Naomi Campbell vrea copil, la 46 de ani: Încă nu e prea târziu!

Naomi Campbell îşi doreşte să fie mamă, dar nu se grăbeşte


Supermodelul britanic va organiza pe 21 mai, la Cannes, ediţia din acest an a galei sale caritabile, "Fashion For Relief", fondurile urmând să fie donate organizaţiei "Save The Children".

Interviul din ES Magazine este ilustrat cu câteva fotografii. Într-una dintre acestea, Naomi poartă un trench şi ţine mâinile în buzunare, o ipostază în care ea transmite încredere în sine.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana.

Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming, notează Mediafax.

Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceea, s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management.
A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod