Michael Douglas: Val Kilmer are cancer la gât. Cum arată acum actorul

Val Kilmer
Val Kilmer, fotografiat după ce a suferit o traoheostomie


În 2010, Michael Douglas, căsătorit cu actriţa Catherine Zeta-Jones, a anunţat că suferă de cancer la gât, iar după ce fost supus tratamentului cu radiaţii şi chimioterapiei, acesta a învins boala anul următor.

Totuşi, trei ani mai târziu, actorul a declarat că de fapt fusese diagnosticat cu cancer la limbă, dar doctorul său l-a sfătuit să nu spună nimic.

Vorbind despre boală, Douglas i-a spus prezentatorului: "A trebuit să mă descurc cu chimioterapia, radiaţiile, adică o perioadă de 7 săptămâni plus altele după aceea.

Copiii au reacţionat destul de bine. Eu am fost destul de sincer în legătură cu asta, iar progresiv, în timpul tratamentului, deveneam din ce în ce mai slab şi abia puteam să mă mişc".

"Aveam o canapea foarte drăguţă pe care am stat. Ştii, nu ai prea multe opţiuni. Copiii m-au sprijinit incredibil de mult, la fel şi Catherine", a conchis actorul.

Val Kilmer a fost unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood în anii 1990. Printre rolurile importante din cariera actorului american se numără cele din filmele "Batman Forever" (1995), "Top Gun" (1986), în care l-a interpretat pe locotenentul Tom "Iceman" Kazansky, şi "The Doors", din 1991, regizat de Oliver Stone, în care l-a interpretat pe legendarul Jim Morrison.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod