Vedetele au petrecut Halloween alaturi de copiii lor in parcul Zorky's Planet

Vedetele au petrecut Halloween alaturi de copiii lor in cadrul unui mare eveniment desfasurat in cunoscutul parc de distractii Zorky's Planet din incinta AFI Palace Cotroceni.
Invitatii s-au putut delecta cu toate jocurile din cadrul parcului de distractii, cel mai mare de acest tip din Romania, au asistat la un spectacol de muzica si dans prezentat de Cove si au intrat in atmosfera sarbatorii purtand costume speciale si palarii de vrajitoare.

Ileana Badiu a sosit, in premiera la un eveniment public, alaturi de fiul sau, Sasha, Anca Serea a participat la petrecere alaturi de intreaga familie, de partenerul ei de viata, Adrian Sina si de cei patru copii ai sai, David, Sarah, Noah si Ava (micutul Moise ramanand acasa alaturi de bunica lui), Simona Dragomir, alaturi de sotul ei, Rares, si de cei doi copii ai lor, Bianca Ionita, alaturi de sotul ei si de fetita lor, Crina Abrudan, Adina Halas, alaturi de baiatul ei, Serghei, designerul Andreea Buga, designerul Laura Lazar, Oana Mares, impreuna cu baiatul ei, Nicolai.
La randul sau, Cove, a luat parte la eveniment alaturi de baiatul lui, Bogdan.

Una din surprizele serii a fost aparitia pe scena a Vicai Blochina, costumata in Catwoman, special de Halloween.  Petrecerea de la Zorky's Planet a fost una de neuitat pentru toti invitatii, de la mic la mare.
Au facut cateva ture cu roller-coasterul sau in carusel, au condus masini tamponabile, s-au jucat in simulatoarele 4D si cu toate jocurile mecanice din incinta parcului situat in mall.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod