Motivul bătăii din lift: Solange Knowles a sărit la gâtul lui Jay Z din cauza Rihannei

Apropierea dintre Jay Z și Rihanna a provocat reacția violentă a cumnatei lui, Solange Knwoles


Surse citate de presa americană susțin că divorțul dintre Beyonce și Jay Z este doar o chestiune de timp. Cei doi artiști vor mai sta împreună doar pe durata turneuului "On The Run", amândoi fiind însoțiți de consilieri maritali, relatează Daily Mail. Deocamdată, ei n-au luat o decizie pentru că vor să calculeze bine fiecare pas. "Ei sunt mai întâi oameni de afaceri, apoi artiști.

Soț și soție sunt abia pe urmă", a declarat o sursă.

Am fost norocoasă să reușesc lucruri pe care tânăra generație de regine visează să le atingăBeyonce
Beyonce şi Jay Z pregătesc în prezent o strategie pentru a se despărţi după ce vor susţine ultimele două spectacole din turneu, în septembrie, la Paris. "Nu mai poartă verighete, în caz că nu aţi observat. Cei doi încearcă să găsească o cale de a se despărţi fără să divorţeze", a declarat o sursă pentru publicaţia The New York Post.

Potrivit sursei citate, acest turneu va fi şi ultimul turneu comun pentru Jay Z, în vârstă de 44 de ani, şi pentru Beyonce, în vârstă de 32 de ani, după ce terapeuţii de cuplu nu au reuşit să îi ajute să îşi salveze căsnicia.

Recent, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Beyonce şi Jay Z participă la şedinţe de terapie de cuplu pe internet, în timpul turneului lor mondial, pentru rezolvarea neînţelegerilor dintre cei doi şi consolidarea comunicării.

Faptul că presa a publicat imagini care demonstrează că Beyonce și-a șters cu laserul tatuajul de pe inelar care reprezenta data de naștere a soțului și dat căsătoriei lor a turnat și mai mult gaz pe foc.


În plus, versurile pe care cântăreața le-a schimbat în piesele interpretate în turneu sunt un alt indiciu care atestă că există o anumită tensiune în căsnicia celor două staruri.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod