Mila Kunis și Demi Moore, actuala și fosta soție a lui Ashton Kutcher, împreună într-o reclamă: „Avem multe în comun”

Mila Kunis face echipă cu Demi Moore, fosta parteneră de viață a soțului său, Ashton Kutcher, pentru o reclamă la servicii de internet.

Mila a glumit că are „multe în comun” cu Demi Moore și acesta este motivul pentru care a ales să lucreze cu ea la o reclamă amuzantă pentru compania AT&T Fiber.

În reclamă, Kunis, în vârstă de 38 de ani, și Moore, de 59 de ani, participă la reuniunea de liceu. Fiecare dintre ele crede în mod greșit că va primi premiul „Cel Mai Admirat Elev” și se îndreaptă simultan spre scenă pentru a-și revendica premiul.
Însă distincția este acordată unei alte femei, „admirată” pentru conexiunea sa de mare viteză la internet.


Reclama este inspirată din realitate, având în vedere că cele două actrițe mai au ceva în comun, în afară de fostul, respectiv actualul soț. Amândouă au urmat cursurile liceului Fairfax din Los Angeles.

Într-un interviu pentru ET Online, Kunis a declarat că ea a contactat-o pe Demi Moore după ce a aflat scenariul reclamei.

„În timpul primei ședințe de colaborare cu AT&T am descoperit că Demi a fost, de asemenea, elevă la Fairfax”, a declarat Mila.

„M-am gândit că va adăuga și mai mult umor unei reclame care era deja grozavă.
Am contactat-o și a fost atât de încântată încât a acceptat direct”, a adăugat Kunis.

Potrivit Us Magazine, Mila Kunis a absolvit liceul Fairfax în anul 2001, în timp ce Demi Moore a renunțat la studii la sfârșitul anilor '70, în primii ani de studiu din cadrul aceluiași liceu.

În ceea ce privește viața personală, Kunis este căsătorită din 2015 cu Ashton Kutcher, fostul său coleg de platou din serialul „That 70's Show”. Ei au împreună doi copii - o fiică pe nume Wyatt, de șapte ani, și un fiu pe nume Dimitri, de cinci ani.

Demi Moore a fost căsătorită cu Kutcher din 2005 până în 2013, după ce a divorțat de Bruce Willis în anul 2000.

În cartea de memorii „Inside Out”, lansată în anul 2019, Demi ea a făcut dezvăluiri șocante despre mariajul său de opt ani cu Kutcher.
Actrița susține că ea și Kutcher au avut partide de amor în trei și îl acuză că a înșelat-o de două ori.

În ciuda dezvăluirilor surprinzătoare, cei doi păstrează o relație de prietenie. La scurt timp de la lansarea cărții, un purtător de cuvânt al lui Kutcher a declarat: "Ashton știa despre ce urmează. A fost informat despre ce e în carte. Nu este supărat sau dezamăgit. Este adevărul lui Demi și el nutrește simpatie față de ea. Îi știe povestea și faptul că ascensiunea sa a fost dificilă."

Demi Moore s-a căsătorit prima dată în 1980 cu Freddie Moore.
Mariajul lor a rezistat cinci ani. Din 1987, actrița a mai fost căsătorită, timp de 13 ani, cu Bruce Willis, cu care are trei fiice - Rumer (33 de ani), Scout (30 de ani) și Tallulah (27 de ani).


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
26 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod