Victoria Beckham, pe locul întâi în topul investitorilor din Marea Britanie

Soția lui David Beckham s-a clasat pe locul întâi în topul celor mai buni 100 de antreprenori din Marea Britanie din 2014, într-un clasament realizat de revista britanică de afaceri Management Today.

Fostă membră a trupei Spice Girls, Victoria Beckham este în prezent un om de afaceri de succes, compania sa din domeniul modei fiind considerată una dintre cele mai de succes afaceri. Astfel, cariera în business a vedetei pare să eclipseze succesul avut în domeniul muzicii, relatează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Este destul de des criticată pentru că este o celebritate implicată în modă, dar nu cred că este corectAndrew Saunders
Topul realizat de revista britanică Management Today ia în calcul averea totală, numărul de locuri de muncă create de un antreprenor şi cifrele de vânzări ale companiei acestuia.

Brandul de modă Victoria Beckham a avut un profit de 38 de milioane de euro în 2013, o creştere de 2.900% în ultimii cinci ani, şi o creştere de 3.233% a numărului de angajaţi, comparativ cu anul 2008, când Victoria Beckham a demarat afacerea.

"Perspicacitatea este cea care i-a adus primul loc în top", a declarat Philip Beresford, realizatorul clasamentului care a folosit datele economice ale Companies House.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 28 Oct 2014, 07:41
    exemplu

    EA este,ar trebui sa fie,un exemplu pt tinere ! E o femeie serioasa,puternica,si-a vazut de treaba ei,de familie. Deci se poate,si fara scandaluri,fara balacareli in studiouri,fara selfiuri prin ziare si facebook... Nu e o mare frumusete dar arata mereu impecabil,e si o sotie si mama de nota 10.Tot respectul !

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod