Michael Jackson, modelul cu care a crescut Macaulay Culkin: „Nu eram îndrăgostit de el. Eram prieteni“

Macaulay Culkin a suferit mult din cauza părinţilor săi


Despre relaţia dificilă cu tatăl său a spus, însă, tot ce avea de spus. Deşi a crescut în elita de la Hollywood, Culkin a mărturisit că n-a avut o copilărie ideală, dimpotrivă. "Am umblat prin toată ţara încuiat în cameră cu un om care nu mă avea la suflet. Era un om rău. Era abuziv. Fizic şi mental", a povestit el.

Actorul a spus că abuzurile nu se opreau la el - mama şi cei şapte fraţi şi surori au suportat şi ei acelaşi regim de teroare pe care bărbatul îl instaurase.

"Era ca un tip rău. Ne-a dat mult de furcă", a spus acesta.

Actorul n-a mai vorbit cu tatăl său de 25 de ani, acuzându-l că era gelos pe succesul său şi că îl chinuia intenţionat. "Orice a încercat el să facă în viaţă eu am depăşit înainte să fac 10 ani. Era un om rău... aş putea să vă arăt rănile dacă vreţi", a spus starul, referindu-se la bătăile îndurate.

Macaulay Culkin a dezvăluit că părinţii l-au exploatat financiar. Viaţa lui a început să se schimbe în bine odată cu filmările pentru "Richie Rich", când părinţii s-au despărţit.
"După ce am făcut <<Richie Rich>>, în '93 sau '94, mama şi tata s-au despărţit, ceea ce a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat până atunci. Am putut să le spun: <<>Sper să faceţi singuri rost de bani, fiindcă n-o să mai primiţi nimic de la mine>", a povestit el.

Culkin a ieşit de sub tutela părinţilor care nu i-au mai putut controla veniturile, iar viaţa lui a revenit la normal. De atunci, relaţia actorului cu tatăl său, Kit, a rămas la fel de rece. În 2016, Kit, care a suferit un atac cerebral în urmă cu câţiva ani, a spus pentru Daily Mail despre Macaulay: "Nu-l mai consider fiul meu."

După câţiva ani în care a slăbit enorm şi avea un aspect fizic deplorabil, Macaulay Culkin arată din nou bine şi are o relaţie serioasă cu actriţa Brenda Song, în vârstă de 29 de ani.

În 2012, tabloidele au publicat imagini cu Culkin slab-mort, tras la faţă şi palid, într-o formă deplorabilă, dând apă la moară speculaţiilor despre abuzul de droguri, zvonuri pe care el le-a negat.

În 2013, după despărţirea de Jordan Lane Price, Culkin şi-a cumpărat o locuinţă în Paris, unde se simte ca la el acasă.


Macaulay Culkin a fost căsătorit cu Rachel Miner, din 1998 până în 2002, apoi a avut o relaţie cu Mila Kunis. În 2013, el a început o relaţie cu actriţa şi cântăreaţa Jordan Lane Price.

Iubita lui, Brenda, a fost logodită cu fratele lui Miley Cyrus, Trace, de care s-a despărţit în 2012.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iulie 2018
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 2 Iul 2018, 20:40
    Un tip ratat din toate punctele de vedere

    Acest actor a fost un copil dragutz care a fost exploatat de parinti pentru ca asta sustine el, poate ca parintii au gresit dar daca nu ar fi fost ei sa il impinga de la spate ar fi fost un cersetor in lume. De ce nu apreciaza sansa divina care i s-a oferit. Sigur durerea duce la succes si invers dar daca nu i-ar fi dat viata nu ar fi fost om sau cine a ajuns. sa fie recunoscator parintilot. Cat despre MJ el a avut foarte mult talen si a ajuns ratat datorita iluziilor mentale ca el este mai bun decat oricine cand de fapt era doar un om prost inteles. RIP. Si cam atat nu mai idolizati oamenii capriciosi si Culkin e unul dintre ei ca orice vedeta .

    0
    0

  • anonim pe 1 Iul 2018, 12:19
    cei doi au colaborat pentru un cantec ramas astazi in istorie!

    black or white! din 1991 vi-l amintiti cred! cu siguranta! macaulay culkin apare pentru cateva secunde! cand john goodman! este aruncat in jungla cu tot cu scaun! si danseaza canibalii in jurul lui! michael jackson iubea enorm chestiile astea! voia sa ii faca pe negri sa nu se mai certe sau sa se bata cu cei albi! el iubea si natura! are doua cantece superbe pe aceasta tema! what's about us! human nature! sau iubea oamenii indiferent ca erau saraci sau bogati! vezi man in the mirror! sau pentru cei care se simteau singuri de asemenea you're not alone! remember the time de asemenea un cantec colosal! smooth criminal! dirty diana! who is it! dangerous! in the closet! genial michael jackson! doamne ca el nu o sa mai fie nimeni! asa! da bine ca ridicam in slavi pe cei tineri este si normal! ei fac muzica acum! artistii batrani majoritatea au renuntat! desi sunt unii care fara muzica nu pot trai! fiind obisnuiti cu fanii cu concertele etc generatia asta in varsta nu a apucat ce au apucat acum cei tineri! dar nici cei tineri nu au apucat vremurile celor in varsta! cand cantau unde apucau! nu ca acum! sa ajungi vedeta prin pile sau prin relatii!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod