Narcisa Suciu e îndrăgostită de Finlanda: „Ţara asta chiar mi se potriveşte!“

Solista s-a adaptat foarte repede la stilul de viaţă din Finlanda


Narcisa simte că viața în Finlanda a schimbat-o foarte mult. "Fratele meu mi-a zis o chestie: cu binele te obişnuieşti repede, uşor, şi cred că despre asta e vorba. Mă uitam iarna asta când am fost în Bucureşti şi mi-am dat seama că nu aş mai putea să conduc. Aici sunt atât de puţine maşini, drumurile sunt atât de bune, m-am obişnuit."

"Eu iubesc fiecare colţ de stradă. Parcă ţara asta a fost construită pentru mine"
, a mărturisit ea.

Întrebată ce părere are despre cazul Bodnariu, Narcisa Suciu a răspuns că nu cunoaște foarte bine situația din familiei din Norvegia, dar consideră că autoritățile au procedat corect: "Violenţa fizică nu e un răspuns pentru nimeni în niciun fel de problemă.

Mie mi se pare normal să vină o autoritate să te salveze pe tine şi implicit pe copilul tău dintr-o situaţie în care tu alegi violenţa fizică. Mie mi se pare normal. Nu cunosc foarte bine cazul, dar dacă e vorba de violenţă fizică... dacă nu găseşti un cuvânt care să fie la fel de puternic ca palma pe care o dai, atunci probabil că nu meriţi să fii părinte. Nu sunt de acord cu violenţa fizică. Părinţii trebuie să fie părinţi, nu prieteni. Asta cred eu."

Narcisa Suciu a studiat canto şi chitară.
A câştigat mai multe premii şi trofee și a cântat în deschiderea concertului extraordinar susţinut de Joan Baez în România, pe 22 iunie 1997.


Foto: Mediafax

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • hihi pe 11 Feb 2016, 06:56
    ce grija ai tu

    ca sunt parintii lui batrani!o sa ai socul vietii tale cand vei avea inca 20-30 de ani de acum inainte conversatii cu socrii!retardatii astia traiesc nu glumesc,102-105 ani la ei este ceva normal! M intreb cine te-a maritat,cine ti-a gasit sotul?ca aia iau si o maimuta pt treburile casnice,legal sa fie!marea majoritate cumpara de la moll filipine,scotia si anglia sunt pline!rom nu prea au cautare,de aia ma mir ca te-a luat ala!

    0
    0

  • Arici Pogonici pe 6 Feb 2016, 06:31
    Chiar asa...

    ce poate sa spuna si ea... este inca in faza de integrare cand admite orice bullshit. Cred ca nu are incotro. Pentru ea este o schimbare pe care doreste s-o faca, chiar daca la "rece" ar gandi-o nu ar face-o. Chiar si in cazul in care sistemul ar avea executii in piete publice, ea ar fi de acord, ar incerca sa inteleaga acest lucru iar apoi sa ni-l explice. Asa este starea de tranzitie.

    0
    0

  • Nina pe 4 Feb 2016, 11:24
    Cam neclar

    Ce-o fi vrut să spună Narcisa cu vorbele?: "Părinţii trebuie să fie părinţi, nu prieteni. Asta cred eu". Cred că nimeni nu pricepe. A vorbit gura fără ea, de fapt NIMENI nu a putut-o acuza vreodată pt. prea multă inteligenţă. Eu cred că părinţii TREBUIE SĂ FIE ÎN PRIMUL RÂND PRIETENII CEI MAI APROPIAŢI AI COPIILOR PROPRII.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod