gandeasca, sa munceasca, sa vorbeasca si sa faca diferenta intre bine si rau, pe cand un caine stie un lucru sa muste cand se simte amenintat. e usor sa te razbuni pe cei care-ti sunt inferiori.

    15
    8

  • tina pe 19 Sep 2013, 11:11
    pt bianca

    uciderea cainilor necesita o suma mult mai mare pt ca ar trebui in mod constant luati de pe strada si omorati...adica unii ii abandoneaza si statul baga bani ca sa ii ucida, deci suma de bani folosita in aceste sens ar fi mult mai mare si problema nu s-ar rezolva, pe cand prin micocipare si sterilizare in timp ar disparea cainii de pe strazi...si nu trebuie neaparat sa se faca aceasta sterilizare si microcipare pe banii statului, ar trebui sa ii oblige pe posesorii de caini sa ii sterilizeze si sa-i microcipeze, in caz contrar amenda. uciderea nu e umana si noi oamenii suntem fiinte rationale , trebuie gasite alte solutii, umane. ca asa daca stau sa ma gandesc, hai sa ii omoram pe toti violatorii, criminalii, pedofilii etc., pt ca nu vreau sa fie tinuti in puscarie pe banii mei, dar fiind oameni nu ii omoram, ci ii inchidem.

    16
    3

  • ozzy pe 19 Sep 2013, 08:19
    maidanezi

    Intr-o tara care se vrea civilizata ar trebui sa existe o lege conform careia maidanezii care stau o perioada de.... in adaposturi si nu sunt adoptati, sa fie eutanasiati. Un iubitor de animale nu este acela care le duce mancare maidanezilor in parc (atunci cand isi aduce aminte), ci acela care se ingrijeste de ei in permanenta. a murit totusi un copil si noi stam sa facem anchete pe seama bunicii? Eu imi trimit copiii singuri la scoala printre maidanezi. Pentru ce as fi vinovata in asta?

    12
    6

  • Corina pe 19 Sep 2013, 01:34
    Nici pro,nici contra

    Imi este din ce in ce mai greu sa inteleg.Cum sa faci petitie pentru arestarea lui Puya,doar pentru faptul ca omul pune mai presus siguranta semenilor sai? Voi,ce cu mandrie va numiti "iubitori de animale",de ce nu faceti ceva sa-i salvati ? Ca doar va doare.Va lamentati,strigati,huiduti si va isterizati.Ia organizati-va si strangeti-va voi"sufletelele"de pe strazi,puneti mana de la mana si construiti-le adaposturi ,unde veti putea sa-i plimbati,sa-i hraniti si sa-i periati nestingheriti.Cunoasteti termenul de "voluntariat",sunt sigura.Si uite asa,s-ar impaca ambele tabere.

    10
    8

  • Bianca pe 18 Sep 2013, 19:37
    Tina ai dreptate

    Tina sunt deacord cu tine dar guvernul nostru nu are sau nu vrea sa aiba bani pentru sterilizarea lor. Asa ca asta e singura solutie.

    4
    6

  • ANDREEA pe 18 Sep 2013, 19:35
    PUYA LA PUSCARIE

    PAI ACEST BEHAITOR DE MUZICA RAP AR TREBUII SA ISI BAGE CAPUL IN PAMANT PT GESTUL CARE LA FACUT...DIN CATI FANI A AVUT MAI ARE SI EL 10 COCALARI CU CARE SE DROGHEAZA ....LA PUSCARIE CU TINE,RATATULE,ITI ZICE UN IUBITOR DE MAIDANEZ,UN IUBITOR DE SUFLET NEVINOVAT,SAU POATE CUM NE ZICI TU NOUA,IUBITORIILOR DE ANIMALE..JAVRE....JAVRO ITI ZIC CEVA...IMPUSCA-TE!

    15
    10

  • Ionut pe 18 Sep 2013, 15:30
    INTERESANT

    Pe Puya (era sa scriu Muya) si pe altii ii deranjeaza maidanezii. E simplu sa-ti arati muschii fata de niste necuvantatoare. Ia sa vedem daca mai are acelasi curaj fata de traficantii de droguri, fata de proxeneti sau fata de mafiile care isi intind tentaculele prin Romania (tiganeasca, rusa). Hm? Numai fata de maidanezi sunteti curajosi? Hai sa vad ce atitudine aveti in privinta incidentei cancerului la copii (in jur de 5000 se imbolnavesc anual din cauza poluarii si aditivilor alimentari). Hai sa vad ce atitudine aveti in privinta intreruperilor de sarcina, comise de "medici" cu acceptul "mamelor", o crima infioratoare ce se petrece zi de zi. Vitejilor! Sunteti curajosi fata de bietii maidanezi, pe care ultimele informatii cu privire la ancheta par sa-i scoata din culpa.

    15
    12

  • gheorgica pe 18 Sep 2013, 14:50
    vedeta de paie

    Rating-ul vedetelor de tinichea enumerate de toti aici este in prabusire. Au ajuns in asa hal incat divorturile, casatoriile adultere,cazutul din copac si alte accidente, nu mai au efect. Au inceput sa devina vedete anti maidanezi sau pro anti muste si tzantzari sau mai stiu eu ce bazaconii. Nu mai pune nimeni botul la bazaconiile voastre. Isi posteaza singuri stiri si angajeaza postaci pe bloguri. asa faceau si pe vremea lui impuscatu, isi cumparau singure flori si angajau aplaudaci. Sunteti penibili. La munca potaie latratul nu mai tzine. Muy bien latrau!

    11
    2

  • tina pe 18 Sep 2013, 14:45
    da bianca, hai sa gandim logic

    logic ar fi in felul urmator: sa se sterilizeze si sa se microcipeze, in timp populatia de maidanezi ar scadea. prin uciderea lor se va ajunge la ceva de genu statul omoara, prostii ii abandoneaza pe strada. pe banii cui? pe banii nostri, evident. in alte tari europene nu sunt caini pe strada pt ca oamenii sunt civilizati, aproape toti au animale de casa (caini, pisici etc) pe care si le sterilizeaza, deci nu rezulta pui pe care apoi sa ii lase pe strada. o solutie care ar rezolva problema pe termen lung este sterilizare si microcipare obligatorie, iar pt idiorii care abandoneaza pe strada amenzi si ai sa vezi ca in timp nr cainilor se va reduce.

    7
    0

  • Bianca pe 18 Sep 2013, 14:35
    Pt. Ioana

    Frustrato pune creierul ala mic la treaba si nu mai lua replici de pe net ca nu te face sa pari inteligenta. Citeste si tu o carte in viata ta si dupa mai vorbim. Esti o copchila inca fara minte care crede ca tot ce zboara se mananca. Trezeste-te la realitate si lasa replicile de pe net!!!

    4
    3

  • Bianca pe 18 Sep 2013, 14:29
    Pt mm

    Pitipoanca e ma-ta care te-a "fatat" fraierule ordinar ce esti....Cat tupeu pe capul tau .."invatati sa scrieti corect gramatical" ...ti se pare tie ca nu am scris corect gramatical? Esti un jaf de om, te crezi interesant cu o replica auzita pe facebook sau cine stie de unde .... Cauta te rog in dictioanar termenul "pitipoanca" si atunci mai stam de vorba. O zi buna!

    3
    7

  • Chirea Nicu pe 18 Sep 2013, 14:05
    petitia pentru arestarea oricui

    Orice om, imbecil sau nu, are dreptul sa faca orice, daca nu incalca nici o lege, inclusiv o jalba de arestare a cuiva. Dar o motivatia ca 'a instigat în mod public la uciderea câinilor, implicit încălcarea legii în vigoare' e mincinoasa. Omul cere eliminarea unui pericol pentru viata omului, cainele fara stapan din oras. Uciderea lor nu este 'incalcarea legii in vigoare', cum mint lichelele ce urasc oamenii, legea chiar cere uciderea cainilor fara stapan din oras. Si eu as impusca orice caine care ucide un copil sau, mai mult, un om. As ucide un milion de caini daca asta l-ar readuce la viata pe copil. Asta nu este instigare la uciderea nimanui, este instigare la apararea fiintei umane. Imbecil sau nu, oricine are dreptul la jalba.

    11
    8

  • Catalina pe 18 Sep 2013, 13:56
    Mandruta, Radulescu, Marin, Puya si grija pentru copii

    Cele trei personaje, daca tot iubesc copiii, ar fi bine sa se ocupe de copiii lor proprii. Au divortat si umbla dupa amante/amanti tinere/tineri. Ma intreb cat se preocupa de copiii lor. Doar stim ce rol au parintii in formarea personalitatii copiilor lor. Ei ce modele sunt ?. De Puya ca tata nu mai am cuvinte: un drogat care isi creste copila din puscarie! Ei ne vorbesc despre importanta copiilor!

    13
    3

  • brigitte pe 18 Sep 2013, 13:46
    EUTANASIEREA!

    EUTANASIEREA toturor cainilor vagabonzi fara stapan, sau a celor cu stapan care sunt plimbati pe strazi fara lesa sau fara botnita!

    12
    15

  • Mariana pe 18 Sep 2013, 13:43
    maidanezi

    Pentru toti fraierii iubitori de maidanezi: Faceti mcopii, lasati-i sa vi-i manince maidanezii si pe urma sa-mi spuneti mie cat de tare ii iubiti! SA MOARA TOATE POTAILE ASTEA UCIGASE!!! BRAVO PUYA!

    15
    11

  • mm pe 18 Sep 2013, 12:38
    pt bianca si miruna

    pitipoancelor anti maidaneze ce sunteti,invatati mai intai sa scrieti corect gramatical,si apoi exprimati-va opinia in scris,public,da? sunt multe javre de eutanasiat in tara asta ,care au 2 picioare,care fura,jefuiesc,omoara etc mergeti si cereti si eutanasierea lor,dar mai intai treceti pe la scoala sa mai invatati ceva carte

    10
    11

  • Ema pe 18 Sep 2013, 12:33
    ceva e gresit in gandirea "iubitorilor" de caini

    citat:"după ce artistul a declarat că ar împuşca toţi maidanezii care sunt agresivi cu copiii." Pai ce ati vrea? Sa dam eventual si un premiu pt javrele care agreseaza sau ucid copii, adulti, batrani? Cine ar fi in stare sa tina in casa sau in curte un caine ca cel care l-a ucis pe Ionut, sau ca cel care acum ceva ani in urma l-a ucis pe acel chinez? Sunt "iubitorii" de caini in stare sa-si lase familiile cu asemenea bestii? Daca da, sa ia toate jivinele acasa, sa le poarte de grija si sa raspunda pt ele. Daca nu sunt in stare, de ce vor capul lui Puya? Pana acum aceste asociatii, ONG-uri, mancatori de bani publici, ce au pazit de nu au fost sterilizati toti maidanezii? Nu ar trebui amendati si inchisi pt neglijenta si delasare cei fare pierd vremea pe la aceste asociatii? Daca "vedete" ca Bardot și Pamela vor cainii nostri, eu zic sa-i exportam pe toti in ograda lor. Poate de Cel de Sus sa fie si astea mancate de caini intr-o buna zi, ca sa nu mai arunce cu rahat in cei ce doresc ordine si siguranta pe strazi

    13
    11

  • Ioana pe 18 Sep 2013, 11:04
    Anti Puya!!!

    Fetelor,asta ati gandit-o singure? Cu creierul vostru? :)

    4
    6

  • Miruna pe 18 Sep 2013, 09:42
    Puya

    Vedeti-va de treaba voastra si lasati-l in pace pe om! Nu a instigat nimic, si-a spus durerea!!!! Voi cei iubitori de animale, stati dracului in casa si mai taceti din gura, luatii acasa, faceti ce vreti cu ei , dar sa nu mai fie nici o javra pe strada!!!! Lasa-ti oamenii legii sa-si faca meseria!!!!!! Cretinilor, viata unui om e multtttt mai importanta decat a unei javreeeee !!!!!!!

    13
    19

  • Bianca pe 18 Sep 2013, 00:03
    Puya

    Oameni buni ganditi si voi cu creierul ala mic pe care il aveti. Omul asta are 100% dreptate. Ne dorim sa fim o tara civizilata dar asa zisii "iubitori de animale" nu ne lasa sa omoram javrele, luati-le voi acasa si gata, unde ati mai auzit voi sa umble javrele pe strazi intr-o tara cat de cat civilizata. DA E VINA NOASTRA pentru tot ce intampla in tara asta de rahat Romania. Mie jena ca m-am nascut aici langa asemenea oameni....Si cu copilul cum ramane dupa o saptamana se anunta ca vai nu l-a sfasiat cainii atunci cine a tras bunica lui cu dintii de el..Really?...Hai romani sa gandim putin logic sa nu credem tot ce auzim ....PUYA YOU'RE THE BEST FOREVER....

    17
    20

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod