O nouă despărțire în showbiz: Geanina Ilieş şi Mircea Dihel nu mai sunt împreună

Prezentatoarea de televiziune, în vârstă de 27 de ani, este din nou singură. În urmă cu o lună, vedeta şi omul de afaceri au decis să meargă pe drumuri separate.

Deși păreau că vor forma o familie împreună, Geanina Ilieş şi omul de afaceri s-au despărţit în urmă cu câteva săptămâni. "Deşi erau fericiţi, cei doi au decis să se separe. Au făcut-o pe cale amiabilă", a declarat pentru Libertatea o sursă din anturajul cuplului.

În ultima perioadă, cei doi nu au mai apărut împreună nici la evenimente mondene, notează ziarul citat.

Vedeta de la Antena 1 şi omul de afaceri formau un cuplu de doi ani. Cei doi sunt divorţaţi şi fiecare are câte un copil din căsnicia anterioară.

Premiată cu titlul de "cea mai atrăgătoare vedetă din România", Geanina Ilieș mărturisea în 2013 că nu i-a fost foarte greu să își crească singură copilul, întrucât a avut un sprijin de nădejde din partea mamei sale.

"Nu am simțit niciodată o greutate să-mi cresc copilul singură, pentru că am avut familia aproape, iar Patrick s-a bucurat de dragostea fiecărui membru al familiei. Mama a fost cea care m-a ajutat întotdeauna și încă mă ajută atunci când sunt ocupată cu jobul sau când plec la evenimente. Îi sunt recunoscătoare. Nu am apelat la bone. M-am căsătorit la 22 de ani și am divorțat la 24. Fiecare etapă a vieții noastre ne maturizează, ne face mai responsabili, mai înțelepți.
Pentru mine cel mai frumos moment a fost atunci când l-am adus pe lume pe Patrick. M-a maturizat!"
, declara Geanina într-un interviu acordat revistei Viva!.



Vedeta susține că viața ei cunoaște în prezent stabilitate grație a trei piloni esențiali. "Nu mă nemulțumește nimic. Am un copil sănătos care mă face fericită, o relație frumoasă și un job pe care îl practic cu mare plăcere. Sunt trei piloni care îmi asigură stabilitatea", a mai spus prezentatoarea pentru revista citată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod