Virgil Ianțu povestește despre emoții, în prima sa carte pentru copii

Copiii spun... emoțiile sunt bune, debutul editorial al bine-cunoscutului entertainer și prezentator TV Virgil Ianțu va apărea în curând la Editura Pandora M. După cursurile de dezvoltare personală pentru cei mici – „Copiii spun... un curs ca o joacă” – și seria online „Copiii spun... cu Virgil Ianțu”, acesta pregătește prima sa carte pentru pici, în care vom afla ce putem face cu emoțiile.

Copiii sunt inestimabili în viețile noastre. Și cel mai adesea ne confruntăm cu tot felul de probleme în comunicarea cu ei.

Încrederea în sine și inteligența emoțională se consolidează de la vârste fragede și este foarte important modul în care cei mici percep relația lor nu numai cu părinții, ci și cu ceilalți. Aceasta este și miza cărții...”, spune Virgil Ianțu despre primul său volum Copiii spun... emoțiile sunt bune.

După ce a creat atelierul de dezvoltare personală Copiii spun – un curs ca o joacă, și recenta serie online de pastile de „înțelepciune copilărească” cu aproximativ același nume, acest prim volum vine natural pentru Virgil.

Cartea va apărea peste aproximativ o lună în colecția PanDA a Editurii Pandora M (Grupul Editorial TREI). Aceasta se adresează copiilor de 7-9 ani și își propune să-i ajute să capete încredere în sine, să se prezinte în public și să afle că emoțiile sunt bune. Cu frumoasele ilustrații ale Irinei Maria Iliescu, și beneficiind de girul unui psiholog de copii, cartea se adresează atât părinților care doresc să-i ajute pe cei mici să-și învingă timiditatea, și/sau să construiască o mai bună relație cu copii lor.

Cei mici vor afla cum se transformă frica de eșec în emoție pozitivă, cum scăpăm de vocea aceea mică și enervantă, care ne spune că n-o să reușim ceva și în special cum ne pregătim pentru a dărui celorlalți trăiri autentice, intense, pozitive.
Copiii spun... emoțiile sunt bune este o poveste în care se vor regăsi toți cei care au avut de-a face la un moment dat cu teama de a sta în fața unui public mai mare sau mai mic... și l-au cucerit!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod