Michael Douglas despre divorțul de Catherine Zeta-Jones: "Suntem bine"

Răspuns surprinzător al actorului american la știrile despre divorțul său, vehiculate de presa din întreaga lume: Michael Douglas susține că mariajul cu Catherine Zeta-Jones nu trece printr-o criză și că despărțirea lor este temporară.
 
Aflat la Berlin pentru premiera filmului său, "Liberace/Behind the Candelabra", actorul în vârstă de 68 de ani a vorbit despre despărțirea sa de Catherine Zeta-Jones, subiect pe seama căruia au apărut tot felul de speculații.
 
"Dacă am o criză acasă? Nu, cred că presa are o criză. Noi suntem bine. Eu și soția mea suntem bine. Ne-am despărțit temporar, dar presa scrie despre o grămadă de lucruri", a răspuns Michael Douglas la întrebarea unui reporter.

Este pentru a doua oară când starul se arată încrezător în viitorul mariajului său, notează ziarul britanic Daily Mail. Săptămâna trecută, la Festivalul de Film de la Deauville, în Franța, el s-a arătat la fel de optimist în privința rezolvării neînțelegerilor cu soția lui. De altfel, actorul purta verigheta, semn că ruptura nu este ireparabilă.
 
 
La același festival a cunoscut-o Michael Douglas pe Catherine Zeta-Jones, în urmă cu 13 ani, când i-a spus faimoasele cuvinte "Vreau să fiu tatăl copiilor tăi", scrie Daily Mail.
 
 
 
Deocamdată, Michael Douglas își ocupă timpul călătorind prin Europa.
În weekend, actorul care va împlini 69 de ani în această lună a fost fotografiat luând masa într-un restaurant din cartierul berlinez Mitte și părea într-o stare de spirit destul de bună. El a vizitat mai multe atracții turistice aler capitalei Germaniei, printre care Poarta Brandenburg, zona Guvernului și turnul de televiziune, relatează Daily Mail.
 
 
 
Înainte de a sosi în Germania, el s-a distrat câteva zile în Sardinia, însoțit de câțiva prieteni.

Ultimii trei ani au fost dificili pentru Michael Douglas (68 de ani) și Zeta-Jones (43 de ani). În 2010, actorul a fost diagnosticat cu cancer la gât, iar în 2011, Catherine Zeta Jones a făcut public faptul că suferă de tulburari bipolare și că urmează un tratament.
 
 

Potrivit surselor din anturajul celor doi actori, citate de publicația Us Weekly, cei doi actori au decis "să ia o pauză", măcinați de neînțelegerile ivite după o perioadă solicitantă, în care s-au confruntat cu probleme de sănătate.
Ei s-au separat încă din luna mai pentru a-și evalua activitatea profesională și a reflecta asupra căsniciei lor, a scris publicația americană.
 
 
 
Câștigător a două premii Oscar, Michael Douglas are o avere estimată la 200 de milioane de dolari. 

Catherine Zeta-Jones locuiește în continuare în casa din New York împreună cu cei doi copii, Dylan (13 ani) și Carys (10 ani).
 
 

De-a lungul unei cariere de peste patru decenii, Michael Douglas a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iar celălalt pentru rolul din filmul "Wall Street". 
 
 

El a apărut în numeroase lungmetraje, precum "Idilă pentru o piatră preţioasă" şi "Wonder Boys", însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Străzile din San Francisco", difuzat de postul ABC între anii 1972-1976, notează agenția Mediafax.

Catherine Zeta-Jones a debutat în anii 1990, în musicalul "42nd Street", şi a fost remarcată de Philip de Broca, care a distribuit-o în primul ei film, "Sheherezada" (1990).
Primul rol important a fost Elena din "Masca lui Zorro" (1998), unde a jucat alături de Anthony Hopkins şi Antonio Banderas. A jucat în numeroase filme cu succes la public, precum "Capcană pentru hoţ" (1999), "Chicago" (2002), pentru care a fost recompensată cu premiul Oscar, "Ocean's Twelve - Unsprezece + una" (2004), "Legenda lui Zorro" (2005) şi "Fără Rezervări, Fără Reţineri" (2007). 
 
 

De asemenea, ea a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic pentru serviciile aduse cinematografiei, dar şi pentru activităţile caritabile desfăşurate în Ţara Galilor.


Foto: AFP/Mediafax, Hepta


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod