Noua plăcere a Rihannei: Cântăreața pozează topless pentru fani

La câteva zile după ce a postat o imagine cu Chris Brown care dormea dus și aproape gol în patul ei, Rihanna le-a mai făcut un cadou fanilor: ea a pus pe Twitter o imagine în care apare topless. Nu este pentru prima dată când artista oferă detalii picante din intimitatea ei.

 

Cântăreața originară din Barbados și-a făcut un obicei din a se poza singură în ipostaze provocatoare, oferindu-le fanilor noi perspective asupra vieții sale personale.

Artista a postat sâmbătă, pe pagina sa de Twitter, o imagine cu Chris Brown dormind în patul ei dezordonat. Cu un fes albastru pe cap și cu pantalonii descheiați care îi lăsau chiloții la vedere, fostul ei iubit dormea cu "fața la cearceaf", pe jumătate dezbrăcat.

Fotografia a suscitat multe comentarii, fiind considerată un indiciu clar că Rihanna (24 de ani) și Chris (23 de ani) au petrecut noaptea împreună.

Duminică, Rihanna a revenit cu o nouă postare incitantă. Ea a pozat pentru o persoană din anturajul său în timp ce se schimba. Surprinsă cu spatele gol spre camera foto și privind peste umăr, cântăreațapurta doar o pereche de pantaloni scurți mulați, negri, și ciorapi de aceeași culoare, fiind încălțată cu pantofi sport.

Imaginea pare realizată într-o cameră de hotel londoneză, în planul secund putând fi observate un suport pentru umerașe, cu câteva haine, și patul acoperit cu lenjerie albă.
Rihanna a postat imaginea alb-negru pe pagina sa de Twitter, cu mesajul '#LondonNightLife.'

A doua zi după ce a fost pozat de Rihanna, rapperul şi-a şters contul de Twitter, după un schimb de mesaje virulente cu scenarista americană Jenny Johnson, pline de cuvinte şi expresii vulgare.

Cântăreața nu este la prima "ispravă" de acest gen. Ea a postat pe Instagram o poză topless în dimineața de după petrecerea de Halloween, unde s-a îmbrăcat într-o prințesă malefică.



La începutul acestei luni, ea a fost invitată pentru a fi una dintre manechine la show-ul Victoria Secret și a postat fotografii incitante din vestiar.

Deși nu a confirmat însă oficial reluarea relației cu Chris Brown, cântăreața nu s-a străduit să ascundă faptul că a petrecut Ziua Recunoștinței împreună cu fostul ei iubit, notează cotidianul britanic Daily Mail.
Rihanna a mers la concertul pe care rapperul l-a susținut în capitala Germaniei și s-au distrat împreună la petrecerea de după eveniment.

Cei doi susțin în continuare că sunt doar amici și că nu și-au reluat relația întreruptă în 2009.
Brown a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat că a bătut-o pe Rihanna, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod