O adevărată doamnă: La 69 de ani, Helen Mirren are căutare în industria cosmetică

Actriţa britanică a devenit imaginea L'Oreal, alăturându-se unor vedete mai tinere


Helen Mirren nu părea candidata ideală pentru standardele L’Oreal. Deși are o avere estimată la peste zece milioane de euro, ea obișnuiește să-și taie singură părul, merge la coafor doar o dată pe an și își cumpără produse cosmetice aflate la reduceri. Odată a mărturisit că face puține exerciții. "Nu fac mare lucru", a spus ea.

Când ești tânără și frumoasă, ești paranoică și te simți mizerabil.
Iar când ești bătrân e chiar adevărat și nu mai ai de ce să te temi
Helen Mirren
Vedeta britanică a dezvăluit, într-un interviu recent, că nu are o "rutină" zilnică în ceea ce priveşte utilizarea produselor cosmetice, dar îi place să experimenteze lucruri noi. "Nu prea ştiu ce înseamnă o «rutină» în privinţa produselor cosmetice. Însă îmi plac aceste produse şi întotdeauna mi-a plăcut să încerc produse noi. Mă machiez în fiecare zi. E foarte adevărat, cu cât înaintezi în vârstă, cu atât trebuie să porţi mai puţin machiaj", a declarat Helen Mirren.

Oricât de puțin o fi făcând Helen Mirren pentru a arăta bine la vârsta ei, important e că funcționează.
Ea va reprezenta L’Oreal alături de alte vedete, precum Eva Longoria (39 de ani), Jennifer Lopez (45) și Andie MacDowell (56).

Compania oferă, de regulă, contracte unor celebrități mai tinere, dar obișnuiește să facă și excepții pentru personalități de marcă, notează cotidianul britanic Daily Mail. Este cazul actrițelor Jane Fonda (76 de ani) și Diane Keaton (68 de ani).

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod