O familie ciudată: Tatăl lui Elon Musk a anunțat că a mai făcut un copil cu fiica lui vitregă, pe care a crescut-o de la 4 ani

Tatăl lui Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a dezvăluit că are un al doilea copil cu fiica sa vitregă, Jana Bezuidenhout.

Errol Musk, în vârstă de 76 de ani, a confirmat informația șocantă într-un interviu pentru publicația The Sun. „Singurul motiv pentru care suntem pe Pământ este să ne reproducem”, a spus bărbatul.

Capul familiei Musk și fiica sa vitregă, Jana, de 35 de ani, au devenit părinții unei fetițe în anul 2019, dar nu au confirmat această informație până acum. 

Citește și: Bradley Cooper iubește din nou. Actorul are o relație cu Huma Abedin, fosta consilieră a lui Hillary Clinton


Ei mai au împreună un băiat pe nume Elliot Rush, născut în anul 2017.


Vestea vine la scurt timp după ce Elon Musk, fondatorul Tesla, a confirmat faptul că este tatăl gemenilor uneia dintre angajatele sale de top. Gemenii s-au născut cu doar câteva săptămâni înainte de a veni pe lume cel de-al doilea copil al omului de afaceri și al fostei sale iubite, Grimes.

Errol Musk a recunoscut faptul că sarcina lui Jana a fost una „neplanificată” și a dezvăluit pentru publicația citată că ei nu mai locuiesc împreună, unul dintre motive fiind diferența de vârstă de 41 de ani dintre ei.

„Nu este practic.
Ea are 35 de ani. Eventual, dacă voi mai fi prin preajmă, poate că ea va ajunge iar cu mine”, a spus tatăl celui mai bogat om din lume.


„Orice bărbat care se căsătorește cu o femeie mai tânără, chiar dacă se simte foarte sprinten, se va bucura pentru o vreme, dar este o diferență mare, iar acea diferență se vede”, a adăugat el.

Arborele familiei Musk este cât se poate de complicat și crește de la o zi la alta. Errol are șapte copii, în timp ce fiul său, Elon, are zece copii.

Errol, care este un inginer sud-african înstărit, s-a căsătorit cu modelul Maye Haldeman Musk în anul 1970. Ei au împreună trei copii: Elon, Kimbal și Tosca.


Cei doi s-au despărțit în 1979, iar Errol s-a căsătorit cu Heide Bezuidenhout, o văduvă tânără care avea la rândul ei doi copii, printre care și Jana.

Errol și Heide au împreună doi copii biologici, dar bărbatul a ajutat la creșterea lui Jana, care avea numai patru ani atunci când Errol a devenit tatăl ei vitreg.
Errol și Heide au divorțat după 18 ani de căsnicie.

Familia Musk, și nu numai, a fost șocată de vestea că Jana așteaptă un copil cu Errol, în anul 2017. Acest lucru a dus la ruptura relației dintre Errol și Elon, fondatorul Tesla fiind furios că tatăl său a lăsat-o însărcinată pe sora lui vitregă.

Și ceilalți copii ai lui Errol au fost șocați și scandalizați de sarcină.


„În continuare nu le place acest lucru”, a dezvăluit Errol în interviul pentru The Sun. „Se simt ciudat cu privire la acest lucru pentru că este sora lor. Este sora lor vitregă”, a adăugat bărbatul.

Elon Musk nu a făcut comentarii publice cu privire la vestea împărtășită de tatăl său. Cei doi nu își vorbesc de mulți ani, iar într-un interviu pentru Rolling Stone, Elon l-a descris pe tatăl său ca fiind „diabolic” și „o ființă umană îngrozitoare”.

În ciuda faptului că nu mai formează un cuplu, Errol a dezvăluit că Jana și cei doi copii au stat împreună cu el în locuința lui din Pretoria, Africa de Sud.

„Au stat câteva zile aici, în urmă cu șase luni.
Iar copiii începuseră să mă calce pe nervi. Dar apoi mi se face dor de ei imediat ce pleacă”, a mărturisit Errol.


Acesta mai spune că are, de fapt, mai mulți copii, pentru că unele femei susțin că el este tatăl copiilor lor. Însă în mod „oficial”, fiul său celebru l-a depășit, având până în prezent zece copii.

Elon Musk a confirmat săptămâna trecută că este tatăl celor doi copii ai lui Shivon Zilis, directoarea executivă a companiei Neuralink deținută de el. Gemenii s-au născut cu câteva săptămâni înaintea celui de-al doilea copil pe care Elon îl are împreună cu fosta lui iubită, cântăreața Grimes.

„Fac tot ce pot pentru a ajuta în criza subpopulării. O rată scăzută a natalității este cel mai mare pericol de până acum pe care îl întâmpină civilizația”, a scris Elon pe Twitter.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
15 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod