3 moduri simple prin care să îl atragi pe bărbatul visurilor tale folosind legea atracției

Dacă încă încerci să îți dai seama cum faci un tip să te placă, atunci trebuie să știi că există diferite moduri prin care poți folosi legea atracției în favoarea ta.
E simplu de spus: gandeste-te la ce iti doresti si aia o sa atragi. Dar adevarul este ca legea atractiei este uneori mai complicata decat pare. Nu poti pur si simplu sa proiectezi dorinta – “imi doresc un barbat inalt care sa ma iubeasca” – si dupa doua saptamani sa iti si apara in cale.

Pentru a face un tip sa te placa, iata cum trebuie sa folosesti legea atractiei:

CONCENTREAZA-TE PE CEEA CE NU ITI DORESTI


Parca ai stiut mereu ce iti doresti de la viata, de la prieteni si de la iubit. Dar ai stiut vreodata ce nu iti doresti? Pentru ca atunci cand stii ce iti doresti, ce nu iti place si nu iti doresti poate aparea foarte usor in fata ochilor tai.
Atunci cand visezi cu ochii deschisi la un barbat al tau, esti constienta de toate calitatile pe care vrei sa le aiba. Inalt, brunet, sa castige bine, sa se inteleaga bine cu familia si prietenii tai, sa iubeasca sarbatorile de iarna ca si tine si lista poate continua. Si fix asa transmiti dorinta catre Univers.

Peste nu mult timp, spre surprinderea ta, iti apare in cale (sau pe retelele de socializare) un tip care este in proportie de 98% asa cum ti-l doresti. Intalnirile sunt magice, relatia pare sa decurga perfect, pana la un moment dat cand in toata stralucirea lui, isi fac aparitia niste pete.
Sunt micile sau marile defecte pe care tu ai uitat sa le precizezi atunci cand l-ai vizualizat pe barbatul visurilor. Pentru ca atunci cand ceri ceva, trebuie sa ceri in detaliu – cu tot ce iti doresti si ce nu iti doresti. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod