Meg Ryan, superbă la 61 de ani. Cum arată acum vedeta care a renunțat la carieră pentru rolul de mamă

Toată lumea o știe pe Meg Ryan datorită ochilor ei albaștri captivanți și zâmbetul său uimitor.

Cariera lui Meg Ryan la Hollywood s-a întins de la sfârșitul anilor 1980 până la sfârșitul anilor 1990, aducându-i titlul de "iubita Americii".

În mod surprinzător, Meg Ryan nu și-a dorit dintotdeauna să devină actriță. În timp ce era la facultate, ea a început să joace ca o activitate secundară.

Cu toate acestea, când rolurile au început să apară, Ryan a renunțat la facultate pentru a-și continua cariera de actor.

Pasiunea ei pentru actorie a devenit mai evidentă atunci când a obținut un rol în drama "As the World Turns".

De atunci, faima ei a crescut și a continuat să joace în numeroase comedii romantice.

Meg Ryan, pe numele său real Margaret Mary Emily Anne Hyra, născută pe 19 noiembrie 1961, a devenit celebră graţie rolurilor din comediile romantice în care a fost distribuită în anii '90. Cinci din aceste filme - "Când Harry a cunoscut-o pe Sally", "Nopţi albe în Seattle", "Un sărut de milioane", "Îngerul păzitor" şi "Mesaj pentru tine" - au avut încasări totale de peste 870 de millioane de dolari pe plan mondial.

După succesul ei la Hollywood, Meg Ryan și-a dat seama că actoria nu era adevărata ei chemare


Într-un interviu din 2019 pentru The New York Times Magazine, Meg Ryan a spus că și-a pierdut interesul pentru actorie, dar, în schimb, a devenit mai pasionată de munca din culise.



Ea a declarat: "Nu mai eram la fel de curioasă să joc pe cât eram de alte lucruri pe care ți le poate oferi viața. Am vrut să trăiesc mai mult."

Meg Ryan a mai dezvăluit că nu a visat niciodată să devină actriță când va deveni mare. În schimb, a intrat în acest joc și i s-a părut distractiv.

Scena nu mai face parte din viața lui Ryan acum. În loc să fie în centrul atenției, îi place să lucreze în spatele camerei și să facă pe altcineva să strălucească cu abilitățile ei de regizor. În ciuda retragerii ei din actorie, moștenirea lui Ryan ca actriță rămâne semnificativă, iar filmele ei continuă să aducă bucurie publicului din întreaga lume.

Cea mai mare ambiție a lui Ryan este să asigure fericirea copiilor


Meg Ryan are doi copii: Jack Quaid, care este și el actor și are acum 29 de ani, cu fostul soț Dennis Quaid, și Daisy Ryan, în vârstă de 18 ani, pe care a adoptat-o ​​în 2006.

Ea a spus pentru InStyle: "Mai mult decât orice, ambiția mea în cele 12 ore pe zi în care sunt trează este să asigur fericirea copiilor mei.

Doar sunt. Fie să îmi dau seama cum să am grijă de ei, să îmi dau seama cum să fac lucrurile corect, să îmi dau seama cum să spun toate acele lucruri de mamă. Vreau să fie fericiți."

Devotamentul lui Ryan față de copiii săi arată că prioritatea ei este familia, chiar și după ce a obținut succesul la Hollywood.

Meg Ryan nu este singura mamă celebră care a renunțat la actorie


Atingerea unui echilibru ideal între cerințele maternității și angajamentele profesionale poate fi o provocare. În timp ce unii părinți pot naviga cu succes în ambele roluri, adesea se confruntă cu vinovăția că muncesc prea mult. Pe de altă parte, unii părinți aleg să renunțe la carieră cu totul pentru a acorda prioritate îngrijirii copiilor lor mici.

Jessica Biel


Industria de la Hollywood găzduiește multe cupluri de celebrități, dar puține sunt la fel de cunoscute ca Jessica Biel și Justin Timberlake. Cuplul are doi copii, iar cariera de actorie a lui Biel a trecut pe bancheta din spate după ce a devenit mamă. Ea a dezvăluit într-un interviu că maternitatea a făcut-o să realizeze cât de multă abnegație este necesară pentru a crește un copil, iar programul ei nu se mai învârte în jurul propriilor nevoi.

Demi Moore


Demi Moore prioritizează construirea unei relații puternice și iubitoare cu cei trei copii ai săi, pe care îi are cu fostul ei soț, Bruce Willis. Ea a avut succes ca actriță, la fel ca Meg Ryan, dar cea mai mare dorință a ei este ca moștenitorii ei să vrea să-și împartă viața cu ea ca adulți.

Pentru a-și atinge acest obiectiv, s-a mutat chiar de la Hollywood într-un orășel din Idaho, numit Hailey.

Salma Hayek


Salma Hayek a avut-o pe fiica ei, Valentina Paloma Pinault, mai târziu în viață și crede că acest lucru a determinat-o să se concentreze mai mult pe rolul de mamă. Ea și-a dat seama că a avea copii când era tânără ar fi însemnat să trebuiască să jongleze cu cerințele parentale. Cu toate acestea, având-o pe fiica ei mai târziu în viață i-a oferit oportunitatea de a îmbrățișa pe deplin maternitatea și de a nu pierde niciun moment din viața fiicei sale.

Jennifer Garner


Multe mame celebre precum Meg Ryan se luptă să găsească un echilibru între a fi părinte și a fi un star de la Hollywood. Jennifer Garner este alta. Ea se simte adesea vinovată pentru că a ales una față de alta și își descrie viața ca având două extreme. Într-un interviu acordat revistei Us, ea a împărtășit bătălia ei internă de a dori să lucreze, dar și necesitatea de a fi acolo pentru copiii ei, aceștia din urmă câștigând mereu în cele din urmă.

Sursă: secretlifeofmom
Foto: hepta

23 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod