Topul celor mai influente femei din lume

Actriţa Reese Witherspoon şi cântăreaţa Jennifer Lopez ocupă primele locuri în lista anuală a celor mai influente femei din lume întocmită de revista Variety.

Vedetele hollywoodiene îşi folosesc adeseori celebritatea pentru a susţine şi promova diverse cauze şi programe dedicate femeilor din lumea întreagă. Topul 5 al celor mai influente femei din lume, publicat pentru al şaselea an consecutiv de revista Variety, este completat de actriţa Jane Fonda, producătoarea de film Donna Langley şi actriţa Viola Davis, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Se poate spune că Reese Witherspoon deţine multe "titluri".

Astfel, vedeta americană este câştigătoare a unui premiu Oscar, este mamă a trei copii şi deţine o companie de producţie cinematografică - Pacific Standard.

Actriţa, în vârstă de 38 de ani, îşi foloseşte adeseori statutul de vedetă de la Hollywood pentru a promova diverse programe educaţionale pentru fete, prin intermediul Malala Fund.

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez sprijină la rândul ei multe campanii care vizează emanciparea şi bunăstarea femeilor, prin intermdiul Lopez Family Foundation, o asociaţie de caritate care militează pentru dezvoltarea unui mai bun management al sănătăţii feminine pe plan mondial.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod