Motivul bătăii din lift: Solange Knowles a sărit la gâtul lui Jay Z din cauza Rihannei

Sursele citate de presa americană susțin că cei doi artiști vor mai sta împreună doar pe durata turneului lor comun


Beyonce și Jay Z nu au comentat informațiile despre mariajul lor. Solista a postat însă mai multe imagini pe conturile ei de Instagram și Tumblr, în care cei doi apar fericiți, bucurându-se de zilele lor bune, împreună cu fetița lor, Blue Ivy, în vârstă de doi ani și jumătate.

Ei sunt mai întâi oameni de afaceri, apoi artiști. Soț și soție sunt abia pe urmăsursa citată de New York Post
În urmă cu două luni, sora cântăreţei Beyonce, Solange Knowles, a fost filmată în timp ce l-a agresat pe Jay Z într-un ascensor, la sfârşitul petrecerii organizate după gala Met Ball, la New York.

Cei doi cântăreţi au dat ulterior publicităţii o declaraţie comună în care au afirmat: "Toate familiile au probleme, iar noi nu suntem diferiţi.
Ne iubim şi, mai presus de orice, suntem o familie. Am trecut peste acest incident şi sperăm că toată lumea va face acelaşi lucru"
.

De asemenea, în presă au apărut informaţii conform cărora Jay Z ar fi avut o aventură cu cântăreaţa R&B Mya şi că acesta ar fi susţinut-o financiar pe solista în vârstă de 34 de ani.

Mya a colaborat cu rapperul în 2000, pentru înregistrarea melodiei "The Best of Me", iar, conform unei surse, aceasta "trăieşte de pe urma generozităţii lui Jay Z".


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod