Mony Bordeianu: "Sunt membru cu drepturi depline in Phoenix"

Daca vi s-ar propune sa reveniti cu drepturi depline in Phoenix, ati accepta?

Eu oricum ma simt membru cu drepturi depline. Nu m-am simtit niciodata ca a cincea roata la caruta. Sunt membru total integral si ii multumesc lui Nicu ca tine cont de ceea ce pot eu sa fac si de ceea ce sunt eu. Ei fac acum un fel de muzica pe care eu o apreciez enorm, insa nu e pe linia mea. Ca si om care apreciaza muzica buna, care stie un pic de muzica, trebuie sa recunosc ca este o muzica foarte foarte valoroasa.  (Foto: Cristian Radu NEMA)

Si aici a avut de punctat Nicu Covaci...

"In functie de proiect, la Phoenix ai sa-l vezi pe cutare sau pe cutare.
Stilul lui Moni este foarte clar, foarte pregnant, vocea lui este inconfundabila si productiile Moni sunt Moni. Cand fac, nu stiu, "Capra cu trei iezi", sau cand fac "Ivan Turbinca", iau niste rusi. In functie de proiect vor fi alti oameni pe scena, sau o parte din ei, insa Moni a fost si ramane, chiar daca a lipsit o vreme".


Credeti ca v-a uitat publicul? Pentru ca, in timpul concertului, la un moment dat ati spus ceva de genul: "Si acum, ca sa va amintim cine sunt".

Da, am spus in gluma. Ei stiu cine sunt, dar am facut aceasta gluma pentru ca ei sa nu fie crispati.
Eu intotdeauna am considerat ca locul meu, ca rolul meu, nu a fost numai sa cant, ci si ca trebuie sa intretin. Publicul, cand vine la concert, da niste bani si atunci trebui sa-i faci si lui o placere. Pentru tine este o placere sa-l vezi si sa comunici cu el, dar trebuie sa le faci si lor o placere. Asa ca mai faci o gluma, mai ridici un picior.

Sunteti pasionat de motoare, de motociclete, ca si prietenul dumneavoastra?

Eu nu, asta e el. Eu am fost odata si mi-am rupt mana,de atunci mi-a trecut. Ce-i cu doua roti, nu mai vreau.
Eu sunt cu patru roti.

Dar ce pasiuni aveti?

Sport, politica, tenis si tot ce are de-a face cu un roman bun, cu un film bun. Eu ma interesez cam de toate. Pasiune e muzica, e un film bun si un roman bun. Tenisul il joc pentru ca imi place sa transpir.

Ati spus ca sunteti pasionat de politica?

Da, mai mult istorie, adica politica de astazi imi face greata.

Privind din afara, pe cine ati vedea presedintele Romaniei?

Ii cunosc prea putin, adica mie mi-a fost simpatic Basescu ca a stiut versurile de la "Nebunul cu ochii inchisi", cand mi-a dat ordinul. Dar cunosc prea putin.
Eventual eu sau Nicu (rade).

V-ar bate gandul sa candidati, ca e o moda acum?

Nu. Mie imi place sa am linsite si sa fac muzica, nu sa-mi bat capul cu diferite locuri care-s darapanate. Aia e sarcina altora.
11 Mai 2009
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • w34t pe 17 Aug 2014, 18:25
    rotund ca un zero

    moni bordeianu este un taran fara identitate care vorbeste numai prostii dovedind inca odata ca oamenii de aceasta provenieta nu pot invata nimic indiferent pe unde-i duci prin lume si oricite scoli vor vizita pt ca de invatat nu se pune problema asa dupa cum se vede. asta se observa in toata romania unde majoritatea taranilor sint in functii.

    0
    0

  • oceanne pe 27 Apr 2010, 17:17
    Phoenix

    cand l-am cunoscut pe sotul meu..."mare pletos",canta melodia aceea cu ...in codrul verde;de atunci,am ramas impreuna si cu Phoenixul si cu jumatatea mea.....

    0
    0

  • popescu alexandra pe 12 Dec 2009, 17:27
    phoenix

    Muzica celor de la Phoenix mi-au facut adolescenta ma i frumoasa.La toate "ceaiurile" din vremea aceia se asculta si dansa muzica celor de la Phoenix.La liceu toate colegele de clasa erau indragostite de Florin Bordeianu inclusiv eu.Nu stiu daca ma intelegeti dar cred ca era aceiasi nebunie in rindul tineretului ca atunci cind a aparut muzica Beatles. Le multumim pentru muzica pe care ne-a daruit-o si pe care o ascult cu mare emotie si acum.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod