Hidratează-ți pielea pe timp de vară! Neutrogena® îți oferă kitul perfect de îngrijire pentru a-ți menține pielea hidratată vara aceasta

Cum? Integrând în rutina zilnică produse cu ingrediente esențiale, precum glicerina și acidul hialuronic, care te vor ajuta să îți întărești bariera de umiditate a pielii.
Ceea ce ne place cel mai mult la vară este, în același timp, și partea la care trebuie să avem grijă atunci când vine vorba despre îngrijirea pielii noastre. Fie că mergem la plajă, petrecem o zi la piscină sau ne plimbăm pe la soare atunci când vizităm locuri noi, este necesar să urmăm o rutină de îngrijire adecvată pentru a ne menține pielea sănătoasă și frumoasă și a ne bucura din plin de aceasă vară, protejându-ne în același timp.

Neutrogena® îți oferă kitul perfect pentru a avea grijă de tine în această vară, cu produse create special pentru fiecare parte a corpului și nevoile specifice de îngrijire a pielii.
Datorită formulei norvegiene de încredere, aceste produse vor fi aliații tăi ideali de călătorie și te vor ajuta să ai o piele perfectă tot timpul verii. Fiind îmbogățite cu glicerină, ne ajută să menținem nivelul optim de hidratare, deoarece acest ingredient pătrunde adânc în piele fără a modifica lipidele intercelulare, susținând, în același timp, și capacitatea pielii de a se regenera.
De asemenea, este important să avem grijă atât de tenul nostru, precum și de corp. Atunci când călătorim, de multe ori nu bem suficientă apă, ceea ce poate duce la deshidratarea pielii.
Astfel, este necesar să ne reîmprospătăm și să ne rehidratăm, atât din interior, cu apă, cât și direct prin piele, cu ajutorul unor produse speciale. Gama Hydro Boost ne ajută să ne îmbunătățim bariera de umiditate a pielii, având ca ingredient principal acidul hialuronic, care este puternic hidratant, atrăgând umezeala și menținând-o.

Află mai multe despre aceste produse și cum funcționează, pentru o îngrijire din cap până-n picioare! Asigură-ți hidratarea necesară pielii tale astfel:


Pregătește-ți pielea cu apa micelară cu triplă acțiune Hydro Boost − Preț recomandat: 34.99 lei
Bucură-te de un aspect relaxat și luminos, cu crema hidratantă pentru ochi Hydro Boost − Preț recomandat: 49.99 lei
Îngrijește-ți pielea facială cu oricare dintre variantele Hydro Boost, adaptate nevoilor pielii tale: crema-gel pentru ten normal și mixt, gelul hidratant pentru piele uscată, loțiunea hidratantă Hydro Boost City Shield cu formula 25 SPF – Preț recomandat: 64.99 lei


Protejează-ți pielea cu gelul-cremă de corp Hydro Boost și spray-ul hidratant Hydro Boost pentru corp – Preț recomandat: 29.99 lei
Oferă-i pielii tale un plus de hidratare cu crema pentru mâini Hydro Boost – Preț recomandat: 19.99 lei

Despre NEUTROGENA®

NEUTROGENA® lansează pe piață soluții inovatoare pentru consumatori de peste 60 de ani.
Astăzi este un brand care oferă peste 650 de produse în întreaga lume, pentru față, corp, acnee, protecție solară, cosmetice, îngrijire pentru bărbați și anti-îmbătrânire. Prin crearea, inovarea și descoperirea tuturor posibilităților, produsele NEUTROGENA® oferă rezultate reale fără compromisuri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod