O prințesă nefericită. Charlene de Monaco a distribuit pe Instagram un portret în care apare în spatele gratiilor

Prințesa Charlene de Monaco a provocat îngrijorare în rândul fanilor săi după ce a publicat o pictură digitală în care este portretizată în spatele unor gratii.

Fanii săi consideră că lucrarea artistică este „tulburătoare” și pare să o prezinte ca fiind într-o colivie.

Charlene, în vârstă de 44 de ani, care are doi copii în vârstă de șapte ani cu Prințul Albert de Monaco, de 64 de ani, a distribuit portretul pe pagina sa de Instagram.

Citește și: O poveste de iubire ca-n filme. Julia Roberts e îndrăgostită nebunește de soțul ei, după 20 de ani de căsnicie




Lucrarea a fost realizată de artistul Junaid Senechal-Senekal pentru a susține inițiativa de strângere de fonduri a fundației patronate de Charlene. Campania are scopul de a oferi alimente copiilor din Africa de Sud care trăiesc în condiții dificile.

Pictura digitală este un portret alb-negru al Prințesei, împărțit în pătrate.
Dar unii dintre cei care o urmăresc pe rețelele de socializare pe soția Prințului Albert sunt de părere că imaginea arată ca și cum Charlene ar fi după gratii.

„Nu îmi place să te văd așa, în spatele gratiilor”, a scris un fan al prințesei pe rețeaua de socializare.

„Este foarte bine realizat și transmite multe lucruri. Se poate vedea în el toată suferința din suflet. Sper să îți găsești liniștea interioară”, a scris o altă persoană.


Charlene se află în perioada de readaptare la îndatoririle regale după ce a petrecut ultimele 18 luni departe de ochii publicului. Ea a stat  anul trecut timp de zece luni în Africa de Sud, țara sa natală, după ce a făcut o infecție la nivelul sinusurilor care a necesitat ulterior operație.

A revenit în Monaco în luna noiembrie, dar după numai câteva zile s-a internat într-o clinică din Elveția.
Adevăratul motiv al internării nu a fost făcut public, însă Albert a declarat la acea vreme că soția lui era „epuizată”.

În luna martie, Palatul Regal din Monaco a anunțat că Charlene a revenit alături de familia sa și va începe treptat să-și reia îndatoririle publice.


Susținătorii prințesei și-au arătat îngrijorarea pentru starea de sănătate mintală a lui Charlene după revenirea ei în Monaco.

Prințul Albert a declarat că a fost „rănit de zvonurile malițioase” legate de mariajul său, după absența de aproape un an a soției lui și a spus că revenirea ei este „cel mai frumos lucru”.

Potrivit Daily Mail, presa franceză a susținut că Charlene primește zece milioane de dolari pe an pentru a apărea alături de soțul său la evenimente publice, dar și faptul că Albert ar fi dispus să facă orice pentru a o păstra pe Charlene la brațul său.


O sursă din cadrul palatului a dezvăluit pentru publicația citată că „Charlene a trecut printr-o perioadă dificilă și este de înțeles dacă ea încearcă să-și asigure un venit al său.”

Într-un interviu acordat luna trecută publicației franceze Journal de Dimanche, Albert a spus că anul trecut a fost un test pentru soția lui. 

„Anul trecut a fost un test în special pentru soția mea, care a suferit mult și a trăit o perioadă dificilă, departe de familia ei.
A fost un test pentru copiii noștri, precum și pentru mine”, a declarat Albert.


„Prințesa ne-a lipsit foarte mult. Și în mod evident am fost răniți de zvonurile malițioase care au apărut. Dar am reușit să rămânem uniți în ciuda distanței și am vorbit des unul cu celălalt. Acum Charlene este din nou alături de noi și acesta este cel mai frumos lucru care se putea întâmpla. Se simte mai bine și putem, în sfârșit, să petrecem timp împreună. Este o bucurie pentru noi toți”, a mai spus Prințul.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
6 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod