Oana Roman, indignată de spitalele de stat: „Totul se rezumă la bani“

Oana Roman s-a declarat şocată de modul în care a fost tratată mama ei într-un spital de stat


După tot acest calvar, vedeta a decis să-şi transfere mama suferindă la un spital privat. "Precizez că nu am dat bani nimănui în plic sau în buzunar şi s-a simţit. Totul se rezumă la bani", a povestit ea. Fiica lui Petre Roman a promis şi alte dezvăluiri: "Voi povesti în amănunt ce am trăit azi, cum am fost tratată la spital şi cum am fost practic obligată să o mut în alt spital pentru a fi sigură că este îngrijită decent."

"Mă repet, deşi am tot spus...

nu sunt un om bogat şi nici măcar avut, dar cu ajutorul prietenilor am dus-o pe mama într-un spital privat. Dacă fac un calcul... banii pe care mi i-au cerut la Urgenţă pe cazare în salon privat plus medicamentele pe care le-am plătit pentru că mi-au spus că nu au medicamente deloc ajung practic la acelaşi preţ, diferenţa este că este tratată uman", a adăugat vedeta.

Contactat de ziarul Click!, Radu Macovei, managerul Spitalului Floreasca, s-a declarat surprins când i s-a povestit despre această situaţie.
"Sunt în concediu şi nu ştiu nimic despre cazul ăsta, dar o să-l întreb pe doctorul Luchi (n.r. directorul medical al spitalului). Faptul că medicul a cerut medicamente şi bani pentru rezervă nu este o practică, ci o măgărie", a spus Macovei pentru ziarul citat.

Mioara Roman a ajuns la spital după ce a mâncat preparate din carne alterată şi a făcut o toxiinfecţie severă. După ce şi-a transferat mama la un spital privat, Oana a aflat că aceasta are şi alte probleme de sănătate. "Acum sunt bine, am depăşit momentul şi, cel mai probabil, într-o zi sau două ies din spital.
Am avut probleme după ce am mâncat un preparat cu carne stricată de la magazinul din colţ. Am greşit că n-am chemat doctorul şi am făcut o fibrilaţie la inimă din cauza efortului. De la toxiinfecţie alimentară am făcut o fibrilaţie la inimă şi cu ocazia asta am constatat că, de fapt, mi s-a instalat şi un fel de hipertensiune care ţine de vârstă, aveam tensiunea 15 cu 8”
, a declarat Mioara Roman pentru ziarul Ring.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oprea pe 13 Mar 2017, 01:49
    ,,,,,

    Am o întrebare: De ce este considerată această balena umflata numita Oana Roman vedetă ?

    0
    0

  • steluta pe 8 Apr 2016, 04:16
    oana roman

    Vlad, ce vina are ea pentru starea spitalelor.Au trecut 20 de ani de cand PR nu mai este prim ministru.Exagerezi !

    0
    0

  • Steluta pe 8 Apr 2016, 04:10
    oana roman

    O admir pe aceasta fata de multa vreme.Este foarte desteapta si mi se pare exagerata reactia unor persoane vis a vis de viata, familia sau tinuta ei.Decat slab si dobitoc mai bine plinut dar destept si instruit. Rezista Oana! Eu cred ca Marius te iubeste mult, am impresia ca tu il inimidezi.Tu ai o personalitate puternica si fara sa vrei il pui pe Marius in inferioritate.. Iesi din mizeria asta de show bizz, dezvoltati-va afacerile si vedeti-va de viata voastra. Nu divorta! Trebuie sa mergi mai departe. Multi te admira pentru sinceritatea ta. Nu ai tu nici o vina pentru numele tatalui tau. La urma urmei esti o Elisei. Succes.

    0
    0

  • vlad pe 6 Nov 2015, 01:03
    oana roman

    Si tatal tau este vinovat de starea spitalelor.In locul tau as baga capul in nisip ca strutu .Traieste si tu cu salariu minim pe economie si dupa aia tot sa-l pupi pe tatal tau si toti parlamentarii.Asa ca dute la alta taraba si vinde indignarile tale nu in romania

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod