O adolescentă de 62 de ani: Fotografiile incediare realizate de Madonna la un grătar în familie

Madonna se pregătește să lanseze un documentar despre cel mai recent turneu al său și a sărbătorit evenimentul cu o petrecere în aer liber alături de copiii ei și iubitul său în vârstă de 27 de ani, Ahlamalik Williams.
Starul în vârstă de 62 de ani și-a uimit fanii cu imaginile sexy postate pe Instagram în care poartă pantaloni foarte scurți din denim, în asociere cu dres plasă, pantofi cu toc înalt și un top helancă de culoare roz pal.

Madonna s-a fotografiat în ipostaze provocatoare stând pe un colac de apă în formă de flamingo.

Ea le-a transmis fanilor că este la un „grătar în familie”, iar fotografiile sexy postate pe Instagram au atras peste 250.000 de aprecieri. Regina Muzicii Pop s-a îmbrăcat ca o adolescentă pentru această petrecere în familie și a sărbătorit alături de iubitul său în vârstă de 27 de ani, dar și de patru dintre copiii ei.

Vedeta s-a fotografiat cu pahare de cocktail în mână, iar în unele imagini apare în brațele iubitului său.
Cei doi sunt împreună încă din anul 2019.

Alături de ei s-au aflat și unii dintre copiii Madonnei, inclusiv fiul său adoptat David Banda, în vârstă de 15 ani, care este la fel de pasionat de modă precum celebra sa mamă. David alege adesea ținute excentrice, iar de această dată a purtat o cămașă cu imprimeu și pantaloni roz asortați. Pentru una dintre fotografiile postate pe Instagram, băiatul a împrumutat pălăria de cowboy a mamei sale.
El este primul copil adoptat de Madonna, pe care vedeta l-a îndrăgit încă din prima clipă în care l-a văzut într-un orfelinat din Malawi. David avea un an și o lună și suferea de pneumonie.
Adopția sa a fost finalizată în anul 2008 și a provocat un adevărat scandal pentru că Madonna nu a locuit în țara africană timp de un an, așa cum cere legislația locală pentru cei care vor să adopte un copil din Malawi.

Alături de starul pop s-au aflat și fiicele sale gemene, Estere și Stella Ciccone, în vârstă de opt ani, care au purtat costume de baie identice și pampoane în păr, dar și fiica adolescentă Mercy James, în vârstă de 15 ani.

Madonna a adoptat-o pe Mercy James în anul 2009, iar pe gemenele Estere și Stella în 2017.

Cântăreața americană mai are doi copii biologici, o fiică cu dansatorul Carlos Leon, pe nume Lourdes, și un fiu, din relația cu regizorul britanic Guy Ritchie.

Fanii au fost încântați de fotografiile publicate de Madonna, unul dintre ei spunând că sunt imagini potrivite pentru coperta unei reviste.

Un alt fan a numit-o „definiția unei mame cool”, iar altul le-a amintit tuturor că starul are 62 de ani și că arată excelent la această vârstă.

Postarea Madonnei vine la scurt timp după ce a anunțat lansarea filmului documentar despre cel mai recent turneu al său, Madame X, care s-a desfășurat în perioada septembrie 2019 - martie 2020.
Artista a susținut concerte în Statele Unite și Europa în cadrul acestui turneu, iar filmările pentru documentar s-au desfășurat în Portugalia.
  

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
26 Iulie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod