Operă de artă. Adam Levine şi-a tatuat pe spate o sirenă cu un cap de mort

Imaginea cu modelul impresionant înscris pe corpul solistului de la Maroon 5 a fost apreciată pe Instagram de peste 5 milioane de urmăritori.

Considerat unul dintre cei mai atrăgători bărbaţi din lume, Adam Levine nu se dezminte. Pasionat de tatuaje, el şi-a prezentat de curând ultima realizare în domeniu, una cu adevărat grandioasă: cântăreţul în vârstă de 36 de ani şi-a tatuat tot spatele cu un model impresionant, reprezentând o sirenă cu aripile întinse şi cu un cap de mort în braţe.

"M-a înnebunit ăsta! Woooo hooooo!!!!", a scris luni Adam pe pagina lui de Instagram, unde a publicat şi o fotografie în care îşi etalează noul tatuaj, mulţumindu-i totodată artistului care a realizat această capodoperă, Bryan Randolph.



Solistul trupei Maroon 5 a postat în noiembrie o imagine alb-negru în care prezenta stadiul în care se afla atunci tatuajul complex. De atunci, au mai apărut pe spatele său valurile oceanului, corabia cu pânzele umflate şi soarele care răsare deasupra apei. În plus, sirena a mai căpătat câteva detalii marginale, relatează Daily Mail.

Soţia lui Adam Levine, Behati Prinsloo (26 de ani), a făcut atât poza publicată în noiembrie, cât şi pe cea cu versiunea finală, dezvăluind că tatuajul a fost realizat la ei acasă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod