Mihaela Radulescu si vedetele spun Salvati copiii

Festivalul Brazilor de Craciun aduna la fiecare editie o sumedenie de personalitati din spatiul public romanesc. Designeri renumiti se folosesc de toata imaginatia pentru a crea brazi spectaculosi pentru licitatie. Firme importante doneaza bani pentru a-i ajuta pe micutii cu probleme.
Festivalul Brazilor de Craciun aduna la fiecare editie o sumedenie de personalitati din spatiul public romanesc. Designeri renumiti se folosesc de toata imaginatia pentru a crea brazi spectaculosi pentru licitatie. Firme importante doneaza bani pentru a-i ajuta pe micutii cu probleme.

Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Gabriela Alexandrescu sunt numai trei dintre oamenii care se ocupa de Festivalul Brazilor de Craciun. De mai bine de opt ani, eforturile lor se concretizeaza in sume de bani care ajung la copiii si la familiile lor aflate in situatii dificile.

Pentru a afla mai multe despre aceste proiecte, despre motivele pe care le au persoanele publice pentru a se implica activ in ele, am decis sa stau de vorba cu oamenii in cauza. Asadar, in continuare, poti citi trei interviuri cu Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Gabriela Alexandrescu - presedinta organizatiei Salvati Copiii.

"Am invatat limbajul surdo mutilor, tocmai pentru a comunica mai usor si cu acesti oameni"

Mihaela Radulescu a raspuns prezent, acum 3 ani, cand a primit propunerea de a se implica activ in proiectele Salvati copiii. Am stat de vorba cu ea despre ce inseamna aceasta munca si am descoperit-o implicata in aceste proiecte din toate punctele de vedere: ca mama, ca femeie si ca persoana publica.

Ce inseamna pentru dumeavoastra Salvati Copiii si Festivalul Brazilor de Craciun?


Este un eveniment pe care-l sustin, o organizatie in care cred, a carei munca o cunosc indeaproape.

Multi ar spune ca persoanele publice care se implica in astfel de proiecte umanitare o fac pentru imagine. Ce le-ati spune acestor persoane?


Nu mai e cazul sa le raspundem acelor oameni, caci intre timp am inteles ca nu sunt foarte inteligenti si nici foarte generosi, ci doar barfitori si rai. Cu astfel de oameni nu prea poti face nici caritate, nici vreun dialog.

"Micuta Teodora Georgescu ­ supravietuitoarea care a luptat cu cancerul si care ne-a daruit jucaria ei preferata."

Ce parere aveti despre bradutii de anul acesta. Care va place cel mai mult?


Inca nu am vazut bradutii, cu exceptia bradului pe care l-a creat echipa "Duminicii in familie". Am pus la dispozitia persoanelor publice, a artistilor, un brad pe care sa-l orneze cu obiecte personale, pe care sa le vindem in beneficiul organizatiei . Avem pana acum cadouri de la Stefan Hrusca, Mircea Baniciu, Sofia Vicoveanca, Ileana Stana Ionescu, Rodica Popescu Bitanescu, Tibi Scobiola, micuta Teodora Georgescu ­ supravietuitoarea care a luptat cu cancerul si care ne-a daruit jucaria ei preferata si multi, multi altii.

Faptul ca sunteti parinte va ajuta sa-i intelegeti mai bine pe acesti copii?


Categoric. Faceam si inainte multa munca sociala, dar cand esti mama, dorinta de a ajuta, compasiunea, revolta pe nedreptatile fata de copii, toate se amplifica.
4 Decembrie 2008
 

Comentarii (28)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • teytu pe 2 Aug 2013, 13:11
    ajutati-l

    La numai 55 de ani, un român se zbate la limita dintre viaţă şi moarte. El şi-a pierdut total capacitatea de muncă din cauza numeroaselor afecţiuni grave de care suferă. Drept urmare, banii pentru tratamente sunt din ce în ce mai puţini, iar omul este condamnat la moarte. Citeşte în continuare povestea cutremurătoare a lui Mihai Feraru, aşa cum ne-a relatat-o chiar el într-un mail trimis pe adresa redacţiei. „Ma numesc Mihai Feraru de 55 ani, sunt foarte bolnav din 1994, primul infarct l-am suferit in 1994 eram la serviciu, al doilea infarct l-am suferit in1998, dupa primul infarct am suferit primul accident vascular din trunchiul cerebral, dupa care am ramas cu o paralizie pe partea dreapta asta s-a intamplat in 1995, al doilea accident vascular cerebral l-am suferit in anul 2000, in 2004 am fost diagnosticat cu DIABET ZAHARAT, De atunci si in prezent fac injectii cu insulina de patru ori pe zi, acuma de 2 ani am fost descoperit cu POLIARTRITA REUMATOIDA, am ajuns sa pot merge cam 30-40 m dupa care trebue sa fac o pauza, eu nu pot efectua nici un fel de activitate, capacitatea de munca este pierduta in totalitate, numai bunul Dumnezeu stie ce fel de viata chinuita duc eu zi de zi, mai ales ca duc lipsa de mancare si medicamente, de aceea fac apel pe aceasta cale catre toti oamenii credinciosi care-l iubeste pe Dumnezeu, sa ma ajute si pe mine din putinul lor, iar Dumnezeu si Maica domnului sa le rasplateasca darul inzecit, si cu multa sanatate. Pentru asta eu am un cont deschis la banca; RAIFFAISEN BANK IN ROMANIA ARE NR RO93RZBR0000060001059026 IN LEI .si-n euro nr RO72rzbr0000060004438690.pe nume mihai feraru cod zwift: RZBRROBU”.. eu am ca martor pe DUMNEZEU, ptr ca numai el stie si vede totul, si tot Dumnezeu ne va judeca pe fiecare ptr faptele noastre, Iertati-ma. Adresa mea postala este: Mihai Feraru oficiul postal nr 1 vaslui, casuta postala 95, localitatea vaslui jud vaslui Romania, tel 0040761887298. Doamne ajuta,,, A-R,, daca vreti sami dati un raspuns o puteti face pe aceasta adresa de meil, multumesc.

    0
    0

  • MIHAILA LUCIAN pe 18 Dec 2011, 11:44
    criza la persoanele cu handicap

    MA NUMESC MIHAILA LUCIAN,SUNT FAMILIST,AM 4 COPIII SI DIN CAUZA SARACIEI CARE S-A APASAT ASUPRA TARII AM POSTAT UN ANUNT PE INTERNET CA IMI VAND UN RINICHI.ANUNTUL A FOST PRELUAT DE DOUA JURNALISTE CARE AU SPUS CA TATAL LOR ARE MARE NEVOIE DE TRANSPLANT DE RINICHI.LA CATEVA ZILE M-AM TREZIT CU UN REPORTAJ IN ZIARUL CLICK ,DEZVALUIND-UMI IDENTITATEA SI PERICLITAND-UMI IMAGINEA IN LOCALITATE,CHIAR SI POSIBILITATEA DE A FI ARESTAT.OARE ACELE JURNALISTE NU S-AU GANDIT CA IMI VOR LASA COPIII FARA TATA CARE NU ARE DIN CE SA TRAIASCA DECAT DINTR-O PENSIE DE HANDICAP GR.2 IN VALOARE DE 234 RON.DI BANII CARE VROIAM S-AI OBTIN DIN DONAREA RINICHIULUI DOREAM SA IMI FAC UNA SAU DOUA CAMERE LA CASUTA MEA CACI DORM CEI PATRU COPIII AI MEI INTR-O CAMERA SI SA-MI REPAR DANTURA CACI AM DANTURA PRAF SI POT FACE CHIAR PARADENTOZA.DORESC SA MA AJUTATI SA FACEM LUMEA SA INTELEAGA CA CEA CE FACEAM NU ERA O CRIMA,NU ERA TRAFIC DE ORGANE CI DOAR SACRIFICIUL SUPREM PENTRU FAMILIA MEA SI PENTRU SANATATEA MEA.TELEFON CONTACT 0761823885 SAU POATE MA AJUTA SI PE MINE CINEVA CARE ARE SUFLET MARE CA CEI DE LA ACTUALA PUTERE NU CRED CA MAI AU SUFLET. CU STIMA FAMILIA MIHAILA

    0
    0

  • Roxana Moraru pe 30 Iun 2010, 00:12
    SINGURA SPERANŢĂ A LUI MIHNEA STĂ ÎN BUNĂTATEA ŞI GENEROZITATEA DUMNEAVOASTRĂ!

    In primul rand felicitari pentru intreaga munca desfasurata pe platou,dar mai ales pentru vietile multora.As vrea sa va fac cunoscuta marea drama din familia mea.In urma cu numai cateva luni verisorul meu,Mihnea, în vârstă de numai trei anişori, a fost diagnosticat cu o boală gravă, al cărei nume, doar pronunţat, îţi dă fiori reci… TUMOARE CEREBRALA (gliom infiltrativ pontin)! Diagnosticul la externarea din spital cuprinde însă o listă mult mai lungă de boli care, pe lângă că sună îngrozitor, nu îi dau micuţului Mihnea prea multe speranţe: tetrapareză spastică, retard neuromotor, pareză nerv VII dreapta, obezitate prin aport, tahicardie sinusală, genu valgus picior drept. Deşi a fost supus unor şedinţe chinuitoare de chimioterapie, nu putem vorbi despre o SANSA LA VIATA. Din păcate, în România nu sunt nici resurse şi nici posibilităţi pentru a salva viaţa lui Mihnea. Singura speranţă pentru el este o operaţie în străinătate. Din păcate, costurile unei astfel de intervenţii sunt mult peste posibilităţile financiare ale familiei. De curand o noua speranta a aparut mentru noi Andreea şi Cristian, doi părinţi şi doi oameni minunati, cu un suflet extraordinar, au aflat de boala lui Mihnea şi s-au oferit să intermedieze o întâlnire şi un consult în Franţa, la Institutul Gustave Roussi, pentru programarea operaţiei. Profesorul Sainte-Rose de la Spitalul Necker a operat-o şi pe Alexia, fetiţalor, şi după ce a văzut rezultatele analizelor lui Mihnea, a spus că intervenţia chirurgicală se poate face în iulie-august a.c., la spitalul din Franţa, tumoarea fiind un gliom de grad jos. Acum urmează programarea pentru consultaţie, întocmirea dosarului pentru formularul E112 şi deplasarea în Franţa. Din păcate, timpul trece repede şi starea de sănătate a lui Mihnea se agravează. Iar lipsa acută a banilor nu face decât să înrăutăţească lucrurile. Dar există acum o speranţă şi părinţii lui Mihnea vor face imposibilul pentru ca micuţul lor să ajungă cât mai repede în Franţa şi să poată fi consultat, iar apoi operat acolo. Recent a trecut şi de cea de-a patra şedinţă de chimioterapie şi in aceasta saptamana trebuie sa facă al doilea RMN. Va rog daca aveti puterea de a ne ajuta cat de putin sa nu ezitati sa o faceti,indiferent daca o puteti face dumneavoastra sau prin alte persoane,va rog mult. Multumesc enorm! Aici puteti gasi si alte date despre Mihnea: http://mihneaciobanu.wordpress.com/ Daca ati putea sa ne ajutati astept un raspuns pe adresa mea de email,va multumesc frumos.

    0
    0

  • velichea bianca pe 30 Nov 2009, 09:16
    o copila fara viitor

    Sa fiu bolnava? asta e pacatul meu ? sa fie crucea ce trebuie sa o port pe pamant? dar daca asa a fost sa fie Eu trebuie sa ma accept asa cum sunt pentru ca eu voi fi intodeauna .Dar cum ii pot face si pe ceilalti sa ma inteleaga? OARE CUM ? Pentru a salva o viata de copil nevinovat nu te consta nimic,doar cateva secunde: www.savebianca.ro Va multumesc din suflet aceiasi fata Velichea Bianca

    0
    1

  • velichea bianca pe 30 Nov 2009, 09:14
    o copila fara viitor

    Sa fiu bolnava? asta e pacatul meu ? sa fie crucea ce trebuie sa o port pe pamant? dar daca asa a fost sa fie Eu trebuie sa ma accept asa cum sunt pentru ca eu voi fi intodeauna .Dar cum ii pot face si pe ceilalti sa ma inteleaga? OARE CUM ? Pentru a salva o viata de copil nevinovat nu te consta nimic,doar cateva secunde: www.savebianca.ro Va multumesc din suflet aceiasi fata Velichea Bianca

    0
    1

  • Ioana pe 21 Nov 2009, 08:30
    Felicitari!

    Mihaela putine persoane publice fac ceea ce tu ai inceput de mult.Sa-ti ajute bunul Dumnezeu sa sa faci citi mai multi oameni fericiti.Evita pe cei needucati care altceva nu stiu decit sa-ti aduca injurii!Nu te uita nici in stinga si nici in dreapta ai ales un drum bun in viata,urmeaza-ti cariera!SA_I FEREASCA BUNUL DUMNEZEU PE EI SA AIBA UN BOLNAV IN FAMILIE SI SA FIE OBLIGATI DE SOARTA SA APELEZE LA AJUTORUL TAU.SI EI AU COPII,MAME TATI,SURORI,SOTII!

    1
    0

  • rudolf leonard pe 6 Oct 2009, 12:18
    bolnav de cancer

    Bolnav de cancer la 24 de ani Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot munci pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei). Vă rog ajutaţi-mă dacă nu pot să mor. E-mail: rudolfleonard@yahoo.com Telefon: 0757205495 Vă mulţumesc anticipat. Boală, disperare, durere, neajutorare şi câte sinonime ar putea descrie situaţia acestui om. În jurul nostru în fiecare zi mor oameni. Mor sau trăiesc cu o frică teribilă de moarte din cauza indiferenţei noastre. În fiecare zi semenii noştri duc poveri grele în sufletele lor. Cine dintre noi este gata să întindă o mână de ajutor??? Nu pot să ajut acest om financiar, dar vreau prin acest anunţ să sesizez pe cei care nu stau cu mâna întinsă şi pot să pună ceva deoparte ca să contribuie la această nevoie. Dumnezeu spune că: religiunea curată şi neîntinată înaintea Lui constă în cercetarea văduvelor şi orfanilor în necazurile lor. (Iacov 1). Tu ce faci în acest sens. Contribuie şi tu la salvarea lui Rudolf. Am aflat despre situaţia lui de la el, când a lăsat mesajul de mai sus într-un comentariu pe acest blog. Trimite acest mesaj tuturor celor care ar putea să dea o mână de ajutor.

    0
    0

  • erdei maria pe 1 Oct 2009, 16:41
    va rog sa ajutati copilul

    buna ziua sunt mamica unui copil cu malformatii cerebrale severe daca puteti sa mi ajutati cu bani as multumi sunt foarte disperata

    0
    0

  • elena pe 27 Sep 2009, 10:51
    Mihaiela Radulescu

    Nu cred ca conteaza prea mult ce face Mihaiela Radulescu, in viata iei personala,dar ar trebui sa stim ca atunci cand a fost nevoie, sa dea o mana de ajutor, a facut tot ce a tinut de ia.Eu cred ca ar trebuie sa judecam oamenii dupa fapte , nu dupa vorbe si vata amoroasa pe care o are.Probabil multi si multe isi doresc sa aba o viata asa .Nu credeti?

    1
    0

  • rudolf leonard pe 3 Sep 2009, 17:42
    bolnav de cancer

    me: rudolf leonard E-mail: rudolfleonard@yahoo.com Telefon: 0757205495 ________________________________________ olnav la 24 de ani Mã numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani ºi bani prea puþini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratãrii afecþiunilor de care sufãr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adãpost de noapte din Sibiu ºi nu pot muncii pentru cã medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufãr de cirozã hepaticã, ulcer, leucemie ºi scoliozã toracicã ºi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mã adresez oamenilor cu suflet ºi credinþã în Dumnezeu sã mã ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mã pot ajuta cu mici donaþii în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei). va rog ajutatima daca nu pot sa mor va inplor din inma ajutatima sa continui tratamentul va inplor va multumhesc anticipat Website: bolnav de cancer

    0
    0

  • GHILA MARIA pe 14 Mai 2009, 13:09
    am nevoie de ajutor

    AM MARE NEVOIE DE AJUTOR FINANCIAR IN VALOARE DE 130000 EUR NU CERSESC VREAU SA DAU BANII INAPOI DAR NU POT DECIT IN TERNEM DE 3 ANI SAU IN RATE PE FIECARE LUNA AM GARANTIE IMOBILIARA CASA IN CARE STAU INPREUNA CU FAMILIA MEA SI PE CARE VREAU SA O SALVEZ..CINE MA POATE AJUTA VA ROG (NU DORESC AJUTOR DE LA CAMATARI) IMI CER SCUZE CA NU VA POT DA O ALTA ADRESA DE E-mail DECIT ACEASTA DE LA SERVICIU PT CA NU AM O ADRESA PERS.

    0
    0

  • velichea bianca pe 27 Ian 2009, 21:31
    ajutati-ma va rog

    BUNA MA NUMESC VELICHEA BIANCA AM 15 ANI ,SI AM FOST INZESTRATA DE DUMNEZEU CU O BOALA GREA SI DURA NUMITA AMITROFIE SPINALA PROGRESIVA SINDROMUL KUGELBERG-WELANDER SI AL 2-LEA DIAGNOSTIC HERNI INTRASPONGILOASE T11 L 4 AM FOST DIAGNOSTICATA DUPA MULTE EFORTURI SI SACRIFICI DE PARINTI MEI AJUTATA SI DE ALTI OAMENI CU SUFLET SA POT SA AJUNG ANUL ACEESTA 2008 LUNA A 4- LA SPITALUL CLINIC FUNDENI .DIAGNOSTICATA ANUL ACCESTA IMI ESTE FOARTE GREU SA SCRIU ACEESTE RANDURI DESPRE MINE INTRUCAT NU ESTE SUBIECTUL MEU PREFERAT .PENTRU MINE SI FAMILIA MEA COMPUSA INCA DE O SURIOARA IN VARSTA DE 9 ANI A DEVENIT UN VIITOR PENTRU TOATA FAMILIA PLIN DE OPSTACOLE PE CARE LE INTALNESC DIN CARE LE INTALNESC ZI DE ZI DIN CAUZA NEPUTINTEI PROVOCATE DE ACESTE BOLI POATE VA SUNA CIUDAT DAR EU CHIAR MA CONSIDER UN COPIL CU PUTIN NOROC DE CE?PENTRU CA NU PUTEAM SA MA NASC INTR-O FAMILIE MAI BUNA ,CARE S-A MA IUBEASCA SI SA MA ACCESPTE ASA CUM SUNT SI CAREIA SUNT FOARTE RECUNOSCATOARE .ANUL ACEESTA FACAND FRUMOASA VARSTA DE 15 ANI DE CARE NU MAM BUCURAT DE NICI UN CADOU DE LA NIMENI DOAR DE LA PARINTI MEI SINGURUL CADOU PE CARE MI-L AU PROMIS ERA FAPTUL CA VA MERGE CU MINE PANA LA POALELE LUI DUMNEZEU SA NE RUGAM SI SA-I CEREM AJUTORUL DE-A MA FACE BINE .NU POT SA ZIC CA AM AVUT O COPILARIE FRUMOASA DEOARECE DE MIC COPIL EU CAT SI PARINTI NE-AM CONFRUNDAT CU MULTE OPSTACOLE SI CU ADEVARUL PROBLEMEI DE A MERGE IN DIVERITE LOCURI UNDE MERGEAU TOTI COPI DAR EU NUDE-A MA JUCA CU TOTI COPII .TOT TIMPUL TREBUIA SA FIU SUPRAVEGHEATA SI AJUTATA DE CATRE MAMA MEA COPILARIA SI ANI DE GENERALA MI-AU FOST MAI USORI DAR INVATAND FOARTE BINE AM RENUNTAT LA LICEE BUNE DIN SINGURUL MOTIV DISTANTA LUNGA SI MISLOACELE DE TRANSPORT IMI DAUNEAZA FOARTE MULT .DAR MI-AM PUS AMBITIA CA VOI MERGE MAI DEPARTE ORICAT AR FI DE GREU SI AM INTRAT LA CEL MAI APROPIAT LICEU (GHEORGHE DUCA). BOALA MEA SE MANIFESTA IN URMATORUL FEL MA RIDIC CU MARE GREUTATE DIN POZITIA SEZUT ,DIN PAT URC SCARILE FOARTE GREU ,OBOSESC FOARTE REPEDE DIN CAND IN CAND MI SE INMOAIE GENUNGHI SI CAD JOS DAR MA RIDIC CU LACRIMI IN OCHI SI JENA SI MERG MAI DEPARTE CA VIATA E SCURTA NU AM ECHILIBRU O SINGURA ATINGERE DE DEGET MI-AR FI DEAJUNS SA PIC JOS CA O PICATURA DE PLOAIE .UN SINGUR LUCRU II CER LUI DUMNEZEU SI SEMENI LUI SA FAC O MINUNE SI PENTRU MINE DE-A IMI SCHIMBA VIATA COPILARIA SI DESTINUL AJUTANDU-MA SA IMI GASESC LINISTEA SUFLETEASCA CAT EU ATAT SI PARINTI MEI CARE NU MAI AU PUTERE SI POSIBILITATI FINANCIARE PENTRU A MERGE MAI DEPARTE CU MINE .IAR MAMA MEA NUMAI STIE INCOTR-O S-O IA SI LA CE USI SA MAI BATA CA USILE SA-I FIE DESCHISE .: INCA MA CONSIDER COPIL SI MIAS DORI SA MA AJUTE CINEVA SA MERG MAI DEPARTE SA REZIST SA AM PUTERE LA DESTINUL CARE E DESTUL DE GREU DAR....POATE CA INTR-O BUNA ZI DUMNEZEU SI SEMENI LUI SE VOR GANDI LA MINE SA MA AJUTE SA ma sprijine DACA NU FINANCIAR CU SFATURI DE INCURAJARE DE-A MA SIMTI INCONJURAT DE OAMENI CARE MA IUBESC SI IMI ACORDA O MICA ATENTIE .NU IMI DORESC SA IMI INCHIEI POVESTEA INTR-UN SCAUN CU ROTILE PENTRU MINE AR DEVENI UN VIITOR NEGRU SI TRAGIC.DEOARECE VA CER AJUTOR PARINTILOR CARE AU COPII DOCTORILOR OAMENILOR CU SUFLET MARE BUN SI BLAND CE SA FAC INCOTR-O S-O IAU? FIIND STRESATA DE GANDURI SI DE FAPTUL DE A FI OCUPATA NU IN SENSUL SA UIT DE SITUATIA MEA MI SE PARE CEVA NORMAL AVAND TIMP LIBER ,MINTEA INCEPE SA FIE STRABATUTA DE DIVERSE GANDURI SI POT PICA USOR IN CAPCANA NUMITA DEPRESIE .CU LACRIMI IN OCHI INCHI MICUL FRAGMENT DIN POVESTEA MEA SPUNANDU-VA CE IMI VA REZERVA VIITORUL DAR STIU CA POT PARTICIPA LA CROIREA LUI .VA MULTUMESC CU STIMA SI RESPECT VELICHEA BIANCA ADRESA TRADA CREDINTEI NR 9 NR DE TEL 0762916425 SAU 0727275667 FIX 0241230317

    0
    0

  • mihai pe 15 Dec 2008, 17:43
    ajutooooor

    Sunt un om foarte bolnav si sarac din vaslui Eu si sotia mea suntem 2 cardiovasculari, partial sunt paralizat, varsta noastra este de 51 ani, si singura sursa de venit a familiei noastre este doar o pensie pe caz de boala f mica si alte venituri nu mai avem. Eu cu sotia nu putem efectua nici o activitate,luam zilnic aceleasi medicamente, fara de care viata noastra sar termina, de multe ori facem foamea din cauza saraciei care ne bantuie , numai bunul Dumnezeu stie de viata care o mai traim si noi, pentru ca traim o viata foarte chinuita. de aceea fac apel pe aceasta cale catre toti oamenii cu suflet pentru oameni si care il iubesc pe bunul nostru Dumnezeu, sa-mi ajute si familia mea greu incercata de atita necaz si suferinta.Cine doreste si vrea sa-mi ajute familia o poate face in contul ce l-am deschis, acolo unde sa-mi vina pensia, la sucursala bancii Raiffaisen Bank Vaslui pe numele Mihai Feraru cu nr. ro93rzbr0000060001059026 in lei; Telefon 0764807565 ,, Doamne ajuta. Va rog in numele lui Dumnezeu sa va ganditi ca cineva in grea suferinta asteapta ajutorul dvs., Pot dovedi cu acte in regula."Puteti vedea documentele medicale la adresele de mai jos: http://www.intercer.info/download/mihai_feraru_01.jpg http://www.intercer.info/download/mihai_feraru_02.jpg http://www.intercer.info/download/mihai_feraru_03.jpg http://www.intercer.info/download/mihai_feraru_04.jpg http://www.intercer.info/download/mihai_feraru_05.jpg http://www.intercer.info/download/mihai_feraru_06.jpg http://www.intercer.info/download/mihai_feraru_07.jpg http://www.intercer.info/download/mihai_feraru2 12 2008,, Doamne ajuta craciunul

    0
    0

  • mihai pe 11 Dec 2008, 15:03
    ajutooooor

    Solidaritatea umana poate imbraca uneori cele mai neasteptate forme, este si cazul dvs citind aceste cuvinte ,scrise de un om f disperat bolnav si sarac, o tragedie care sa abatut asupra mea, chiar si-acum in prag de sarbatori mam gandit sa va fac public necazul meu, de craciun este perioada care ar trebui sa va ganditi si la cei napastuiti de soarta, si greu incercati de atata necaz asa ca-si mine, trebuie sa-i dovediti lui dumnezeu cat de mult il iubiti, ptr ca el vegheaza totul,, zic asta ptr ca eu am suferit de 2 ori infarct miocardic antero-septal, tot de 2 ori am suferit avc de trunchi cerebral vertebro-bazilar, hemipareza dreapta, am diabet zaharat insulino-necesitant, neuropatie diabetica, angioscleroza diabetica 1/4 ,si altele ,Frati crestini, dupa cum vedeti din documentele care vi-le trimit ,sunt f bolnav impreuna cu a mea sotie si traim cu medicamente de 14 ani luam amandoi aceleasi medicamente zilnic, care ne costa f mult, iaca vine iarna si noi nu avem lemne pt foc si multe altele, de aceea va rog ganditiva macar o clipa la dumnezeu si faceti un mic ajutor si pt soarta noastra f chinuita si bunul dumnezeu o sa va rasplateasca atunci cand vei avea mare nevoie de puterea lui, nici odata sa nu zici ca nu vei avea nevoie de dumnezeu,, acolo unde iau eu ajutorul de la handicap am cont la raiffaisen bank cu nr ro93rzbr0000060001059026 in lei, dumnezeu sa va binecuvinteze,, astept,, tel 0764807565 , nu putem efectua nici o activitate, stie dumnezeu totul despre noi. ne costa numai medicamentele in fiecare luna 230 lei compensat, si apoi cheltuelile comune de zi cu zi, de aceea va rog sa nu ne uitati,,doamne ajuta,, va rog comfirmati primirea meilului, multumesc,, A-R -------------------------------------------------------------------------------- cerere.jpg externare

    0
    0

  • Macktub pe 9 Dec 2008, 18:00
    Copiii conteaza!

    Sunt foarte relaxata,stimata aruncatoare cu pietre.Si stii de ce sunt relaxata? pt. ca pot sa vad ceva mai departe de lungimea unei fuste sau adancimea unui decolteu; pana la urma conteaza banii care se aduna si sansele la sanatate sau o viata mai buna , ale copiiilor care au reala nevoie de acesti bani. Deci banii sunt bineveniti din partea oricui, fie ca e MR, Alina Plugaru, Laura Andresan sau cine o fi. Cred ca tu ai o problema direct cu MR, de asta nu poti percepe esenta; eu nu sunt aparator al ei , pt. ca aplaud initiative de genul asta din partea oricarei persoane , indiferent de modul in care este ea privita/etichetata de unii sau de altii. Pt. niste ingerasi care chiar au nevoie de ajutor sunt bineveniti banii oricui sau banii stransi de oricine, fie ea MR, Angelina, Plugaru, Cioaba, Becali sau Bin Laden. Copiii conteaza !!!!!!!

    1
    0

  • rozalia pe 8 Dec 2008, 09:55
    despre campanie

    este un fapt pozitiv,ceva nobil acum inainte de Sfintele Sarbatori!

    1
    0

  • o romanca pe 7 Dec 2008, 21:26
    caritate

    buna ziua.oamneni buni, de ce atata rautate gratuita? moldoveanca, depravata..etc...nu sunt un aparator al Mihaelei...dar ma intriga tot ce vad! Nu sunt de acord cu ce face ea acum...dara asta nu-mi da dreptul s-o judec! A facut multe lucruri bune...nu merita a fi judecata doar pt relatia cu acest..baiat..care sincer nu-mi place deloc. Dar e viata ei, dreptul ei...si de ce sa n-o comparam cu Angelina?? Angelina nu e o depravata??? dar nu e treaba mea...si poate pana la urma asa isi spala pacatele.. Voi cand ati ajutat ultima data pe cineva?

    1
    0

  • soso pe 6 Dec 2008, 14:28
    de prost gust

    moldoveanca asta isi face reclama pe spatele la toata lumea vai de capul ei pt mine personal esti o "vedeta " ca si manelisti adica 0

    0
    1

  • Macktub pe 6 Dec 2008, 13:36
    Deci: a fi sau a nu fi obtuz???

    Pana la urma conteaza gestul, bunavointa si disponibilitatea ei de a face acest bine. Iar daca pt. asemenea sume de bani isi scoate bustul la inaintare e treaba ei, conteaza ca banii aceia se aduna. Nu smulge banii cu forta din buzunarul nimanui ci doar ii determina pe unii sau altii cu bani mai multi sau mai putini, sa doneze. Iar ca acele operatii sa se realizeze in Romania....ar trebui sa isi puna capul la bataie cei care ne guverneaza, ca bustul ei nu e suficient. Din pacate suntem un popor balcanic....si daca busturile si zarva aduc bani pt. copiii bolnavi, atunci poate ar fi bine sa iasa la rampa si alte mimoze siliconate sa-si fluture bustul. Adaptam metoda dupa tara si stilul de viata pe care-l avem; prin alte locuri or fi mai boemi binevoitorii care se ocupa de acte caritabile....desi....culmea ca si despre ei se scriu kilometri de articole( vezi Angelina Jolie, Madonna, Salma Hayek). Cu ce o fi mai prejos Raduleasca decat Brangelina? Amandoua au mai multe casatorii la activ, viata tumultuoasa si controversata , dar care e treaba noastra vis-a-vis de aspectele astea??? O fi aia mai buna ca se saruta in public cu fratele ei? sau ca purta la gat o clepsidra cu sangele sotului ei?sau ca are 6 copiii din 4 directii?Deci pana la urma gestul,bunavointa si disponibilitatea de a FACE CEVA conteaza.Astia suntem....din pacate, iar "soarta " Mihaelei legat de ceea ce face ar avea-o si alta persoana publica, deoarece carcotasii oricum exista.

    1
    0

  • adriana pe 6 Dec 2008, 09:07
    ...si iar mihaela...

    ...nu este vorba de frustrari si suflete inverzite...dar banii astia nu sunt adunati doar de mihaela si nu sunt dati doar de ea...as crede in bunatatea ei sufleteasca daca nu s-ar lauda atata cu ceea ce face...muncesc la un spital de specialitate si stiu ce vorbesc;sectia de oncopediatrie este dotata cu tot felul de ghidusii, vin tot timpul tot felul de daruri pentru copii, daruri care le fac sederea in spital cat de cat mai confortabila, si nu stiu de unde sunt...cand faci un bine si apoi te lauzi cu asta, l-ai anulat.Ar fi mult mai bine daca s-ar aduna bani ca acele operatii sa se poata face in Romania, ca parintii sa nu mai umble de nebuni prin Europa...Cu actiunile astea se ajuta un copil, doi, trei, dar sunt mii in Romania...Cand vorbiti de bunatate ganditi-va la banutul vaduvei...acela conteaza cu adevarat, nu ifosele Mihaelei Radulescu si decolteul ei etalat ostentativ la actiunile de caritate...

    0
    1

  • Macktub pe 6 Dec 2008, 01:08
    A fi obtuz ! ?!

    Am citit comantariile de mai sus si am ramas cu un gust amar. Chiar azi am urmarit o emisiune de strangere de fonduri pt. copiii cu leucemie si alte boli care necesita sume enorme pt. operatii in strainatate, pe Antena 1.... OAMENII care organizeaza astfel de campanii de strangere de fonduri pt. copiii bolnavi sau defavorizati sunt OAMENI ADEVARATI !!! si chiar nu conteaza nici numele lor si nici ceea ce fac in viata privata. Nu sunt fan Mihaela Radulescu, dar...o admir sincer si pt. tot ceea ce face are respectul si admiratia mea profunda! Prin tot ceea ce face pt. copiii acestia dovedeste ca este un OM ADEVARAT! Iar carcotasilor si invidiosilor inverziti de ciuda si frustrari le-as pune o singura intrebare :" daca Doamne fereste ati fi in situatia disperata sa fiti parintii unui copil bolnav de LAL(leucemie acuta limfatica) ati refuza 150.000 de euro, banii necesari transplantului copilului vostru numai pt. ca au fost stransi de Mihaela Radulescu??? " Inainte de a arunca cu venin, va rog mai ganditi-va! Fiti mai buni si iubiti-va! iar iubirea voastra sa inceapa cu voi insiva.....doar bunatatea si iubirea va vor salva sufletele mici,seci,inguste si prafuite. Sarbatori pline de Lumina va doresc!

    1
    0

  • nicoleta hantas pe 5 Dec 2008, 18:37
    mihaela...

    Nu stiu ce sa zic...E chiar dificil sa spui ceva despre oricine si de fapt nu cred ca ne da nimeni dreptul acesta...Fiecare e liber sa si traiasca viata asa cum doreste si cu cine doreste, pentru ca o viata avem si este si asa foarte scurta... Daca tot e sa ne dam cu parerea, cu toate ca nici asta nu prea avem dreptul, personal eu cred ca fata asta chiar a incercat sa si intemeieze o familie, dar nu s a putut, nu a avut cu cine, sau nu a fost sufiecient de frumoasa, nu a fost o zana cum e cea cu care o insala de atata amar de vreme barbatul ei care o consideraun obiect de inventar asa cum a declarat la inceputul scandalului dintre ei, spunand ca ',mihaela nu mai e pe lista lui de inventar', sau ceva de genul acesta. Ea a incercat, dar cum dragoste cu sila nu se poate, asta e ...Fiecare dintre noi are un suflet si merita sa si traiasca viata cum am mai zis asa cum doreste si cu cine doreste; fiecare are dreptul la dragoste adevarata si daca unii dintre noi nu au gasit o inca au tot dreptul din lumea asta sa mai incerce. Oricum, trecand peste aspectele astea care o privesc pe ea si numai pe ea, sau macar asa ar trebui sa stea lucrurile, mIHAELA ARE UN SUFLET MINUNAT, DA? E specific leoaicelor si nu o fac pentru imagine. Asa sunt ele inzestrate de D zeu, sa daruiasca , le place asta, traiesc prin asta , e ceva ce le face sa se simta fericite, iar daca nu o pot face la un moment dat sufera enorm... Sarbatori fericite, romani!

    1
    0

  • annik pe 5 Dec 2008, 16:36
    mihaela si brazii de craciun

    INca de la primele sale aparitii televizate, Mihaela trecea drept o femeie vulgara, in spatele careia se puneau o sumedenie de relatii mai mult sau mai putin ortodoxe.Dar se pare ce trecerea anilor au cizelat-o pe mihaela, si a ajuns o femeie stilata, pe care am admirat-o cu adevarat, i-am urmarit emisiunile, i-am cumparat cartea, etc. Am admirat-o pentru frumusetea ei, care chiar daca nu este un etalon, este naturala, placuta, pentru determinarea cu care a razbit si a reusit sa se mentina atatia ani in televeziune. Si sa nu uitam ca se inadrase intrun tablou perfect de familie, fapt ce ii dadea si mai multa credibilitate. Cu toate astea, cred ca in momentul de fata Mihaela este intro panta descendenta, ma dezgusta tot ce face, si nu o critic pentru partenerul actual de amor, ci pentru atitudinea ei stridenta, vulgara, lipsita de minim bun simt.UImi pare rau Mihaela, cred ca de data asta te-am sters definitiv de pe lista mea de simpatii.

    0
    1

  • adriana pe 5 Dec 2008, 16:20
    mai slabiti-ne cu mihaela asta...

    ...dar chiar mai slabiti-ne cu ea...o invidiaza supararea...ce sa invidiezi la ea?...o viata de familie ratata, un copil care n-o sa fie prea mandru de spectacolul in care se da tot timpul mama lui;ce sa invidiezi la ea? Femeia asta este falsa si artista si cand respira...face totul pentru spectacol...Cand faci un bine nu te lauzi...nici n-are rost sa mai vorbim despre ea...Din cate persoane cunosc eu nu stiu pe nimeni sa o agreeze, asa ca mai slabiti-ne...sau faceti un sondaj de opinie, sa vedeti cat este de iubita si respectata...

    0
    1

  • Cristina pe 5 Dec 2008, 14:39
    mda, daca o invidiaza....o vorbesc de rau!

    pt. cele doua invidioase: bine ca nu s-a facut de ras fata de ea! ;) asta i mai important in viata! triti va viata voastra decat sa o comentati pe a altora!

    1
    0

  • ioana pe 5 Dec 2008, 14:10
    BRAVO!

    mihaela sa fii darnica incontinuare cu copii asa cum te stiu eu.lasa-i pe cei ce n-au ce face.uita-i,iartai.

    1
    0

  • viorica pe 5 Dec 2008, 11:52
    daruieste din suflet dragoste

    ACUM IN ACEASTA LUNA SA FIM MAI BUNI MAI DARNICI SI MAI UMANI CU SEMENII NOSTRII CARE NU AU POSIBILITATI SA _SI CUMPERE MAI NIMIC DE SARBATORI, CE FAC VEDETELE E UN LUCRU LAUDABIL SI ASA E FRUMOS SA DAI DIN CE AI TU SEMENILOR SARACI SI NEVOIASI CU MULTI COPII SA SE BUCURE DE SARBATORI CA ORICE ALT COPIL,

    1
    0

  • nicoleta pe 5 Dec 2008, 09:27
    degeaba

    altcineva poate avea dreptul moral sa sustina salvarea copiilor ,ea s-a facut de ras in fata copiilor cu viata ei amoroasa i,ntrebati copiii ce stiu de m radulescu si veti ramane uimiti...ar trebui sa iasa factor comun din mass media

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod