Pamela Anderson, o femeie puternică: Vedeta a terminat maratonul de la New York

Actrița în vârstă de 46 de ani a alergat cu o accidentare la picior, dar a strâns din dinți și a parcurs 42,125 kilometri în 5 ore și 41 de minute.

Până duminică, actrița a fost văzută alergând doar în genericul derulat cu încetinitorul, la începutul fiecărui episod din serialul "Baywatch". Însă în dimineaţa răcoroasă din 3 noiembrie, în loc să doarmă până târziu, Pamela Anderson li s-a alăturat miilor de alergători care au luat startul la maratonul de la New York, una dintre cele mai importante întreceri de acest gen din lume. A promis că va alerga şi s-a ţinut de cuvânt.

Vedeta a suferit, dar a fost foarte hotărâtă să ducă această cursă până la capăt şi a reuşit ceea ce şi-a propus. Pam a scos un timp respectabil, 5 ore şi 41 de minute, ţinând cont că nu s-a antrenat în mod special pentru maraton, o competiţie foarte dificilă pentru orice debutant.Actriţa canadiană a suplinit lipsa de pregătire cu o hotărâre puternică de a nu abandona, fiind motivată de scopul caritabil pentru care a alergat, astfel că a putut să îndure o durere puternică la piciorul drept şi să treacă linia de sosire.Efortul depus a fost fantastic. Dacă la primirea medaliei se ţinea pe picioare şi încerca să-şi revină, la câteva ore după maraton ea a postat o fotografie amuzantă pe Twitter, în care se vede clar că era doborâtă de oboseală: Pamela zace în pat, în neglijeu, cu numărul de concurs acoperindu-i chipul, cu telecomanda televizorului în mâna dreaptă, cu o pungă imensă cu gheaţă aşezată pe pulpa piciorului drept şi cu o carte abandonată lângă ea.Pamela Anderson a alergat maratonul echipată pentru vremea de toamnă cu care New York-ul i-a întâmpinat pe alergători. Fosta vedetă Playboy, care a renunţat la pletele ei cunoscute, şi-a pus pe cap o şapcă bleumarin, purtând-o cu cozorocul la ceafă, pentru a preveni pierderea căldurii în zona capului şi pentru a fi protejată de ploaie şi vânt.
E a purtat un maieu şi colanţi trei sferturi speciali, iar în picioare a avut şosete sport negre şi pantofi de alergare. Vedeta şi-a tras pe sub maieu firele căştilor, pentru ca muzica să o ajute să-şi menţină ritmul.În pofida efortului depus şi a faptului că a renunţat la machiaj, Pam a arătat excelent în timp ce parcurgea străzile metropolei americane, străjuite de mii de oameni veniţi să-i încurajeze pe alergători.Actriţa a fost susţinută de fratele său, Gerry Anderson, care a alergat alături de ea până la sosire. "Sunt atât de mândră de fratele meu, Gerry. Mulţam, G, pentru că ai alergat cu mine azi - te iubesc mult", a scris ea duminică pe Twitter.Marea mulţumire a Pamelei Anderson este faptul că a reuşit să ducă până la capăt această cursă, în care s-a înscris pentru a ajuta la strângerea a 500.000 de dolari în favoarea unei fundaţii ce sprijină copiii săraci din Haiti, J/P Haitian Relief Organization.Mamă a doi copii, Dylan şi Brandon Lee, vedeta şi-a rugat în septembrie fanii să doneze bani în contul fundaţiei înfiinţate de actorul american Sean Penn după cutremurul care a devastat Haiti în 2010. "Voi alerga la maratonul de la New York din acest an cu scopul de a strânge bani pentru J/P Haitian Relief Organisation", a anunţat starleta într-un mesaj postat pe Twitter. "Am fost în Haiti la puţin timp după acel seism pentru a-i ajuta pe fermierii locali şi pe distribuitorii de alimente din taberele de sinistraţi. Am vizitat fundaţia J/P HRO atunci când aceasta abia se înfiinţase. Le-am dus bere rece, pe străzile acoperite de moloz, voluntarilor care lucrau zile întregi înconjuraţi de praf şi de morţi. Îl cunosc pe Sean Penn de multă vreme. Îl iubesc nespus. Cred că mulţi oameni strălucesc în Haiti. Fac acest pas. Acţionează. Iau decizia de a-i ajuta pe oameni. Cum ar fi dacă am fi avut cu toţii acest curaj? În sinea mea, cred că îl avem cu toţii. Te simţi bine când ajuţi. Şi, în plus, asta ne vindecă pe noi înşine", a scris Pamela Anderson înainte de maraton.

Vedeta a dedicat participarea sa la maratonul de la New York şi legendarului surfer Montgomery "Buttons" Kaluhiokalani, renumit pentru manevrele care au deschis calea spre stilurile moderne de surf. Acesta s-a stins din viaţă sâmbătă, la vârsta de 54 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. În memoria lui, ea şi-a scris cu markerul, pe antebraţ, un mesaj simplu: "R.I.P Buttons/"Odihneşte-te în pace Buttons".

Pamela Anderson a devenit cunoscută în special pentru apariţiile ei din revista Playboy şi pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.Actriţa canadiană s-a împăcat în acest an cu primul ei soţ, Rick Salomon, cu care a fost căsătorită în perioada 2007-2008. Ea are doi copii din căsătoria cu Tommy Lee (1995-1998), ea mai având la activ o căsnicie cu Kid Rock (2006-2007).


Foto: Daily Mail, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Noiembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • EU pe 10 Nov 2013, 02:24
    Bravo

    Nu mi-a placut niciodata tipa, era prea vulgara, dar acum m-a impresionat, nu e lucru usor sa alergi maratonul. Bravo!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod