Andi Moisescu -"Pentru mine exista doar oameni admirabili"

De trei ani face parte din comitetul de organizare al Festivalului Brazilor de Craciun, de cinci ani prezinta acest eveniment, de un an este membrul Board-ului Salvati Copiii.
De trei ani face parte din comitetul de organizare al Festivalului Brazilor de Craciun, de cinci ani prezinta acest eveniment, de un an este membrul Board-ului Salvati Copiii. Anul acesta a decis sa ne spuna mai multe despre Salvati Copiii si despre Festivalul Brazilor de Craciun. Andi Moisescu mai mult decat un realizator tv sau entertainer.

Ce inseamna Salvati Copiii si Festivalul Brazilor de Craciun pentru dumneavoastra?


E partea din viata mea in care sunt mai mult decat tata, realizator tv si entertainer la un loc. E ultima farama din timpul meu liber in care sunt, asa cum ar trebui sa fim cu totii, om.

Multi ar spune ca persoanele publice care se implica in astfel de proiecte umanitare o fac pentru imagine. Ce le-ati spune acestor persoane?


Sa faca si ei acelasi lucru. Pe mine ma deranjeaza mai putin daca o persoana investeste in acte caritabile pentru imagine sau pentru ca simte ca poate si vrea sa faca asta dezinteresat.
Cred ca scopul final, acela de a ajuta pe cineva, conteaza aici. Eu sunt gata sa ridic imaginea oricui vrea sa ajute Salvati Copiii.

De cand faceti parte din acest proiect?


Prezint Festivalul Brazilor de Craciun de vreo 5 ani. De 3 ani am intrat si in comitetul de organizare al Galei. De un an sunt si membru al Board-ului Salvati Copiii. Am descoperit de la bun inceput un proiect serios, coerent si profund. Am crezut reciproc unii in altii si am ajuns aici. Sentimentul pe care il am in fiecare an dupa ce tragem linie si vedem ce-am reusit sa facem pentru copiii din centrele noastre poate fi concurat de trairile pe care le am impreuna cu baietii mei Luca si David.

"Daca credeti ca pot face mai mult decat sa prezint o seara de gala, spuneti-mi doar"

Cum ati ajuns in echipa comitetului de organizare al Festivalului Brazilor de Craciun?


Mi-am oferit serviciile dupa doi ani in care am cercetat in amanunt ce inseamna Salvati Copiii. Sunt genul de om care se implica intr-o astfel de relatie pe viata.
Cand m-am convins ca merita sa ma implic, am deschis bratele si am spus: 'Daca credeti ca pot face mai mult decat sa prezint o seara de gala, spuneti-mi doar'. Iar ei mi-au spus pe loc. 'Da'.

Care este rolul dumneavoastra in organizarea acestui eveniment?


Asta tine deja de bucataria noastra interna. Suntem un intreg comitet in spatele organizarii Festivalului Brazilor de Craciun. Ne impartim sarcinile in functie de pricepere, timp, conexiuni, aptitudini. Cu doar cateva exceptii fiecare face cate putin din fiecare. Strategie, concept, atragere de designeri, sponsori si sustinatori, desfasuratoare, invitati, comunicare.
Eu mai am in plus rolul de gazda in fiecare seara de gala.

Ce asteptari aveti de la editia din acest an?


Sper sa-i convingem pe invitatii nostri ca am investit perfect, in slujba copiilor, banii adunati la editia precedenta si sa-i determinam sa ne ofere sprijin si anul acesta pentru a ne putea sustine nu numai proiectele actuale, ci si altele noi. Practic, de la an la an ne ocupam de mai multi copii, in mai multe centre Salavati Copiii.

4 Decembrie 2008
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod