Topul celor mai influente femei din lume

Jennifer Lopez se implică în numeroase campanii caritabile


Vedeta americană, în vârstă de 45 de ani, a înfiinţat această fundaţie în 2009, după ce fiica ei, Emme, născută în februarie 2008, a avut o mică problemă de sănătate. De atunci, actriţa sprijină programele de îmbunătăţire a serviciilor medicale oferite femeilor şi copiilor, notează Mediafax. Alături de sora ei Lynda, Jennifer Lopez colaborează cu numeroase centre medicale din Los Angeles şi New York, dar şi din Panama şi Puerto Rico.

Actriţa Jane Fonda militează alături de fundaţia ei, Georgia Campaign for Adolescent Power & Potenţial, pentru creşterea gradului de conştientizare în rândul adolescentelor în legătură cu riscul de apariţie a sarcinilor nedorite.

Pentru acest proiect, Jane Fonda s-a asociat cu diverse biserici locale, Alcoolicii Anonimi şi alte asociaţii comunitare.

Producătoarea de film Donna Langley colaborează cu organizaţia non-profit Vital Voices pentru a oferi femeilor consiliere motivaţională şi resursele necesare pentru a putea să profite de oportunităţile internaţionale şi să devină lideri ai comunităţilor în care trăiesc.

La rândul ei, actriţa Viola Davis a înfiinţat fundaţia Hunger Is care militează împotriva sărăciei şi a foametei în rândul copiilor.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod