O fată scumpă-foc: Taylor Swift și-a asigurat picioarele pentru 40 de milioane de dolari

Taylor Swift preferă ținutele de vară care îi pun în valoare picioarele


Între timp, Taylor, care adoră să-și lase picioarele la vedere în rochițe și fuste scurte, a declarat că trebuie să fie mai atentă la cum se îmbracă de când locuiește la New York. "Simt că New York e unul dintre orașele acelea care merită să te îmbraci pentru ele", a spus cântăreața în vârstă de 25 de ani.

Deși s-a stabilit în metropola de pe Costa de Est a Statelor Unite, Taylor Swift a fost văzută în weekend în însoritul Los Angeles.

Sâmbătă ea a apelat la garderoba de vară și a ieșit într-o fustă mini să ia masa împreună cu mama sa, Andrea Finlay, la un restaurant din Beverly Hills. Seara, ea s-a distrat într-un club din Las Vegas, alături de câteva prietene, scrie Daily Mail.

Taylor Swift a fost desemnată Global Recording Artist of the Year (artistul anului în domeniul vânzărilor globale de discuri) de International Federation of the Phonographic Industry (IFPI). Artista americană a fost premiată pentru succesul avut cu cel mai recent album al ei, intitulat "1989", care s-a vândut în peste 8,6 milioane de unităţi pe plan mondial, după lansarea sa din octombrie 2014, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Acest trofeu anual recompensează artistul cu cele mai multe albume vândute pe plan mondial, în format clasic şi digital.
Taylor Swift a depăşit în acest clasament pe câştigătorul din 2013, grupul britanic One Direction, situat pe locul al doilea în acest an.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod