O femeie flexibilă: Cum a pozat Victoria Beckham pentru Vogue

Vedeta în vârstă de 43 de ani îşi dovedeşte flexibilitatea într-un pictorial inedit, publicat de ediţia spaniolă a revistei Vogue.

Foarte rar o poţi vedea pe Victoria Beckham în genul de imagini pe care le-a publicat Vogue Spania! Foarte atentă la fiecare postură şi la fiecare detaliu în care se prezintă, vedeta îşi filtrează cu grijă apariţiile publice şi pe reţelele de socializare, publicând doar imagini care se încadrează în stilul ei: fără zâmbet, cu privirea aceea studiată şi întotdeauna cu partea stângă a corpului îndreptată spre obiectivul foto.

De data asta, Victoria surprinde cu câteva imagini total diferite de ceea ce ne-a oferit până acum.

Ea a pozat sexy într-un body care îi lasă picioarele şi spatele la vedere, dar şi într-o rochie purpurie în care a exersat câteva mişcări de dans, etalându-şi picioarele perfecte şi flexibilitatea de invidiat.

Fondatoarea unui imperiu al modei, Victoria Beckham se dovedeşte cel mai bun model pentru creaţiile ei, pozând în pictorialul Vogue, remarcă Daily Mail. Vedeta în vârstă de 43 de ani apare pe coperta ediţiei din Spania a acestei reviste şi impresionează prin felul în care arată şi prin vitalitatea debordantă pe care o afişează.

Mamă a patru copii, Victoria a pozat în câteva posturi care nu-s chiar la îndemâna oricui, punându-şi în valoare silueta zveltă şi demonstrând că poate rivaliza cu orice supermodel.
Într-una dintre imagini, vedeta poartă o rochie midi roşie în valoare de 2.550 de euro. Încălţată cu pantofi Dorothy Pump care costă 585 de euro perechea, ea ţine un picior ridicat pe o masă, într-o poziţie dinamică, o îmbinare reuşită între forţă şi eleganţă.

Într-o a doua imagine, ea a lepădat rochia roşie pentru a se lăsa surprinsă pe aceeaşi masă, într-un body bej care îi pune în valoare picioarele şi spatele, în timp ce în alt cadru apare stând pe un scaun, îmbrăcată are o bluză de caşmir de 780 de euro peste body-ul amintit.


Aflată la Madrid unde a fost invitată pentru a participa la lansarea ediţiei pentru care a pozat, Victoria a participat şi la petrecerea Vogue după ce a urmărit prezentarea de modă Louis Vuitton PFW. Ea a optat tot pentru o rochie roşie la acest eveniment.

Nu este prima oară când Victoria Beckham îşi arată flexibilitatea - ea a mai postat pe reţelele de socializare imagini în care apare stând pe spate şi ridicând un picior în aer, scrie ziarul menţionat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod