O reclamă incredibilă: Helen Mirren arată scandalos de bine, la 69 de ani

Helen Mirren îşi învinge din nou vârsta, cu încă o apariţie spectaculoasă


Helen Mirren a devenit anul trecut noua imagine a brandului de produse cosmetice L'Oreal, alăturându-se unor vedete mult mai tinere care colaborează cu această companie, precum actriţele Lara Stone, Blake Lively, Eva Longoria şi cântăreaţa Cheryl Fernandez-Versini.

70de ani va împlini actriţa britanică pe 26 iulie
Acesta este primul contract încheiat de Mirren cu o companie de produse cosmetice, iar vedeta britanică spune că a luat această decizie pentru a le încuraja pe femeile din lumea întreagă să "îşi exploateze la maximum" aspectul natural.
"Nu sunt o frumuseţe răpitoare, niciodată nu am fost, dar am avut întotdeauna un aspect OK şi intenţionez să mi-l păstrez. Întotdeauna mi-a plăcut brandul L'Oreal Paris şi sper că decizia mea le va inspira pe celelalte femei din lume, să le dea o mai mare încredere în ele însele şi să îşi exploateze la maximum aspectul natural. Fiecare dintre noi merită acest lucru!", a declarat Helen Mirren.

Vedeta britanică a dezvăluit, într-un interviu recent, că nu are o "rutină" zilnică în ceea ce priveşte utilizarea produselor cosmetice, dar îi place să experimenteze lucruri noi.
"Nu prea ştiu ce înseamnă o «rutină» în privinţa produselor cosmetice. Însă îmi plac aceste produse şi întotdeauna mi-a plăcut să încerc produse noi. Mă machiez în fiecare zi. E foarte adevărat, cu cât înaintezi în vârstă, cu atât trebuie să porţi mai puţin machiaj", a declarat Helen Mirren.

În ciuda faptului că deţine o avere impresionantă, Helen Mirren, care este căsătorită cu regizorul Taylor Hackford, spune că obişnuieşte să se tundă singură şi să cumpere produse cosmetice aflate la reduceri.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Iulie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • fl pe 9 Iul 2015, 12:19
    big deal!

    eu la 72,5 arat muult mai bine-nu am riduri si nu fac nimic decit pun putina crema(daca nu uita si asta sa o fac)

    1
    1

  • cormoranul pe 9 Iul 2015, 06:22
    cah

    Ce inseamna pentru unii ca baba arata scandalos de bine,auzi! Parca-i capra lu vecini meu Gelu care ranjeste dimineata prin gardul meu, uitandu-se cu pofta la craticioara cu graunte apartinand lui Cleo.Cleo este un purcel.Este Cleo prieten cu Lusinda.Lusinda este o oaie sensibila si face usor alergii mai ales vara, vara de gradul trei cu Enola. Enola este capra vecinului Gelu care si-a cumparat de curand o pereche de tenisi chinezesti.

    3
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod