Obiceiurile alimentare pe care Hailey Bieber le urmează zilnic pentru a avea o siluetă suplă

Hailey Bieber a fost mereu un icon: cu trăsături superbe și un corp fit, vedeta inspiră femeile din întreaga lume să devină cele mai bune versiuni ale lor.

Ce mananca Hailey Bieber pentru a arata atat de bine? Este o intrebare pusa des, iar acum poti afla si raspunsurile. Ce stiam pana acum este ca miscarea face parte din viata ei, formele ei preferate de sport fiind pilatesul, boxul si antrenamentele cu greutati. De asemenea, Hailey este foarte precupata de sanatate, beauty si wellness.

Cand vine vorba despre obiceiuri alimentare, Hailey are un set de reguli pe care le urmeaza in cea mai mare parte a timpului. Iata care sunt acestea!

Ce mananca Hailey Bieber si ce evita: Obiceiurile care o ajuta sa se mentina fit


1.

Mananca peste, dar evita carnea

Hailey a avut o perioada in care nu a mancat deloc carne. Ea nu mai are in prezent o dieta plant-based, insa evita cu precadere carnea rosie si, atunci cand consuma produse de origine animala, prefera intotdeauna peste, pe care il combina cu linte si legume.

De asemenea, ea consuma si carne de pui, salata Caesar fiind una dintre preferatele ei – mereu adauga un plus de legume si lasa deoparte crutoanele.

2. Mananca paste, dar alege varianta fara gluten

Unul dintre secretele lui Hailey Bieber pentru o silueta supla este evitarea glutenului.

Vedeta nu consuma fainoase, mananca paine foarte rar, iar atunci cand are pofta de o portie de paste, alege varianta gluten free. Hailey consuma budinca de ovaz dimineata, insa alege o varianta de ovaz fara gluten. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

6 Septembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod