Oana Roman se operează din nou: „Nu voi mai fi niciodată cum am fost“

Vedeta a fost la un pas de moarte după ce a născut. Din cauza complicaţiilor medicale, ea a suportat mai multe intervenţii, dar coşmarul său nu s-a terminat.

În urmă cu doi ani, Oana Roman trăia cel mai fericit moment din viaţa sa. Vedeta devenea mamă, iar venirea pe lume a fiicei sale, Izabela, dădea un nou sens existenţei sale. Din păcate, fericirea ei a fost umbrită de problemele medicale care au survenit după operaţia de cezariană.

La patru zile de la naştere, operaţia Oanei a început să sângereze, iar ea a mers la spital. Vedeta a fost la un pas de a face septicemie, pentru că operaţia de cezariană a fost urmată de complicaţii.

Primul semn că ceva nu este în regulă a fost faptul că tăietura nu se cicatriza și sângera.

Oana a fost operată imediat, dar infecţia a revenit, afectând muşchiul peretelui abdominal şi intestinul gros. Situația nu s-a îndreptat nici după a doua operaţie, astfel că ea a apelat la alt medic, de la Spitalul Sfânta Maria.

Cea de-a treia intervenție a durat mai mult decât se aşteptau toţi. Oanei i-a fost tăiată o bucată din muşchiul abdominal, iar în locul acestuia chirurgul i-a montat o plasă, reușind să-i salveze intestinul gros, deşi acesta îi fusese atacat puternic de infecţie.

Oana Roman a stat zece zile în spital, dintre care patru în secţia de Reanimare.
După ce starea sa de sănătate s-a ameliorat, vedeta s-a externat pe semnătură.

Acum vedeta va fi nevoită să suporte încă o intervenţie. "Au trecut doi ani, sunt mult mai bine, dar nu voi mai fi niciodată la fel. Asta-i clar! Mai resimt... am momente în care mai resimt operaţiile. Mai trebuie să mai fac o intervenţie, dar nu e ceva urgent. Trebuie să mai repar un pic anumite lucruri pentru că ultima intervenţie a fost una foarte dificilă. Mă mai doare abdomenul când se schimbă vremea şi când fac mişcări bruşte, când obosesc, nu pot să o car pe Isabela în braţe prea mult...
eu am o plasă la abdomen şi e un corp străin... se simte"
, a declarat Oana Roman pentru wowbiz.ro.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 8 Apr 2016, 15:27
    DECI DA

    Bun, deci subspecia asta a fatat in urma cu un an si ceva si voi scrieti acum despre asta? Sinteti de tot risul, cu tot cu ea, fomistii si disperatii dracului!

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod