8 persoane care seamănă perfect cu unele vedete. Pot păcăli pe oricine!

Fiecare persoană este unică și este dovedit faptul că nu există nicăieri în lume doi oameni absolut identici.
Dar natura ne șochează uneori prin coincidențe uimitoare. Astfel că persoane aflate în colțuri diferite ale lumii descoperă cu surprindere că seamănă perfect. Iar aceste coincidențe sunt și mai interesante atunci când implică o vedetă. Iată câteva persoane care seamănă extrem de mult cu unele staruri:

Mara Teigen și Angelina Jolie

Un model american pe numele Mara Teigen pare să fie copia fidelă a celebrei Angelina Jolie, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Mara devine rapid tot mai populară în lumea modei, probabil și datorită asemănării cu superstarul de la Hollywood.




Ellinor Hellborg și Adele

În vârstă de 23 de ani, Ellinor Hellborg este makeup artist și trăiește în Suedia. Dar tânăra a devenit o celebritate pe rețelele de socializare datorită asemănării sale izbitoare cu cântăreața britanică Adele.




Michael Hixon și Zac Efron

În timpul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, actorul Zac Effron s-a întâlnit accidental cu Michael Hixon, un campion la săriturile în apă, în vârstă de 22 de ani. Șocul probabil că a fost imens pentru ambii, din moment ce seamănă ca două picături de apă!




Max Kessler și Adam Sandler

Max Kessler, în vârstă de 23 de ani, a descoperit într-o zi că un personaj interpretat de Adam Sandler se numea... Max Kessler.
Tânărul a fost extrem de surprins, mai ales că el însuși seamănă perfect cu celebrul actor. Acesta a postat o fotografie pe rețelele de socializare și a vorbit despre bizara coincidență, spunând tuturor că el este Max Kessler cel real. Adam Sandler a fost amuzat de coincidență și chiar a acceptat să-l întâlnească pe Max în persoană.




Nikolay Posleda și Daniel Radcliffe

Originar din Krasnoyarsk, Rusia, Nikolay Posleda a surprins pe toată lumea prin asemănarea sa izbitoare cu actorul britanic Daniel Radcliffe. În prezent, tânărul a strâns peste 50.000 de fani pe Instagram numai datorită acestei asemănări.
Dar fanii săi au o nemulțumire: fratelui geamăn al lui Harry Potter îi lipsește cicatricea de pe frunte.




Josia Martin și Kit Harington

După ce Kit Harington a anunțat că se căsătorește, inimile a milioane de femei din întreaga lume au fost frânte. Dar totul s-a schimbat atunci când internauții au descoperit că acesta are o copie fidelă, în persoana unui american pe nume Josia Martin. Există speranță pentru fanele "Game of Thrones" îndrăgostite de celebrul actor.




Jelena Peric și Kim Kardashian

Jelena Peric are 24 de ani, trăiește în Croația și este makeup artist. În curând va ajunge la un milion de followers pe Instagram, totul datorită asemănării izbitoare cu starleta Kim Kardashian.




Pauline Ferrand-Prevot și Kate Middleton

Multe fete își doresc în copilărie să fie prințese. Pentru ciclista franțuzoaică Pauline Ferrand-Prévot pare oarecum un vis îndeplinit.
Aceasta seamănă foarte bine cu Kate Middleton, soția prințului William, iar oamenii o pot confunda astfel cu ușurință cu o prințesă.




Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
19 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod