Leonardo DiCaprio are „limită de vârstă”: S-a despărțit de iubita lui, Camila Morrone, după ce aceasta a împlinit 25 de ani

Leonardo DiCaprio se desparte de iubitele lui după ce acestea împlinesc 25 de ani, iar despărțirea recentă de Camila Morrone pare să confirme regula.
Actorul in varsta de 47 de ani si modelul in varsta de 25 de ani au pus capat relatiei lor in aceasta vara, a dezvaluit pentru The Sun o sursa din aturajul lui DiCaprio. Ei au format un cuplu timp de cinci ani.

Aceasta despartire pare sa confirme „tiparul” din viata sentimentala a actorului: Leonardo nu formeaza cupluri cu femei care au depasit varsta de 25 de ani.

Apropiatii lui DiCaprio au declarat pentru publicatia citata ca el si Morrone s-au indepartat unul de celalalt in ultima perioada.

Actorul din „The Revenant”, care este cu 22 de ani mai in varsta decat Camila, a cunoscut-o prima data pe aceasta in anul 2008, cand ea avea 12 ani.

Al Pacino, prietenul lui de multi ani, care avea o relatie cu Lucila Sola, mama Camilei, a fost cel care i-a prezentat, iar Leonardo a ramas prieten cu familia acesteia ani la rand.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
5 Septembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod