Miranda Kerr, la 13 ani: "Nu voi poza niciodată în lenjerie intimă"

În primul interviu din viaţa ei, se declara îngrozită de şedinţele foto din lumea modei. Astăzi este unul dintre cele mai de succes modele ale casei Victoria's Secret. Şi, evident, nu pozează doar în rochii până la glezne...

La 13 ani, când dădea primul ei interviu, Miranda Kerr era doar un copil. Tocmai câştigase o selecţie naţională, al cărei premiu era un contract cu o prestigioasă agenţie de modelling. Pentru o fată anonimă din Australia era tot ce-şi putea dori atunci - avea viitorul asigurat. Cu toate acestea, nu-şi dorea să fie o pradă facilă pentru jungla din industria modei.

Competiţia organizată de o revistă n-a fost uşoară şi nici lipsită de critici acerbe, fiind acuzată că se află la limita pedofiliei, întrucât se adresa doar fetelor cu vârsta de cel mult 13 ani.

Miranda s-a descurcat excelent cu întrebările dificile care i-au fost adresate, oferind răspunsuri neaşteptat de mature. Când reportera Tracy Grimshaw a întrebat-o dacă este ceva ce ea n-ar face în viitoarea sa carieră de model, tânăra aspirantă la o poziţie pe podium a fost cât se poate de clară: "Nu voi face nicio şedinţă foto în lenjerie sau ceva de genul ăsta."

Se întâmpla în 1997, iar atunci nimeni n-auzise de Miranda Kerr. Astăzi, ea este unul dintre cele mai cunoscute (şi foarte bine plătite) personaje din lumea modei. Şi pozează în lenjerie, pe bani buni. Se vede treaba că a priceput cum funcţionează acest business.



Interviul a fost difuzat marţi seară de postul american ABC, oferind o incursiune în viaţa familiei celebrului top model. Materialul nu explică de ce familia a fost exclusă din viaţa de zi cu zi a Mirandei. Ea nu s-a mai întâlnit cu părinţii ei, iar aceştia nu şi-au mai văzut nepoţelul, Flynn, de mai bine de un an, de la despărţirea ei de actorul Orlando Bloom, cu care a fost căsătorită timp de trei ani, relatează ziarul britanic Daily Mail.

Dar încă din primul interviu Miranda anunţa că vrea să plece din ţară şi să descopere cele mai frumoase oraşe din lume. Grimshaw a întrebat-o atunci de ce vrea să devină model, iar răspunsul ei a fost simplu: "Cred că e distractiv. Îmi place să cunosc oameni şi ador moda". "Şi îţi place ideea de a călători", adaugă interlocutoarea. "Yep!", a răspuns zâmbind viitoarea vedetă.

Familia ei n-a fost însă atrasă de dorinţa sa de a vedea lumea. Părinţii, Therese şi John, îşi văd în continuare de viaţa lor simplă în Gunnedah, localitatea din care Miranda Kerr a pornit pentru a cuceri meridianele.
Tatăl vedetei, un om obişnuit, a spus fără rezerve că ar fi preferat ca ea să nu fi intrat niciodată în modelling şi că mai bine s-ar fi măritat cu un "neica nimeni" decât cu un bărbat faimos. Mai că n-a zis că habar n-are cine-i Orlando Bloom când a aflat că actorul se întâlnea cu fiica lui. "Parcă am auzit de numele lui... Nu prea le am cu filmele", a spus domnul Kerr în urmă cu câţiva ani. "Aş fi preferat ca ea să se fi măritat cu un anonim, fiindcă acum n-ai timp pentru tine. Ca bunic, mi-ar fi plăcut să-l învăţ pe Flynn cum se mulge vaca, să călărească un cal, lucruri care se fac la ţară".



Şi bunica Mirandei, Ann, s-a plâns că nu l-a văzut pe Flynn, acum în vârstă de trei ani, atât de des cât şi-ar fi dorit. "Mi-e dor de copil şi cred că îi lipseşte familia noastră, acea unitate pe care am avut-o mereu. E foarte frumos acolo unde stau ei, dar nimic nu-i ca Australia, nimic, şi cred că din fericire Flynn s-ar putea întoarce aici când va fi mare. Îi ţinem pumnii", a spus femeia.

Documentarul a prezentat şi o posibilă explicaţie pentru ruptura survenită între Miranda Kerr şi ai ei: o ciocnire a orgoliilor femeilor din familie. În 2012, top modelul a preluat controlul asupra liniei de produse cosmetice Kora Organics, o afacere creată de ea, dar manageriată de mama sa, Therese. Miranda le-a spus verde-n faţă alor săi că acum, la 30 de ani, îşi doreşte să deţină controlul asupra vieţii ei.



Tatăl vedetei nu neagă că soţia lui e o fire foarte ambiţioasă şi determinată care poate fi orbită atunci când luptă pentru ceva ce îşi doreşte mult. Fratele mai mic al Mirandei, Matthew, este de părere că cele două femei din familia sa sunt la fel de ambiţioase şi de puternice: "Le place să deţină controlul, să fie lidere."



După ce Miranda i-a luat afacerea, Therese şi-a deschis propria linie de produse cosmetice, denumită Divine by Therese Kerr. Această ambiţie a îndepărtat-o pe Miranda de familie. Iar Therese a explicat cu lacrimi în ochi că trebuie să-i accepte alegerea făcută. "Ceea ce trebuie să fac acum e s-o las să-şi vadă de viaţa ei, cred că asta e provocare pentru orice mamă", a spus ea.



Therese, care altădată vorbea zilnic cu fiica ei la telefon, a spus că acum îi trimtie mesaje Mirandei pentru a o asigura că ea o va aştepta mereu. "Am fost cele mai bune prietene în cea mai mare parte a vieţilor noastre. Obişnuiam să vorbim în fiecare zi. Îi trimit mesaje, câteva cuvinte, în care îi spun <<<Te iubesc, draga mea, îţi doresc să străluceşti, te îmbrăţişez mereu>>".

Într-o mărturisire emoţionantă, cei doi părinţi au povestit că înainte ca Miranda să se mute la New York, pe când avea 25 de ani, i-au spus: "Ziua în care vei simţi că eşti mai bună decât toţi va fi prima zi în care tu nu vei mai fi sub îndrumarea noastră". A venit acea zi? Părinţii ei sunt convinşi că da, de mult timp.

Therese Kerr spune că viaţa fiicei sale este complet alta acum: "Viaţa Mirandei este atât de diferită cum, e înconjurată tot timpul de yesmani. Pentru mine este important ca ea să fie adevărată, să fie cine trebuie să fie."

Astăzi, fata aceea care abia aştepta să plece din Australia ei este pe culmile succesului. Ea a fost aleasă recent pentru a fi imaginea H&M, în locul lui Gisele Bundchen, în campania internaţională care va promova colecţia de primăvară - vară a mărcii suedeze. Prin înlocuirea lui Gisele Bundchen, Miranda Kerr are toate şansele să treacă pe primul loc în topul celor mai bine plătite fotomodele, alcătuit de revista Forbes, pe care Bundchen l-a dominat în ultimii şapte ani.

În topul revistei Forbes din 2013, Gisele Bundchen apare pe primul loc, cu câştiguri de 27 milioane de dolari între iunie 2012 şi iunie 2013, în timp ce Miranda Kerr ocupă locul al doilea, cu câştiguri de 4,46 milioane de dolari, în aceeaşi perioadă, notează Mediafax.

Miranda Kerr şi-a încheiat recent contractul cu brandul rival, Mango, iar în prezent, este imaginea casei de bijuterii Swarovski. Top modelul în vârstă de 30 de ani, este unul dintre cel mai bine plătite top-modele ale momentului şi a fost, până de curând, unul dintre "îngerii" casei Victoria's Secret.

Fetiţa inocentă care la 13 ani promitea că nu va poza în chiloţi şi sutien şi-a împlinit visul. A cucerit lumea. E celebră. Dar în drumul ei spre glorie a rămas fără cei dragi.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod