Noul Ice Bucket: Naomi Campbell s-a pozat dimineața, în pat, după ce s-a trezit

Jemima Khan a reușit un selfie amuzant pentru campania pe care a inițiat-o


Autoarea campaniei #WakeUpCall, Jemima Khan, ambasadoarea UNICEF a Marii Britanii, a postat cea mai amuzantă fotografie, în care apare cu gura deschisă și cu o expresie de groază pe chip.
Ea a lansat inițiativa după ce a vizitat o tabără de refugiați din Iordania. "Scopul principal este să strângem cât mai mulți bani pentru copiii refugiați din Siria. Am fost să-i văd în taberele din Iordania, săptămâna trecută, iar situația lor este disperată", a spus Jemina Khan.

100de milioane de dolari au fost strânși, până la finele lunii august, în cadrul campaniei Ice Bucket Challenge
"La sfârșitul lunii octombrie voi organiza un dineu pentru strângerea de fonduri în favoarea campaniei UNICEF de ajutorare a refugiaților sirieni, dar acum e o urgență", a explicat ea.


"Așa mi-a venit ideea să încerc să repet succesul extraordinar al Ice Bucket Challenge, care a strâns 100 de milioane de dolari pentru Asociația de luptă împotriva sclerozei laterale amiotrofice. Din fericire, UNICEF, pentru care am lucrat timp de 13 ani ca ambasador, a fost de acord cu ideea și i-am dat drumul. În prezent sunt 6,5 milioane de copii sirieni care au nevoie disperată de ajutor", a mai spus Khan.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, printre celebritățile implicate în această campanie se mai numără actorul Hugh Grant, starleta Kelly Brook, Jeremy Clarkson, realizatorul emisiunii "Top Gear", supermodelul Laura Bailey și realizatoarea de emisiuni culinare Nigella Lawson.

Rămâne de văzut dacă noua provocare va avea același succes precum "ALS Ice Bucket Challenge", campania organizată pentru a susţine asociaţia ALS, care luptă contra maladiei Charcot, cunoscută şi ca maladia Lou Gehrig sau scleroza laterală amiotrofică, o boală neurodegenerativă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod