Înșelatul este o alegere, pentru că nu ai răni niciodată cu bună știință pe cineva pe care îl iubești

Înșelatul nu ar trebui să existe atunci când două persoane trăiesc o poveste sinceră de dragoste. Dacă ai trădat pe cineva drag, atunci pur și simplu te minți singur în privința sentimentelor tale.
Știai că trădarea este un semn că iubirea lipsește în relația ta?

Nu există loc de așa ceva dacă este iubire adevărată. Este greu de accceptat, dar cât se poate de adevărat. O legătură amoroasă puternică se bazeză pe comunicare, onestitate, loialitate, respect și dedicare. Dacă ești îndrăgostit, nu te vei gândi niciodată la o altă persoană. Partenerul tău este ALESUL și nu ai nevoie de nimeni altcineva - înșelatul este precum o otravă care ucide orice relație.

Infidelitatea îi poate sfâșia sufletul unui om, îi distruge încrederea în sine și îl poate face să nu mai creadă niciodată în iubire.
Atunci când înșeli pe cineva care te adoră și care ar face orice pentru tine, atunci vei produce răni adânci în sufletul acestuia, care cu greu se vor mai vindeca.

Dacă ai experimentat și tu astfel de momente, atunci cu siguranță înțelegi că acea durere este cât se poate de reală. Este similară cu o lovitură în piept, ce îți taie răsuflarea și îți sfâșie inima. Îl face pe acel om să se întrebe constant ce a greșit și cum a fost posibil așa ceva. Dacă te regăsești într-o astfel de situație, trebuie să știi că acea persoană nu te-a iubit, iar tu nu ești de vină pentru nimic. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod