Melanie Griffith vrea să-și șteargă tatuajul cu numele lui Banderas. Îl va înlocui cu o înjurătură!

Melanie Griffith și Antonio Banderas au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood


Cei doi actori vor trebui să se pună de acord doar asupra custodiei celor trei animale de companie - un terrier metisat şi doi câini labradori retriever metisaţi cu ciobănesc german, ultimii doi fiind adoptaţi în 2013. Melanie doreşte custodia celor trei câini ai cuplului, pe motiv că ea ştie să aibă mai mare grijă de câini decât soţul său. În plus, susţine ea, aceştia înseamnă mai mult pentru ea decât pentru Banderas.

56de ani are Melanie Griffith, cu trei mai mult decât fostul ei soț, Antonio Banderas
Câinii adoptaţi, frate şi soră, au fost luaţi de fostul cuplu de la un adăpost de animale la scurt timp după ce doi din câinii acestora au murit, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Melanie Griffith, care a primit o nominalizare la premiul Oscar pentru rolul interpretat în 1988 în comedia romantică "O femeie face carieră/ Working Girl", a solicitat de asemenea pensie alimentară.

Aceasta a fost cea de-a patra căsătorie pentru Melanie Griffith şi cea de-a doua pentru Antonio Banderas.
Melanie Griffith a fost căsătorită de două ori cu actorul Don Johnson şi cu actorul Steven Bauer, din 1982 până în 1987. Antonio Banderas a fost căsătorit cu actriţa spaniolă Ana Leza din 1987 până în 1996, notează Mediafax.

Actriţa are şi un fiu din căsătoria cu Steven Bauer, Alexander, care s-a născut pe 22 august 1985.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod