O fată scumpă-foc: Taylor Swift și-a asigurat picioarele pentru 40 de milioane de dolari

Vedeta în vârstă de 25 de ani a fost uimită când a aflat valoarea poliței. Dar cariera ei de 200 de milioane de dolari e mai presus de orice risc.

Taylor Swift obișnuiește să-și pună picioarele în evidență. Adevărul e că are ce arăta. Iar potrivit presei americane, cântăreața americană are un motiv în plus să țină la ele. Ea și-a asigurat picioarele pentru fabuloasa sumă de 40 de milioane de dolari, o sursă din anturajul artistei declarând că aceasta a fost surprinsă când a aflat ce valoare are polița.

Taylor Swift a dorit să încheie o asigurare pentru că nu dorea să fie expusă riscului atunci când dansează pe scenă.

Oricât de ciudat ar părea, picioarele sunt foarte importante pentru o cântăreață de talia ei. O simplă entorsă ar putea s-o scoată din circuit, iar asta i-ar afecta serios cariera. "Pare o sumă exagerată, dar dacă se întâmplă ceva cu picioarele ei, Taylor n-ar mai putea să urce pe scenă. Cariera ei de 200 de milioane de dolari ar fi în mare pericol", a spus sursa citată de tabloidul american National Enquirer.

"Credea că picioarele ei valorează cam un milion de dolari.
Dar cele 40 de milioane au șocat-o. Chiar e puțin stânjenită de treaba asta"
, a mai spus sursa.

Echipa cântăreței se ocupă de completarea documentelor, astfel încât acestea să fie semnate până la startul următorului turneu, programat în luna mai, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod