Operă de artă. Adam Levine şi-a tatuat pe spate o sirenă cu un cap de mort

Adam Levine şi-a prezentat ultimul şi cel mai complex tatuaj, de care este foarte mândru


Impresionantul tatuaj este ultima achiziţie din impresionanta colecţie pe care starul o are pe corpul său, care mai include o urmă de picior de animal, lângă care este scris numele câinelui său, silueta unei femei, o chitară pe antebraţul stâng, un tigru pe cel drept şi un trandafir pe umărul stâng. Deasupra abdomenului se află o inimă şi flori dedicate mamei sale.

Adam Levine şi modelul Behati Prinsloo s-au căsătorit în iulie 2014, în oraşul Cabo San Lucas din Mexic, la un an după ce s-au logodit.

Formaţia Maroon 5 s-a bucurat de mare succes odată cu lansarea albumului de debut, "Songs About Jane", în 2002, pentru care a fost recompensată cu un premiu Grammy.

Trupa americană a lansat trei albume de studio, care s-au vândut în peste 15 milioane de copii pe plan mondial, notează Mediafax.

Adam Levine urmează, în acelaşi timp, o carieră în actorie, debutând în 2012 pe micile ecrane în cel de-al doilea sezon al serialului "American Horror Story". Totodată, starul a debutat recent pe marile ecrane, în drama romantică "Begin Again" (2013), unde joacă alături de Keira Knightley. Starul american este, de asemenea, membru în juriul emisiunii de televiziune "The Voice", difuzată de postul NBC.


Foto: Hepta, Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod