O iubire imposibilă: De ce s-au despărțit iar Nicole Scherzinger și Lewis Hamilton

Lewis și Nicole formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul mondial, dar relația lor a fost permanent sabotată de presiunea distanței dintre ei

 

Într-un interviu acordat în decembrie anul trecut, Lewis Hamilton a dezvăluit că resimte o anumită presiune din partea familiei iubitei sale, care şi-ar fi dorit ca el să o ceară în căsătorie, dar a precizat că amândoi sunt prea ocupaţi pentru a avea timp să se căsătorească. "În mod cert resimt o anumită presiune din partea membrilor familiei ei. Însă Nicole se concentrează foarte mult asupra carierei, iar eu procedez la fel în legătură cu cariera mea.

Suntem fericiţi aşa cum stau lucrurile acum. Căsătoria ar putea avea loc la un moment dat", a spus pilotul britanic. De asemenea, Lewis Hamilton a spus că atât el, cât şi iubita lui sunt "prea tineri" pentru a avea copii.

Au trăit mai mult separat decât împreună pentru că ei călătoreau tot timpul în diferite țări, tot timpul. Nicole e devastată și are inima sfâșiatăsursa citată de Daily Mail
Nicole Scherzinger s-a remarcat ca solistă principală a grupului Pussycat Dolls, alături de care a lansat, în perioada 2004 - 2009, câteva piese de succes, precum "Don't Cha", "Stickwitu", "Beep", "Buttons", "When I Grow Up", "I Hate This Part" şi "Jai Ho! (You Are My Destiny)".
În 2007, Nicole Scherzinger a semnat un contract solo cu casa de discuri Interscope, cu care a lansat două single-uri ce au fost bine primite de public - "Whatever U Like" şi "Baby Love", notează Mediafax.

În 2010, cântăreaţa a decis să părăsească definitiv grupul Pussycat Dolls şi să se concentreze asupra unei cariere solo. În 2011, artista şi-a lansat albumul de debut, intitulat "Killer Love", care a inclus câteva cântece ce au avut mare succes pe plan internaţional - "Poison", "Don't Hold Your Breath" şi "Right There".

Pe lângă cariera de cântăreaţă, Nicole Scherzinger a cochetat şi cu actoria, jucând în câteva producţii hollywoodiene, dar a avut succes şi în alte domenii, precum modă şi televiziune.

Lewis Hamilton este primul pilot de Formula 1 care a câştigat un titlu mondial la piloţi pentru Mercedes după succesul lui Juan Manuel Fangio, în 1955 şi primul dublu campion britanic după Jackie Stewart în 1971.

Totodată, el este pilotul britanic cu cele mai multe victorii de etapă, 33, depăşindu-l pe Nigel Mansell, care a triumfat de 31 de ori.

Din 2012, pilotul britanic locuieşte la Monaco, după mai mulţi ani petrecuţi în Elveţia.

 

Foto: AFP/Mediafax, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod