Motivul bătăii din lift: Solange Knowles a sărit la gâtul lui Jay Z din cauza Rihannei

Sora lui Beyonce și-a atacat cumnatul pentru că era convinsă că acesta vrea să o înșele pe sora ei cu vedeta originară din Barbados.

Imaginile difuzate în mai, în care Solange Knowles îl altoia zdravăn pe Jay Z, în văzul surorii sale, într-un lift, au generat numeroase zvonuri despre problemele din mariajul celor doi artiști.

Potrivit unor noi informații, publicate de presa americană, sursa conflictului ar fi fost o presupusă relație a cântărețului cu protejata lui, Rihanna.

12ani este diferența de vârstă dintre Jay Z și Beyonce
O sursă a declarat pentru New York Post că incidentul din lift a survenit după ce ea a aflat că rapperul plănuia să se întâlnească cu Rihanna, mai târziu, într-un club, după ce scăpa de atenția soției.
"Solange a luat foc - i-a zis ceva de genul <<Ajunge, acum vrei s-o faci cu Rihanna>>", a povestit sursa citată. "Pentru cei care-i cunosc, e clar că asta nu era ceva imposibil", a adăugat aceasta.

Probabil pentru a preveni zvonurile, Beyonce a postat pe Instagram imagini în care apare împreună cu Rihanna, după Met Gala.

Cele două cântărețe au fost multă vreme subiectul unei presupuse rivalități. În 2011, Beyonce a dat un răspuns "codificat" când a fost întrebată despre Rihanna: "E loc destul pe Pământ pentru mult regine.
Eu am un talent autentic, dăruit de Dumnezeu, și longevitate, care mă vor diferenția mereu de oricine altcineva"
, a declarat ea pentru revista Complex. "Am fost norocoasă să reușesc lucruri pe care tânăra generație de regine visează să le atingă. N-am niciun chef să râvnesc la tronul altcuiva. Mă simt foarte bine pe al meu, pe care l-am construit în ultimii 15 ani", a mai spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod